Sommar och saknad

2008-06-13, 17:29:29 / Kategori: This is me
Det är ju sommarlov nu och jag har haft det i en vecka och en dag. Det känns så himla skönt, men ändå känns det på nåt sätt som att det inte riktigt har börjat ännu. Och jag saknar mitt Crew <3
Dom betyder så sjukt mycket för mig och det är helt sjukt att vara utan dom nu, jag har ju varit med dom i ett år, dag ut och dag in!

Sitter och kollar på bilder, och oj vilka minnen som kommer tillbaka!

Vi får kicka igång sommarn på riktigt med en ny, fet fest!

Jag älskar er!

Inget speciellt

2008-06-13, 16:36:24 / Kategori: This is me
Nu sitter jag hemma hos mamma.
Idag har jag varit och solat solarium med Bella. Riktigt skönt måste jag säga! Sen åkte vi till Bönan och åt lite lunch.
Dessutom passade vi på att köpa Sommarlovskort eftersom dom vanliga busskorten går ut idag.
Så nu har jag inget att oroa mig över :P

Imorrn ska jag åka på ett läger som handlar om min USA-resa. Förhoppningsvis kommer Madde också, det skulle vara riktigt roligt att träffa henne eftersom det var så länge sen! :P

Nu ska jag packa ihop lite kläder och ta mig hem till pappa. Jag får 50 spänn för att mata Mickes orm idag! Nice!

Hej på er!

2008-06-10, 17:18:13 / Kategori: This is me
Idag är det tisdag minsann!

Helgen har varit jättemysig, jag var med familjen i Danmark på ett event med Annicas jobb :)
Superroligt!
Det enda som är trist är att jag fick en ögoninfektion, så mina ögon har runnit och varit blodsprängda...
Men nu är jag på bättringsvägen, har dessvärre åkt på vääärsta förkylningen, men det går väl också över antar jag ;)

Den här dagen har varit supermysig verkligen! Jag åkte ut till stallet där Alex familjs hästar står, tillsammans med Alex låtsasmamma Maija och hans småsystrar Felicia och Filippa :) Alex va inte med eftersom han hade skolavslutning :P
Det var skitkul och grejen är att det är ett Western-stall, så det är ju heelt annorlunda mot "vanlig" ridning :P
Vi började med att låta Felicia rida, så det blev liksom en liten joggingtur för mig och Maija eftersom vi va tvungna att leda henne :P

Sen fick jag också rida, fast på en mycket större häst :P Sjuuukt roligt!! Men det är så himla annorlunda och det är skitsvårt tycker jag! Men det är galet rolgit att prova på nytt liksom :P

Efter stallet skjutsade Maija mig till Sabbatsbergs sjukhus där jag träffade Sophia och gick på ett info-möte om vårt sommarjobb på Akuttandvården ;)
Mysigt att träffa henne igen!! :D

Det har varit en kanondag och den är ju inte slut än, men kvällen blir nog rätt lame, jag och morsan ska tvätta mellan 19-21 och så ska jag städa mitt rum. Kul ;)

Puss på er!

Tiden asså

2008-06-05, 10:42:53 / Kategori: This is me
Åååh, vad tiden går långsamt när man har tråkigt!!!

Det är en halvtimme tills jag ska dra hemifrån... Jag har ju suttit och inte gjort nånting i typ tusen år nu! Nä, men faktiskt 2 timmar liksom!! Palla det -.-

Jag lovar att jag kommer komma på en massa saker jag måste göra precis när jag ska gå ;) haha typiskt mig liksom..

Katten är minst lika uttråkad som jag. Hon ligger på en verktygslåda brevid mig och högtalaren där jag blastar musik, så jag är liksom tvungen att sänka för att inte störa henne liksom :P haha

Jag vill bara gå hemifrån nu och träffa mina älskade kompisar på Långholmen!!!! Asså åååh, nu vill jag gå :P

Dagens tankar, är bara tvungen att skriva av mig :D

2008-06-05, 10:01:10 / Kategori: This is me
Nu är jag riktigt taggad till Skolavslutningen! Egentligen börjar jag klockan 13, men jag ska träffa Sara och Frida i Hornstull redan klockan 12.
Jag gick upp klockan 7 imorse, fett onödigt egentligen, men jag hade ju lite grejer att fixa (tvätta håret, måla alla naglarna i matchande nagellack till klänningen, fixa håret, sminka mig, äta lite frukost, räkna matte osv...) så det kändes lika bra att vara på den säkra sidan och gå upp ett par timmar för tidigt :P Egentligen skulle jag kunna gå upp nu klockan 10, men icke! :D

Nu däremot är jag helt färdigfixad och är uttråkad och rastlös xD Vet inte vad jag ska göra, så jag sitter här och taggar med min för närvarande favoritlåt "Jag vet att du vill ha mig" by Kobojsarna samt "När vi gräver guld i USA" by GES!!

Jag mår BÄST!!

Anledningen till att jag var tvungen att räkna matte är för att jag ska göra ett litet prov idag för att se om jag kan höja mitt betyg :P Så önska mig lycka till!!!

Åh, nu spelas "I'm Yours" by Jason MrazRix fm! Haha jag lyssnar på massa olika musik samtidigt :P

Juste, icke att förglömmas, Solglajjorna måste genast packas ner i handväskan eftersom mina ögon med största sannolikhet kommer att vara ganska rödgråtna xD haha ;)

You gotta love it!

2008-06-04, 22:37:43 / Kategori: This is me
Helt seriöst, det här måste ju vara världens bästa låt! Jag älskar den sååå hårt verkligen! Och kolla in Henke Larssons hår! Back in the days, säger jag ju bara!


"När vi gräver guld i USA" - GES

Den här ska jag tänka på när jag sitter på flygplanet till USA i höst xD Haha, man får väl göra det bästa av situationen liksom ;)

Det här är verkligen tidernas klassiker!

Skolavslutning

2008-06-04, 22:15:16 / Kategori: This is me
Imorrn har vi skolavslutning!! Det kommer bli så skönt med sommarlov, men tråkigt att sluta i min underbara klass! :(
Vi ska vara på Långholmen, sjukt nice!

image777

Hoppas bara på bra väder!

Phi phi island

2008-06-04, 22:11:38 / Kategori: This is me
Middagen blev på Phi phi island vid Roslagstull. Det var jättemysigt!

I eftermiddags hängde jag och Sara A'N'T ett tag och chillade lite.
Sen träffade jag Micke och Tommy och köpte presenter till morsan. Sen drog vi till Slussen och kollade lite på kläder och träffade även Alex en snabbis. Han skulle till Gröna Lund och tog färjan från Slussen.

Sen träffade vi mamma och käkade glass och sen drog vi till resturangen :P


Det är pretty much min dag :P

Grattis Morsan!! :D

2008-06-04, 09:05:48 / Kategori: This is me
Idag fyller morsan år. Jag väckte henne med frukost på sängen ;) Hon blev glad :P

I eftermiddag ska jag shoppa lite (bland annat present till mamma dåra och kanske en klänning) och sen ikväll ska familjen ut och käka mysig middag :) Vi får se vart det blir ;)

Jag har en känsla av att det här kommer bli en ganska mysig dag!

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig

2008-06-03, 22:42:35 / Kategori: This is me
Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt egentligen :P
Efter skolan hade jag tänkt dra till stan och shoppa lite. Bland annat present till morsan som fyller år imorrn och kanske en avslutnings-klänning!

Men icke sa nicke!

Det blev så att jag åkte till Mariefred där min kära mor befann sig. Hon har varit där sen igår och eftersom min faster Eva bor där (på världens finaste gård) så passade mamma på åka dit och så ringde hon och sa att jag kunde ta tåget dit om jag ville. Det gjorde jag såklart eftersom det var länge sen jag va där och det är underbart där!! :D

Vi grillade lite lax och käkade asgod middag och avslutade med jordgubbar för 90 spänn ;) Galet gott och supermysigt!

Jag har varit sjukt trött hela dagen, så man kanske ska ta och gå och lägga sig om ett tag? ;) Imorrn ska jag ju upp tidigt och sjunga för morsan och ge henne frukost på sängen ;) Jag offrar till och med min sovmorgon ;)

CupCake-top!

2008-06-03, 22:32:21 / Kategori: This is me
Den här supersöta CupCake-toppen finns att vinna här!

image776

Den är handmålad och verkligen jättefin!


Båttur

2008-06-03, 09:39:45 / Kategori: This is me
Åh, igårkväll var vi ju ute med båten :) Det var huur mysigt som helst! Bella tog några bilder och dom kommer förhoppningsvis upp här sen (om inte så hamnar dom på bdb).
Vi åt lite mat vid Djurgården och min smarta pojkvän + Tommy badade i det svinkalla vattnet!! Det var minsann några som började frysa lite sen ;) haha Modigt var det i alla fall!

Vi släppte av Alex med båten vid Slussen och drog hem igen. Bella och jag kröp ihop tillsammans och somnade eftersom det var så svinigt kallt!

Hur som helst var det helt underbart!!

God morgon!

2008-06-02, 11:46:54 / Kategori: This is me
Nu sitter jag i skolan. Började ju 10.10, så jag hade en riktigt skön morgon själv med katten hemma i lägenheten. Duschade, fixade mig lite, drack smoothie som morsan gjorde innan hon åkte och vattnade blommorna (vuxenpoäng xD).Chill som fan helt enkelt!

Den här skoldagen går väl förhoppningsvis rätt fort och sen ikväll ska familjen ut med båten och ha lite picknick! Det kommer bli galet mysigt, och det blir första turen för i år med Summer Breeze, som jag så snyggt fick döpa båten till (efter OC-Seth's båt)!
Det blir pappa, Annica, Bella, Tommy, Alex och jag!
Kommer verkligen bli mysigt, speciellt eftersom det är så fint väder idag igen! Vilken tur man kan ha!

Nu är mamma borta i två dagar, så jag bor själv hemma med kissemissen och på onsdag fyller morsan år! Så jag måste hinna med att köpa nånting fint åt henne :P

Någon som har nåt förslag? Matti kanske? Eftersom hon alltid är så grym på presenter ;) haha

Jag vet att du vill ha mig ;)

2008-06-01, 21:45:11 / Kategori: This is me
Det här är dagens mest spelade låt! I love it! Den är underbart somrig och sådär lagom löjlig ;)


"Jag vet att du vill ha mig" - Kobojsarna

Jag har haft den på hjärnan jättelänge! Mm, jag längtar till sommarlovet! Och det börjar ju på torsdag för mig ;) Det kommer bli grymt!!!

Min dag

2008-06-01, 21:21:54 / Kategori: This is me
Det här har varit en riktigt mysig dag! Alex har haft jättedåligt samvete för att han har suttit och pluggat och låtit mig typ kolla på tv och sånt, men det är onödigt att han har det eftersom jag mår bra av bara hans närvaro liksom :P om jag hade haft tråkigt så hade jag väl dragit liksom :P haha

Jag hade jättemysigt och låg och tittade på några repriser på tv och satt ute och solade på balkongen ett tag. Alex tog några breaks i pluggandet och joinade mig på balkongen och hämtade ut glassen ur frysen ;) Riktigt mysigt!

På eftermiddagen när älskling blev trött gick jag ner och köpte Cola och energidryck till honom så han fick lite socker i sig ;)

Runt 18 fick han nog, så då gick vi en liten promenad på Reimersholme där han bor och så satte vi oss på några stenar nere vid vattnet och kollade på när solen började gå ner. Underbart <3

Direkt när jag kom hem lagade jag middag till mig själv och chillade lite framför tv:n och funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll.

Imorrn börjar jag 10.10, så det blir en sovmorgon minsann ;)

Ni får ha en trevlig kväll sötnosar!

Sommar!

2008-06-01, 15:16:13 / Kategori: This is me
Igår var jag på Sommarkrysset med Natalia, det var supermysigt! Artisterna vad inte dom bästa, men vi åkte dit för att mysa bara.

På kvällen åkte jag hem till Alex igen och vi hade astrevligt med hans föräldrar :)

Nu har jag lagat spaghetti och misslyckad köttfärssås åt oss :P Men det blev rätt gott ändå :P
Alex gör historialäxor eftersom hans betyg tydligen sätts imorrn :P Jag har precis kollat på Gossip Girl och funderar på att gå ut på balkongen och sola och äta Phish food ;) Det är ju seriöst typ sommar nu!! Heelt underbart!!

Ha en dandy dag!!