Höjden av idioti

2008-01-31, 22:12:57 / Kategori: This is me
HAHAHA, alldeles nyss satt jag med min brorsa och typ garvade, sen slog jag en Pringles-burk i huvudet på honom (på skoj alltså) och han började asgarva. Jag undrade varför, så då var jag tvungen att prova slå mig själv i huvudet med burken. Jag tog verkligen i, och träffade precis med stålkanten mitt i skallen. Och det gjorde så ont att jag var tvungen att sätta mig ner. Då frågade jag micke om han också fick den där kanten i huvudet, och det fick han alltså inte... Det jag gjorde var kort sagt rätt onödigt eftersom jag gjorde mer skada på mig själv än på micke :p haha men kul fick vi i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova. Imorrn är sista dagen på praktiken! Känns galet tråkigt att behöva lämna Iguana zoo... Puss på er!

Höjden av idioti

2008-01-31, 22:12:33 / Kategori: This is me
HAHAHA, alldeles nyss satt jag med min brorsa och typ garvade, sen slog jag en Pringles-burk i huvudet på honom (på skoj alltså) och han började asgarva. Jag undrade varför, så då var jag tvungen att prova slå mig själv i huvudet med burken. Jag tog verkligen i, och träffade precis med stålkanten mitt i skallen. Och det gjorde så ont att jag var tvungen att sätta mig ner. Då frågade jag micke om han också fick den där kanten i huvudet, och det fick han alltså inte... Det jag gjorde var kort sagt rätt onödigt eftersom jag gjorde mer skada på mig själv än på micke :p haha men kul fick vi i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova. Imorrn är sista dagen på praktiken! Känns galet tråkigt att behöva lämna Iguana zoo... Puss på er!

Shit happens!

2008-01-31, 19:52:10 / Kategori: This is me
Idag har jag mått illa.. det gjorde jag igår också. det är jobbigt.

Idag dog en av fodermössen, den sötaste, minsta.. som jag har varit kär i sen i onsdags.. Sjukt tråkigt. Jag hittade den imorse och såg att den inte mådde så jättebra, så jag satt och kelade med den och hade den i handen och försökte få den att äta lite och dricka. Sen fick den sitta i en egen liten bur, och jag gick och tittade till henne hela tiden och ungefär klockan 17.30 hittade jag henne död i buren =/
Galet trist..

Men, Shit happens!

Jag är helt slut nu verkligen. Skittrött. Ska titta på Kustbevakarna & SSRS om 10 minuter :D Det är bra!

Jag saknar Sophia! :D Trots att det faktiskt bara har gått typ 5 dagar sen vi träffades :P men det är mycket jue!
och så saknar jag klasskompisarna!!

Nu ska jag gå och titta på tv :P Ha en skön kväll!

Middag update

2008-01-30, 19:18:17 / Kategori: This is me
Haha, vi ungar är så jävla lata, så nu sitter vi och äter bara fiskpinnar.. utan nånting liksom :P det var meningen att vi skulle koka ris till det, men det orkar vi inte.



Bra av oss. Mums liksom.

Nån som är trött?!

2008-01-30, 19:01:49 / Kategori: This is me

Herregud vad jag har jobbat idag!!

Och jag åt plättar till lunch idag :D Galet gott!! och så har jag mått illa hela dagen förresten...
nu kom brorsan hem med chips, shit vad jag svullar idag :S jaja whatever :P

Jag är riktigt glad att jag lyckades fixa det där med att jag kan blogga från mobilen! :D Riktigt härligt! Men det är störigt att jag inte kan göra fetstil och kursivt och sånt där... =/ men men..

ni kommer nog märka om jag bloggar från mobilen eller från datorn eftersom dator-inläggen nog kommer se lite roligare ut :P men jag tror att jag kommer göra så att när jag orkar så redigerar jag mobil-inläggen från datorn och typ gör så att namn blir feta. :P

jaja, nu ska jag äta middag!
Är det nåt bra på tv ikväll? =)


Good morning!

2008-01-30, 09:33:38 / Kategori: This is me
God morgon coolingar! Nu sitter jag och väntar på bussen som nog är lite sen tror jag. Innan jag gick hemifrån lyssnade jag ju såklart på Rix morronZoo och då tog dom in deras nya press-chef i studion och sa att han heter Micke Svensson! Jag blev Skitöverraskad, men sen hörde jag på rösten att det tyvärr inte var den Micke Svensson som jag hade hoppats på.. Men han är säkert bra ändå :p
juste, undrar om det kostar pengar att blogga från mobilen :p den måste jag för övrigt lämna in på lagning igen, eftersom ljudet är fuckat igen..
Ha en skön dag ladies and tjänstemän! Puss!

Nattinatt!

2008-01-29, 23:36:33 / Kategori: This is me
Wow hörni! Jag lyckades just hitta så att jag kan blogga i mobilen! Det här känns jävligt stort :p då är jag ju inte helt beroende av datorn längre!

Det känns ganska annorlunda att skriva från mobilen, för det ser typ helt annorlunda ut liksom :p

just nu är jag liite för pigg för att sova, men jag borde ändå verkligen göra det! En grej som är jobbig med det här är att man inte kan använda fetstil, kursiv eller understruken text... :p jaja, nu ska jag ju inte klaga - det här är ju hur som helst en Skitstor upptäckt!

Nu kmr jag ju verkligen inte kunna sova eftersom jag har hittat det här! men okej då, i'll give it a try ;)

puss på er sötnosar! Vi hörs snart igen!

Gossip Girl

2008-01-29, 22:31:21 / Kategori: This is me
Shit, ikväll var det premiär för Kanal 5's nya satsning; Gossip Girl! Serien har slagit igenom stoort i USA och har nu äntligen kommit till Sverige!



Jag är redan hooked!

Det påminner lite om OC, men det beror nog mest på att serien är skapad av samma kille, nämligen Josh Schwarts.
Några av karaktärerna har också liknande personligheter som dom i OC, men Gossip Girl är ändå heelt annorlunda! Sjukt bra!

Det är galet spännande, och det handlar om någon som bloggar, som kallar sig "Gossip Girl" (No shit, Sherlock!) och hon (för jag antar att det är en hon, men det kan man ju aldrig veta) bloggar om massa skvaller och alla i serien är helt besatta av bloggen!
Man vill verkligen få reda på vem det är som är Gossip Girl, undar när man får veta!

Just nu känner jag att jag längtar som en galning till nästa Tisdag!!!

Här kan ni förresten läsa om serien! Enjoy!

Som sagt, Jag är besatt!

Lively up your monday

2008-01-28, 19:40:50 / Kategori: This is me
Idag har jag haft så sjukt roligt på praktiken! Vi flummade galet mycket och alla var sådär trötta och glada.
Men nu är jag helt slut. Jag har matat pyton-ormar hela dagen och gjort annat.

dessutom har jag hämtat ut mina och Sophias Håkan Hellström-biljetter!! :D
Jag är sjukt taggad verkligen!

Åh, jag har ingenting att skriva om idag faktiskt. är riktigt trött bara..

Juno

2008-01-27, 19:52:00 / Kategori: This is me
Idag har jag varit och sett filmen Juno. Den handlar om en tjej som är 16 år och blir gravid, och sen ska hon adoptera bort barnet. Den var sjuukt rolig verkligen!
Jag kan lätt rekommendera den!!

Nu ska jag titta på Coyote Ugly på tv! Det är faktiskt en av mina favoritfilmer, och har varit det enda sen första gången jag såg den, när jag var typ 12 år. Den är jätterolig, bra och har sjukt bra musik!

Sandra & Sophia goes Rockbjörnen

2008-01-26, 16:27:38 / Kategori: This is me
Hahaha, Jag och Sophia hittade det här klippet idag! Det är från Aftonbladets WebbTV från Rockbjörnen! Om ni håller ögonen öppna 1:19 minuter in i klippet så får ni se den stora händelsen när vi sjunger i Petters mikrofon! Meow!

Det där ger mig värsta kicken! Och jag älskar den här låten!

Rockbjörnen 2oo8

2008-01-26, 16:19:04 / Kategori: This is me

Guuud vad Rockbjörnen var underbart!!!
Det var huuur många kändisar där som helst! Och vi hade lätt bäst platser!
Det hände en massa otroliga grejer under kvällen, bland annat så uppträdde ju Petter och då fick vi sjunga i hans mick när han körde "Logiskt". Och så uppträdde ju Ola och Mando Diao också! Och Simple Plan uppträdde ju också! Och sångaren kom fram till oss och höll handen :P haha

Det var fan rätt stort att vi sjöng med Petter egentligen. Och juste, Måns vann priset som Årets Nykomling! Sjukt roligt! Och så var ju Björn Gustavsson där också! Grymt roligt!

Efteråt var det ju såklart Efterfest vid Hovet också. Vi pallrade oss iväg till Rökrutan där alla nikotinberoende kändisar stod och bolmade på sina cigaretter. Vi såg huur många som helst verkligen. Några exempel på det är Gustaf Norén, Elin Lanto, Shire, Fredrik Virtanen, Tilde Fröling, Daniel da Silva, JURISTEN & SKIVBOLAGSMÄNNISKAN, The Ark, Danny och en jäkla massa fler coolingar! Det var helt underbart!

Sen hände det som var helt otroligt; vi träffade en vi känner och han kom och gav oss VIP-biljetter och VIP-guldband så att vi skulle kunna komma in på efterfesten! Och han sa ett namn som vi skulle säga att vi var där med. Så vi tog oss förbi vakten in till rökrutan, men sen när vi skulle in på själva festen upptäckte vakten att banden var trasiga eftersom någon annan hade använt dom innan. Så vi fick nöja oss med att stå bland kändisarn i rökrutan, men det var ju verkligen inte fy skam, så där stod vi ett bra tag.

Det var verkligen en av dom bästa kvällarna i mitt liv!! Helt fantastiskt! Och så träffade vi ju en massa kompisar också, både gamla och nya! Bland annat Mikaela, Moa, Natalia, Naty, Emma, Maja, jaa the list goes on! Sjukt roligt hade vi i alla fall!

Bättre händelser får man fan leta efter!


Heath Ledger

2008-01-23, 21:08:22 / Kategori: This is me
Det är hemskt att Heath Ledger har dött :(
Vaknade av ett sms från brorsan imorse där det stod: "Heath Ledger har dött.". Jag trodde han skämtade först, men sen sprang jag till datorn, gick in på aftonbladet.se och läste om det... Galet tragiskt! Särskilt med tanke på att han har en tvåårig dotter också. Han blev bara 28 år =/



Rest in Peace!

Imorrn är det Rockbjörnen!

2008-01-23, 20:20:02 / Kategori: This is me
I morgon, mina kära vänner, kommer dagen med händelsen som jag och Sophia så länge har väntat på; Rockbjörnen 2008!


Herregud, jag är så sjukt taggad! Kan inte riktigt beskriva med ord. Vi kommer bland annat att få se live-framträdanden av Ola Svensson och Mando Diao! Förstår ni hur stort det här är eller?!

Nu ikväll ska jag lägga fram de viktigaste sakerna jag behöver ha med mig imorrn, eftersom jag inte ska ta med mig någon väska då det är alldeles för jobbigt att hålla koll på. Jag åker ju dessutom dirket från praktiken, som jag ska smita ifrån redan klockan 15.00 pga "Doktorsbesök". Hihi.

Jag hoppas verkligen att min kamera bestämmer sig för att vara på sitt snälla humör imorrn och inte fuckar upp sig som den gjorde på Grammis.

Jag kommer inte kunna sova inatt känner jag!

En dag med många olika upplevelser

2008-01-23, 20:09:07 / Kategori: This is me

Okej, dag tre på praktiken dåra.

Idag har jag gjort sjuukt äckliga grejer! Bland annat så har jag grävt med händerna i 4 lådor med mjölmaskar! sjukt äckligt! Och så har jag grävt med händerna bland typ 300 syrsor... Det kändes typ som Fear Factor, bara att jag som tur var inte behövde äta upp dom ;)

Idag fick vi massa leveranser av fiskar och sånt. och så kom dom söta fodermössen! :D det var typ 30 söta, små vita möss! Dessutom var dom rätt små, och jag blev kär i den minsta, såklart! Det slutade med att jag skulle kolla vilka som va honor och hanar och sätta dom i olika burar, så det inte skulle bli typ 100 möss till ;)
Då var det en av dom söta små kräken som bet sig fast i mitt pekfinger! Och han verkligen hängde kvar där också! Jag drog lite i honom, men han vägrade släppa! det va fan obehagligt. Sen började jag blöda massor och tappade känseln i fingret ett tag... Jag lovar att jag typ kommer få rabies eller nåt :P Jaja..

Jag hade lika kul idag :P


Håkan Hellström

2008-01-23, 09:02:19 / Kategori: This is me
Herregud, nu har jag bokat 2 ståplatser till Håkan Hellström i Stockholm den 19 April!!

Håkan Hellström

Guuud vad underbart! Vi kommer ha skitkul Sophia!

Puss!

Dag två på praktiken

2008-01-22, 22:08:26 / Kategori: This is me
Idag har jag återigen haft sjukt roligt! Det var väldigt lugnt och inte så mycket kunder, så vi satt mest och drack kaffe, pratade och gosade med djuren!

Jag klippte typ 1000 klor på marsvin och kaniner och sånt, och jag har en favorit. Det är en vit hermelin, en kanin alltså, den är typ halvlånghårig och har röda ögon. Hon är huuur kelig som helst! Älskling!
Sen har jag hittat att vi har Afrikansk dvärgmus, dom är ungefär 2 cm stora, när dom är vuxna! Fatta sånna bebisar liksom! (a)
haha

Nämen det var jättemysigt idag och jag längtar till imorrn! Enda nackdelen med jobbet är att dom inte har nån mjölk, så jag får dricka kaffet kolsvart :P haha men jag överlever ;)

Hoppas ni hade en bra dag idag! Nu ska jag gå och lägga mig, det är sjukt slitit att praktisera!

Iguana Zoo

2008-01-21, 21:45:59 / Kategori: This is me
Idag hade jag min första dag på praktiken! Det var faktiskt sjuukt roligt!
Dom jag jobbar med heter Camilla och AC och det är två assköna tjejer som är typ 20-25 år. Jätteschyssta!

Jag har städat massa burar och fixat mat till olika djur. Bland annat tog jag hand om massa råttor, och i en bur var det typ 3 råttmammor och ungefär 15 råttbebisar!! Dom var ca 2 cm långa, en vecka gamla, hade precis fått pyttelite päls och har inte öppnat ögonen! Jag typ dog för dom va så söta!! Jag vill haaa!!!!

Sen matade jag 7 olika ormar också. Med frysta pinkisar, det är musbebisar som är rosa eftersom dom inte har fått päls ännu. Dom är alltså mer som foster typ. Rätt söta.
Alla ormarna var galet aggressiva och hungriga. En av dom bet mig i handen, men som tur var hade jag en handske på mig, så det gick inte igenom. Två ormar som delade terrarium började försöka äta upp varandra... det var inte så jäkla kul eftersom vi typ fick panik. Och sen höll dom på och högg heela tiden och typ kastade sig mot glaset och våra händer. Ganska creepy!

Jag började 11.00 och slutade ungefär 17.30. Jag hade verkligen skitkul! Och imorrn börjar jag 10.30 och jobbar antagligen till 18.00 typ. Det blir nog roligt hoppas jag. jag längtar efter råttbebisarna :D

Nu ska jag titta lite på CSI NY och sen sova! Är sjukt trött!!

Natti!

Renstek

2008-01-20, 18:43:53 / Kategori: This is me
Härligt, middag om 20 minuter, och det blir renstek! Det lär ju bli riktigt gott, inte för att jag är det minsta hungrig iofs, men ändå.

Åh, jag är rastlös och vill verkligen göra nånting nu!

Praktik it is!

2008-01-20, 18:31:59 / Kategori: This is me
Jag har inte så mycket att göra just nu, och kunde inte komma på något att blogga om, så jag frågade såklart Raoul och han kom på den brighta idén att jag ska skriva om min praktik som börjar imorrn!

Jag skulle egentligen praktisera på Kungs zooFridhemsplan, men det blev massa strul, eller rättare sagt mina kompisar Izzy & Lilly var där och kollade lite, och sa att dom enda djuren som fanns där var 2 fåglar och massa döda larver.
Jag kände ganska direkt att jag inte hade någon lust att praktisera där och gick genast, tillsammans med mina kompisar, till lärarna och berättade allt. Det här var i torsdags, och i fredags hade allt löst sig! En lärare fixade så att jag istället ska få pratkisera på Iguana ZooTegnérgatan! Och det känns ju sjuukt roligt, eftersom det var där jag köpte min föredetta orm Lestat.



Jag vet att den affären är fräsch och att dom har bra service och är trevliga, så jag är jättenöjd!
En annan fördel är att imorrn börjar jag klockan 11.00! Det känns ju underbart!
Mina arbetstider kommer förmodligen vara 10-18, vilket iofs känns ganska hårt eftersom det är rätt sent, men det kommer nog vara riktigt roligt tror jag, och om jag har tur så kan det ju löna sig med helgjobb!

Jag är galet taggad, men också stört nervös inför imorrn!
Önska mig lycka till!

Frågor?

2008-01-20, 17:53:35 / Kategori: This is me
Är det nån som undrar någonting om mig? Det är bara att fråga på!

Movie night

2008-01-20, 15:07:34 / Kategori: This is me
Igår fick jag inte gå ut, så Bella och jag drog hem till Cattis och Andreas och tittade på massa film. Vi såg Disturbia, The Blair witch project och Tjenare Kungen! Bella somnade efter första filmen, sen somnade Cattis en bit in på den andra, men jag och Andreas såg på alla tre. Det var länge sen jag tittade på så många filmer utan att somna. Vi var klara runt 01.30.
Alla filmerna var grymt bra och dom två första var sjuukt läskiga verkligen!!

Idag har det ju varit hur fint väder som helst, så jag har varit ute på några promenader och just nu håller jag på och tvättar.

E.M.D - All for love

2008-01-19, 17:51:50 / Kategori: This is me
Och apropå E.M.D, jag hittade just videon till deras "All for love"! Jag har inte sett den innan, och den var faktiskt sjukt fin tycker jag! Dom är ändå galet gulliga och sen är ju låten helt underbar också!


"All for love" - E.M.D

Visst är dom rätt duktiga?

Ordvits

2008-01-19, 17:42:35 / Kategori: This is me
Okej, jag och min bror Micke satt och flummade lite efter att ha läst ett inlägg i Måns Zelmerlöws dagbok. Det handlar alltså om att Måns träffade Ola och Sebastian häromdan och Ola hade skämtfullt föreslagit att dom ska starta en grupp som heter M.O.S (Måns, Ola, Sebastian för er som inte fattade) för att det går så bra för E.M.D. Jag visade inlägget för Mike the bike och han började asgarva och kom på att det skulle vara skitkul om det kom en grupp som hade medlemmarna tex Kalle, Olle, Rickard och Viktor och att dom uppträdde med E.M.D (om man kastade om bokstäverna lite) och M.O.S.

Då skulle det stå ungefär såhär på affischerna inför konserten:
Live on stage:
K.O.R.V
M.E.D
M.O.S
!


Såhär kul kan vi ha! Erkänn att det skulle vara roligt!


Blåsigt värre!

2008-01-19, 17:23:08 / Kategori: This is me
Herreguud vad det blåser ute! Det är ju typ på riktigt storm!
Galet läskigt. Och jag längtar till sommaren! Till alla konserter och sol och bad och allt sånt där!
Jag får vänta ett tag till tror jag.

Morrnmorrn!

2008-01-19, 12:57:09 / Kategori: This is me
God morgon alla coolingar!

Nu har jag äntligen vaknat! Men jag har inte hunnit äta frukost eller nåt sånt där tjafs ännu. Gud vad jag sov gott inatt! Jag har verkligen sovit som en stock!
Vet inte riktigt vad som händer idag, men det blir antagligen lite kompisar.

Ibland har man helt enkelt för roligt för att gå och lägga sig

2008-01-19, 00:12:41 / Kategori: This is me
Okejråå, snart ska jag gå och lägga mig! (a)

Haha, jag råkade sitta uppe lite längre i alla fall :P

Jag kände ett extremt tvång att lägga upp det här klippet! Om ni har tråkigt nån gång, så ska ni titta på det här klippet, för jag lovar er att ni kommer tycka det är kul! (eller jag kan ju inte lova egentligen, för jag vet ju inte vad ni har för humor, men asså, det är är bra grejer!)


Laughing host

Så sjuukt roligt! Men ganska tragiskt på slutet. Haha, nä ni, NU ska jag krypa till sängs.
Puss!

Sandra säger Good Night!

2008-01-18, 23:27:13 / Kategori: This is me
Godnatt, mina kära vänner!

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag är sjukt trött, och imorrn väntar en låång dag.

Hoppas ni sover riktigt gott inatt!

Let's Dance - Utröstningen

2008-01-18, 22:38:04 / Kategori: This is me
Åh jag satt och var jättenervös för att Danny skulle åka ut ur Let's Dance!
Men han klarade sig! :D

Tilde Fröling är ju sjukt skön också! Älskar henne :P

Det var ganska mysigt att titta på Let's dance :)

Vilken prinsessa är du?

2008-01-18, 22:21:01 / Kategori: This is me

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[x] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[x] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[ ] You have blonde hair
TOTAL: 6

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[/] Du älskar att läsa
[ ] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[/] Du har en vild fantasi
[/] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[x] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTAL: 7,5

Jasmine:
[/] Din pappa är väldigt rik
[/] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[ ] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[x] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[/] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[/] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTAL: 5

Ariel:
[x] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[/] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[/] Du är lite av en trubbelmakare
[ ] Du är yngst i din familj
[x] Du har många systrar
[x] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[x] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 8

Snövit:
[/] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som att din mamma avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[ ] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[/] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[ ] Du är gladare när du inte är hemma
TOTAL: 4

Mulan:
[ ] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[/] Du har låsats vara någon du inte är (ibland så)
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[/] Du har många killkompisar
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 4

Törnrosa:
[ ] Du bor/har bott/Ska bo med någon annan än dina föräldrar
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[/] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[/] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[x] Du är väldigt romantisk
[x] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 5

Pocahontas:
[x] Du älskar att utforska stora städer
[x] Du är mer andlig än religös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[x] Någon i din släkt är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[x] Någon du känner har varit med i något krig
[x] Du älskar naturen
[x] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[/] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 8,5

Jag blev Pocahontas :P

Haha såhär kul har jag just nu :P


En lista om mig själv

2008-01-18, 22:04:11 / Kategori: This is me
Namn: Sandra
Hårfärg: Brun typ
Ätit sushi: Jaa, det är klart! Det är ju typ det godaste som finns!
Stått på scen: Japp, har man gått i Täby Musikklasser i 6 år så har man ;)
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej, inte vad jag vet
Sett vita huset: Yes, har touchat trädgården ;)

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Vår eller höst: Vår
Historia eller vetenskap: Historia tror jag
Matte eller engelska: Engelska, LÄTT!

Övrigt
Vad gjorde du i somras: Var ständigt på konserter med min vapendragare Sophia
Svär du för mycket: Japp, tyvärr
När duschade du senast: Imorse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Jeans, så jag antar att dom typ är blåa :P
Person du är kär i: Det beror på hur man ser det
Vad var det sista du sa: Kommer inte ihåg, mitt minne är inte det bästa
Vad hände precis: Danny dansade i Let's Dance och Bella somnade i soffan
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Inte vet jag :P
Har du en lavalampa: Nix, den har jag sålt på loppis xD
Hur är vädret just nu: Regnigt och mörkt! Skitväder alltså
Vad gjorde du igår natt: Sov som en stock
Vad gör dig glad: Musik, roliga människor, konserter och kändisar
Vill du ha barn: Självklart!

Vad
.. hade du på dig idag? - Jeans och en t-shirt
.. har du gjort under dagen? - Gått i skolan
.. har du för frisyr? - uppsatt i knut
.. ska du göra innan dagen är slut? - Plocka bort allt godispapper från mig och Bella :P
.. längtar du till? - Rockbjörnen som är på torsdag! Och massa andra konserter
.. ska du göra nu? - Titta klart på Let's Dance, sen sova
.. vill du göra i helgen? - Träffa några sköningar imorrn och sova!
.. vill du jobba med senare? - Antingen vill jag bli typ veterinär eller journalist
.. är allra bästa med dig? - Typ att jag nästan alltid är positiv och så har jag väldigt lätt att anpassa mig
.. ogillar du hos dig själv? - Att jag tränar alldeles för lite..
.. är din vanligaste fråga? - Hm, ingen aning faktiskt.. antagligen "Hur mår du?" :P

När
.. vaknade du i morse? 07.30, haha skulle ha gått upp 06.45
.. är du rädd? När det är mörk och massa läskiga ljud. Eller om jag känner att jag blir förföljd
.. skrattade du senast? För nån timme sen
.. var du kär senast? Vet inte riktigt, det beror ganska mycket på hur man ser det.
.. gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Hm, ingen aning faktiskt, eller vänta, jag stannade kvar i skolan jättelänge, när jag egentligen hade kunnat skolka. Cred till mig!
.. gav du en komplimang senast? Antagligen idag
.. hade du senast dåligt samvete? Vet inte :P

Vem
.. kramade du senast? Cattis
.. saknar du? Typ mamma
.. pussade du senast? Micke
.. vill du spotta på? Öh, spott är ju äckligt :S
.. tycker du om? Ganska många, men vi kan ju till exempel nämna underbara Sophia :D
.. vill du döda? hahah whaat :P Ingen tror jag :P
..vill du kyssa? Rätt många
.. är du rädd för? En viss person när han blir lite för arg
.. skulle du vilja se ut som? Rachel Bilson eller Micha Barton och massa fler
.. har världens bästa sångröst? Ola & Måns och lite andra :P

Antingen eller?
Glass eller Godis?
Morgon eller kväll?
Skidor eller pulka?
Julafton eller födelsedag? (går inte riktigt att välja, så det får bli båda)
Häst eller hund? (svårt val)
Hjortron eller blåbär? (haha jag HATAR hjortron!)
Sola eller bada? (kan återigen inte välja!)
Röd eller blå? (spelar inte så stor roll)
Myskväll eller fest? (går verkligen inte att välja här heller...)

Kan du
.. Simma fjärilsim? Hahahah NEEJ jag håller typ på riktigt på att drunkna när jag försöker xD Så det är nog bäst om jag låter bli.
.. Stå på huvudet? Ja, typ
.. Stå på ett ben? haha japp, duktigt va? ;)
.. Sjunga riktigt höga toner? haha men jaa
.. Rita snyggt? Nixpix, KNAPPAST :P
.. Baka? Ja, det är jag ganska bra på
.. Spela något instrument? asså jag kunde spela gitarr innan, men har glömt bort det mesta
..Göra volter? Ibland :P
.. Hoppa upp på en häst med sadel? Ja, det är lätt ju
.. Ditt eget mobilnummer? Japp

Myskväll

2008-01-18, 20:48:21 / Kategori: This is me
Idag orkar jag faktiskt inte skriva så mycket, jag har egentligen massor att berätta om min praktikplats som jag ska till på måndag, men jag orkar verkligen inte. Så ni får klara er utan det ikväll. Kanske berättar imorrn.

Ikväll blir en riktig myskväll med Bella, massa godis och Let's Dance! Jag behöver det, och Bella också. Hon har nämligen varit lite småsjuk i ungefär 3 veckor och inatt kunde hon inte sova eftersom hon hade jätteont i sitt öra. Och till råga på det så spräckte hon sin trumhinna idag! Så jag känner att jag vill mysa lite och tycka synd om henne ikväll. Hade mer än gärna hängt med på bio med Raoul & Co, men nu blev det som det blev.

Jag är verkligen helt slut efter den här veckan! Nu är det nog snart Dannys tur att dansa, och det vill man ju inte missa!

Puss på er! Ha en myspysig kväll!

Nattinatti!

2008-01-17, 21:36:58 / Kategori: This is me
Idag har jag och Bella passat Sarah ju, och det var jättekul verkligen! Fast ansträngande såklart!
Jag har inga läxor what so ever till imorrn, och det känns grymt härligt!

Har just suttit och diskuterat grejer med familjen i ungefär 2 timmar. Jag gillar min familj! Vi är mysiga.
Ikväll ska jag nog försöka komma i säng tidigt. Egentligen skulle jag vilja ta ett varmt bad just nu, men det får jag inte eftersom jag har piercing, och det är typ stor infektionsrisk då.. Så det är ju lite trist.

Nu ska jag överlämna datorn till brorsan som har diskat klart nere i köket!
Sov gott älsklingar!

Evolutionen - avklarat!

2008-01-17, 13:01:20 / Kategori: This is me
Haha igår pluggade jag till klockan 01.00. Lite trött jag var imorse alltså. Jag skulle ha gått upp typ 06.40, men orkade inte riktigt så det blev 07.20 istället. Men jag fick ändå skjuts av pappa till Mörby, så det var lugnt.

Nu har jag just haft mitt prov om evolutionen. Det kunde gått bättre, men det gick ändå inte helt åt helvete tror jag. Men det visar sig om några veckor.

Nu har jag snart min näst sista lektion för dagen. Vi åt förresten pannkakor till lunch. Gott!

I eftermiddag ska jag sitta barnvakt åt Sarah och Bellii kommer att hålla oss sällskap. Det blir nog kul, och jag har ju inte suttit barnvakt sen typ första veckan i december, så det behövs. Om vi säger såhär, jag har liite dåligt cash flow just nu. Igår hade jag 16,04 kr på mitt konto. Illa.

Nu fortsätter skolarbetet!

Plugg

2008-01-16, 21:39:33 / Kategori: This is me
Nu pluggar jag lite till mitt fucking prov imorrn... Det är galet tråkigt och jag är sjukt okoncentrerad eftersom det finns saker att göra som är gaanska mycket roligare.

Efter skolan orkade jag inte riktigt åka hem och ta tag i plugget, så istället träffade jag NataliaStureplan och vi käkade lite på Sandy's. Det var jättemysigt och vi snackade massor och flummade minst lika mycket. Sen muppade hon sig på tunnelbanan och vinkade till ett random som satt brevid mig, alltså typ mitt emot Natalia och han blev typ förvånad och jag började asgarva! Sen när jag skulle gå av bussen råkade jag snubbla av den (a) så jag såg lite mobbad ut! Natalia tyckte det var underhållande.

Nu måste jag fortsätta plugga.... Hoppas ni har roligare än jag har!

Onsdag

2008-01-16, 13:24:42 / Kategori: This is me
"I huvudet på Gynning" igår var ju bäst verkligen! Så sjuukt klockrent! Jag kommer lätt följa det som en slav! Carolina är så galet skönt och har värsta självdistansen och kan liksom driva med sig själv och hon har alltid bästa kommentarerna!

Imorse var det inte sådär jätteskönt att gå upp klockan 6, men vad gör man inte för att få bra betyg. Första lektionen hade vi matte och vi fick tillbaka ett prov på ekvationer, jag kände ju att det hade gått ganska bra på det, och jag hade rätt! Jag fick 22/25 poäng, så det blev VG+! Galet nöjd är jag!
Förövrigt så har jag bara haft tråkiga lektioner idag... Har snart svenska och det är min sista lektion. Sen blir det hem och plugga växt & djurliv inför provet imorrn... Det kommer bli sjukligt jobbigt!

Det har hela dagen känts som att det är torsdag idag, och det skulle vara skönt eftersom det då skulle vara fredag imorrn, men neej då, det är bara onsdag! jaja.

Nu ska jag anstränga mig här i skolan!
Ha en skön dag!

Hasses brorsas låtsassyrras kompis

2008-01-15, 20:02:47 / Kategori: This is me
Nu har jag fått dagens work out i form av att jag och mina syskon bar in pelletssäckar. Det är alltså säckar med pellets till vår värmegrej.
Jag bar minst 15 säckar upp och ner för trappan och dom väger 16 kg styck! Det är rätt bra träning ändå, och det är galet jobbigt!

Nu har jag och brorsan just tittat på Kitty Jutbrings nya program "Hasses brorsas låtsassyrras kompis"SVT1. Jag hade ganska höga förväntningar eftersom jag rådiggar Kitty, men jag visste ändå inte riktigt vad jag kunde vänta mig för nåt.
Programmet visade sig vara en stoor besvikelse.. Det är ju som "Fråga Olle" fast för typ 10-åringar! Vad är grejen med det?
Jaja, vi får väl hoppas att Gynnings program är roligare.

Nu har jag precis tagit bort mitt svarta nagellack och istället målat på ett gulligt, baby-rosa lack.
Men det är inte heller så bra, för jag var tvungen att laga mat när det var nymålat, så ni kan ju själva gissa hur det ser ut nu.

Jamie Lynn Spears är gravid

2008-01-15, 17:40:16 / Kategori: This is me
Det lär ju inte vara nån som har missat att Britney Spears lillasyster Jamie Lynns Spears är gravid? Men om så nu är fallet så har ni i alla fall fått reda på det nu! 
Hur som helst, hon är 16 år! Det är faktiskt ganska sjukt, det är som att jag skulle bli gravid nu liksom. Visst, det kanske inte är så jättefel eftersom det faktiskt finns många som blir det, men alltså, allvarligt talat så är det nog inte så lätt att uppfostra ett barn helt själv när man är så ung. Dessutom kan det ju vara bra att ha en utbildning eller något sånt innan man skaffar barn.


Visst är hon sjukligt lik sin storasyster?!

Om hon nu vill behålla barnet så ska väl ingen hindra henne, men jag tycker att hon borde tänka igenom det ganska så väldigt mycket innan hon bestämmer sig helt. Jag är bara rädd att det ska gå för henne som det gör för Britney. Det vill man ju verkligen inte!

Ni kan läsa hela artikeln här.

Jamie Lynn blir säkert en jättebra mamma!

Baby boom i Hollywood!

2008-01-15, 17:26:54 / Kategori: This is me
Jag hittade just den här artikeln på kanal5.se!



Galet mysigt, nu har både Nicole Richie och Christina Aguilera fött barn! Nicoles's lilla dotter heter Harlow Winter Kate Madden och Christina's son heter Max Liron Bratman och de båda föddes på exakt samma sjukhus! Det är ju ett roligt sammanträffande.

Jag längtar tills jag också blir mamma!

I huvudet på Gynning

2008-01-15, 17:18:06 / Kategori: This is me
Ikväll börjar Carolina Gynnings nya program "I huvudet på Gynning"! Det kommer nog vara sjukt roligt tror jag.



Kvällens program handlar om att Carolina ska sitta barnvakt åt åtta barn på en gång!
Här kan ni läsa om vad själva programmet handlar om.

Stay tuned, det är ikväll, klockan 21.00 på Kanal5!

Booyachacka!!

2008-01-14, 21:24:10 / Kategori: This is me
I don't know how I did it, but I did it!

Shit asså, jag skulle prova en sista gång om det funkade att få in bilderna från kameran till datorn, och så bara funkar det!
Det är ju då man blir sådär glad! Riktigt lycklig liksom!

Så nu är i alla fall det löst. For now, i alla fall.
Så nu håller filmerna och bilderna på att läggas över från kameran till datorn!

Men jag funderar på att låna brorsans kamera på Rockbjörnen i alla fall, för min känns liite opålitlig just nu. Men vi får se helt enkelt. Eller så tar jag kanske med mig båda :P Who knows!

Åh, guud vad lättad jag är just nu!

Min kamera - Trasig?

2008-01-14, 20:19:46 / Kategori: This is me

Okej, vad är problemet?

Min kamera är typ trasig. Den låter helt psyko när man sätter på/stänger av den och så är den allmänt konstig och ibland blir skärmen helt blå bara. Detta började i onsdags, på Grammis.
Och nu när jag skulle lägga in bilderna på datorn så funkar det inte! Kameran är verkligen heelt fuckad! Jag vet inte vad jag ska göra, jag får verkligen panik!

Jag måste ju lösa det här innan den 24:e januari eftersom då är det Rockbjörnen! Och jag kan ju inte vara utan kamera då! Jag tror jag kommer bli tvungen att köpa en ny kamera :S och det är ju inte fyskam, men det kommer betyda att jag kommer vara tvungen att betala för den själv.. och det har jag inte råd med. Jag har andra saker att lägga pengar på just nu.

GAAH! Jag får damp! Vad ska jag göra?! Min kamera är typ det bästa jag har, den används ju ständigt! HJÄLP!


Sushi for life!

2008-01-14, 19:26:50 / Kategori: This is me
Mamma och jag satt och spånade vad vi ville ha till middag, men kom inte på nånting som var lättlagat, gick snabbt och var gott. Tilläggas bör att vi båda två var sjukt trötta.
Sen kom vi på att vi såklart skulle beställa sushi!

Så dirket när vi kom hem stack vi till sushibutiken och hämtade vår mat - Sushi-nikku med bara lax! Galet gott!

151764-679

Så nu är jag mätt och nöjd!

Fika med Raoul

2008-01-14, 19:16:30 / Kategori: This is me
Idag har det vart allmänt segt, men efter skolan åkte jag till Stureplan för att ta en fika med Raoul! Det var jättekul och vi hade inte träffats på ganska länge. Han hade håltimme och jag hade slutat, så vi satt och snackade där i nån timme, tills han stack tillbaka till skolan. Skitroligt verkligen!

Efter fikan gick jag till Sturegallerian och provade ett par snygga jeans på MQ som jag la undan och ska titta på imorrn igen. Jag såg även en jättesnygg jacka och kofta på Zara.

Sen åkte jag t-banan hem med mamma.
Så nu är jag hos henne tills Micke hämtar mig.

Helloo

2008-01-14, 11:17:21 / Kategori: This is me
Idag åkte jag bussen med Natalia och vi muppade oss som vanligt :P
Nu har jag nyss haft psykologi och det var skittråkigt...

Nu är det dags för lunch, men jag vet inte om Sara och jag orkar gå och äta, för det är äcklig mat.

Efter skolan ska jag åka hem till mamma och lägga in bilder på datorn typ. Och så ska jag äta middag där. Det blir kul att umgås lite med henne också, eftersom jag har bott hos pappa i tyå 2 månader nu.

Händer det nåt speciellt idag eller?

nJoy!

2008-01-13, 21:48:14 / Kategori: This is me

Strax efter att jag hade vaknat åkte jag in till Bella Bönan och höll henne sällskap och fick i mig lite frukost. Det blev det vanliga - grillad ciabatta med kalkon, philadelphia & avocado.
Så sjuukt gott!

Sen åkte jag till Täby Centrum vid 16 och skulle lämna in mina trasiga stövlar. Då sa dom att det inte finns några sånna stövlar kvar i min storlek, och det var tydligen ingen idé att laga dom, så jag kommer antagligen bli tvungen att lämna tillbaka dom och få pengarna tillbaka... Det suger, för jag gillar verkligen dom stövlarna! Så jag har gått och mått lite dåligt över det hela kvällen...

Efter Täbban gick jag bort till nJoy-gymmet där jag träffade Cattis & Bella och så tränade vi i typ en timme. Galet skönt faktiskt!

Nu är jag nyduschad och ska gå och lägga mig tror jag. Imorrn ska jag åka bussen och tunnelbanan med Natalia! Det blir kuul!

Sov gott nu allihop!


Good morning!

2008-01-13, 12:02:27 / Kategori: This is me
Ja, god morgon! Jag gick upp för typ en halvtimme sen och såg att det är jättefint väder! Blev galet glad av det. Det är ju iofs kallt, men men, man kan ju inte få allt.
Idag ska jag åka och lämna in mina trasiga stövlar på lagning. Förhoppningsvis kostar det inget. Annars är jag screwed... Sen ska jag hem till mamma och lägga in lite bilder från Grammis på datorn och hämta mina träningsskor, eftersom jag, Bella & Cattis ska träna idag!

Innan jag gör nåt av det där måste jag klä på mig och äta frukost... jag orkar inte. Idag kommer bli en galet skön och seg dag, och så känns det ju skönt att dra och träna sen också!

Ha en superhärlig dag!

United 93

2008-01-12, 22:21:49 / Kategori: This is me
Åh, jag har just tittat på United 93. Det är en film som handlar om planen som kraschade in i World Trade Center. Det var en sjukt gripande och hemsk film. Man är liksom med i ett av planen som har blivit kapat och följer alla händelser. När alla passagerare ringde sina familjer och vänner och berättade att de älskade dem och att planet var kapat grät jag floder! Jag blev jättegripen och var tvungen att skicka ett sms till min mamma och berätta att jag älskar henne, och fick tillbaka ett ännu gulligare sms.



Filmen var verkligen jättebra! Och eftertexterna var så sorliga så jag började gråta ännu mer.
Ni som inte har sett den - Se den!

Idag är det dåligt väder

2008-01-12, 22:17:10 / Kategori: This is me
Igår var det jättemysigt! Jag och Sophia träffade Annie och LinnStureplan där vi tog en fika och pratade.
Vi tittade lite på Urban Outfitters där jag förälskade mig i en svart, skitcool Led Zeppelin-tröja! Den var ju tyvärr lite för dyr för mig eftersom den kostade 390 kr.

Sen åkte Sophia med mig hem för att sova hos mig. Vi tittade på Hundtricket med Tommy & Enrique! sen såg vi även Om en pojke. Det var skitkul!

Idag sov vi till klockan 12 eftersom vi båda var helt slut. Det var galet härligt. Hela förmiddagen (eller okej, typ precis när jag hade vaknat) låg jag och tänkte på den där tröjan. Det visade sig att Olofsson också gjorde det! Vi bestämde oss för att vi skulle åka in till stan och fika hos BellaBönan och gå förbi Urban Outfitters igen.
Vi köpte tröjorna!!! Så sjuukt snygg den var! Åh, jag är helt kär!
Jag tror ändå att det var värt pengarna faktiskt, för om jag inte hade köpt den så hade jag bara haft massa ångest liksom.

Galet mysig dag!

Let's Dance!

2008-01-11, 13:40:30 / Kategori: This is me
Ikväll börjar Let's DanceTV4! Det känns som det är ganska roliga deltagare i år.



Vi får se om jag och Olofsson tittar på det ikväll!

Sovmorgon

2008-01-11, 10:21:13 / Kategori: This is me
Galet härligt att ha lång sovmorgon idag! Jag fick verkligen sova ut inatt!
Nu börjar jag, ha en bra dag!

Lösnaglar

2008-01-10, 21:58:05 / Kategori: This is me

Idag har jag tagit av mig mina lösnaglar, i fall ni undrade. Jag hade dom i 12 dagar, vilket faktiskt är helt otroligt med tanke på att dom brukar ramla av efter ungefär 4 dagar. Igår ramlade en av, så då tog jag bort dom andra med lite våld.
Nu har jag alltså bytt ut mina glammiga Nyårsnaglar till svart nagellack. Det är ganska dåligt målat eftersom jag målade det i mörker medan jag och mina syskon kollade på Employee of the month med bla Jessica Simpson. Den var faktiskt sjukt bra, jättemysig!

Jag ska, tro det eller ej, gå och lägga mig nu, klockan 22. Jag är ju så galet slut efter igår. Det märks att det var första grejen på ett tag liksom ;)

Imorrn ska jag möta underbara OlofssonStureplan! Sen ska hon hänga med mig hem och så ska vi antagligen lära Tommy svenska i form av det briljanta filmen Hundtricket! Det blir riktigt roligt, det var länge sen jag såg den.

Sov nu så jättegott och så hörs vi i morgon!


Slitet!

2008-01-10, 17:53:36 / Kategori: This is me
Det var riktigt hårt att gå upp i morse! Jag gick och la mig runt 00.30 i natt och gick upp typ 06.30. Så sjukt jobbigt! Jag orkade inte sminka mig imorse, så istället tvättade jag av gårdagens smink :P haha very fresh!
Jag har gått och varit trött precis hela dagen. Så jag ska gå och lägga mig så tidigt jag kan ikväll, men imorrn börjar jag typ 10.20 så det blir ju skönt i alla fall.

Bara för att jag har sån ångest över att jag och Sophia inte gick på Håkan Hellström-konserten i somras, ger jag er en helt underbar låt av honom!


"Känn ingen sorg för mig Göteborg" - Håkan Hellström

Den är verkligen helt BRILJANT! Och den ger mig så otroligt mycket sommarkänslor! Nu är det bara några månader kvar till sommaren hörni! Vi ska hålla ut!
Tills dess kan vi bara längta och sysselsätta oss med att gå på galor och andra konserter!

Grammisgalan 2oo8

2008-01-10, 17:47:23 / Kategori: This is me
Igår var det ju Grammisgalan och det var verkligen heeelt fantastiskt!

Jag ska berätta allting i tur och ordning.
Kvällen började riktigt bra när jag och Sophia satte oss på tåget mot stan runt kl 18, konduktören på tåget var typ jätteflummig och skum. Jag visade mitt busskort och han sa att jag genast skulle skriva i mitt personnummer, och gav mig en penna. Då försökte jag skriva, men pennan funkade inte. Då sa jag högt: "Gaah, men VAD är PROBLEMET?!?!" och han svarade lite tyst: "Problemet är att.... att du är långsam!" Haha, fast han sa det på skämt liksom, men det var så stört roligt att jag och Olofsson blev helt hysteriska av skrattanfall och typ alla på hela tåget satt och stirrade på oss. Det var sjukt roligt!

Sen kom vi till Globen klockan 19 och gick då direkt till Entré 6 där vi träffade Naty, som vi inte har träffat på hur länge som helst! Det var kul. Vi pallrade oss in och ställde oss vid Sektion A11 där vi sprang in i Natalia och hennes kompis! Henne har jag inte heller träffat på riktigt länge tror jag. Så det var kul! Eftersom det skulle dröja lite tills dom öppnade dörrarna gick vi bort och tog lite gratisgrejer tillsammans.

Dörrarna öppnades och vi upptäckte att det var en jättebra sektion vi skulle sitta på. Vi hade Sektion A11, Rad 6, Plats 62 & 63 så vi gick neråt och letade efter rad 6, och det visade sig att det var raden näst längst ner! Platserna var verkligen helt sjukt grymma! Och direkt började vi med vår lilla kändis-spotting och såg huur många som helst! Det var ju verkligen kändisar överallt! Kan det bli bättre?
Vi bordet som var närmast oss satt bland andra Danny, Mattias, Elin Lanto, Vincent m.fl! Sjukt kul! Dannys hår är ju verkligen helt fucked up! Det är ju typ vitt! Och verkligen lyser som en glödlampa, för att citera Sophia. Och jag satt och tänkte på vem det var han var så himla lik, och kom på att han ser ut typ exakt som Draco Malfoy i Harry Potter! Haha.

Hur som helst, hela galan var perfekt!
Salem al Fakir var så himla söt varje gång han vann pris!

Efteråt träffade vi Cicci och en till tjej och tillsammans med dom gick vi bakom Globen till Röda mattan för att vänta på lite kändisar. Då träffade vi Frida, hon gick i min brorsas klass i Täby Musikklasser i 6 år! Sjukt sammanträffande, så hon kom fram till oss och pratade och jag frågade hur hon hade fått sitt guldarmband (man behövde ett guldarmband för att komma in på efterfesten). Då svarade hon att hon nuförtiden jobbar på ett skivbolag! Så sjukt häftigt! Vi stod och snackade ett tag, sen stod det helt plötsligt en sjuuukt snygg kille bara en liten bit ifrån oss och rökte. Jag tittade ganska mycket på honom och log och sådär och han tittade tillbaka lite. När han hade rökt typ halva ciggen kom han fram och frågade: "Nån av er som vill ha?" och log och var jättecharmig! Vi sa "Nej tack" och han slängde den och precis innan han gick in vände han sig om, tittade och langade väärsta smajlet! Så sjuukt snygg! Jag skulle typ kunna offra mitt högra ben för honom! Vi kallar honom för Artisten, eftersom han hade ett VIP-band som det stod "Artist" på.

Under tiden vi stod där ute träffade vi Bert Karlsson, Magnus Carlsson, Mange Schmidt, Kent, Petter och några fler! Grejen är att både Mange Schmidt, Petter & Bert var typ helt apatiska! Bert såg verkligen jätteledsen ut och Mange & Petter var jättealkade! Petter sa inte ett ord, bara signade våra armar och Mange var så full att han såg ut som en heltidsalkis och till råga på allt tog han upp en fickplunta och drack! Vi blev ganska chockade måste jag säga. Jocke Berg i Kent signade också våra armar. Det känns rätt coolt, för det är ganska stort liksom.
När vi skulle dra så vi 4 killar som stod i en klunga och pratade. Vi hade känt igen dom hela kvällen, speciellt en kille. Vi kom på att dom antagligen var med i gruppen Damn! så vi tänkte att vafan, vi går fram och frågar om det är dom. Så vi gick fram till dom lätt alkade grabbarna och frågade, dom såg frågande ut och snyggingen sa nej och han som vi kände igen mest sa "No, no we're not" och det tog typ några sekunder, sen utbrast Olofsson "I KNOW YOU!!" och alla blev lite chockade, och sen fortsatte hon berätta att det var ju han som tog emot ett pris på Rockbjörnen 2oo7, där vi var, han var "What we in Sweden call a Skivbolagsmänniska" som Filip & Fredrik sa då.
Och han blev helt förvånad över att någon visste om det. Under tiden passade jag på att snacka lite med snyggingen, jag sa att jag kände igen honom och frågade vem han var, och han ba: "nämen jag är ingen speciell" och jag sa att det var ju skumt och att jag verkligen kände igen honom och då sa han: "Vad konstigt, jag är jurist". Vi garvade lite och dom var verkligen jättetrevliga!

Sen åkte vi hem med Mr Olofsson. Det var en helt underbar kväll! Och det kändes riktigt stort att se Lars Winnerbäck uppträda! Och sjukt kul att se Salem uppträda igen! Och såklart alla andra, verkligen roligt att höra Amanda Jenssens nya låt, och det var underbart att hon uppträdde tillsammans med Damn! för jag älskar ju Erik Axelsson! Och det är fortfarande riktigt coolt och creddit att vi fick autografer från Jocke Berg och Petter! Åh, jag kommer leva på det här enda tills Rockbjörnen! Det här var precis vad vi behövde för att orka med ett nytt år!

Sophia Olofsson, jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, du är BÄST sötnos! Vi har verkligen underbara liv när det gäller sånt här! Och det skulle verkligen inte vara lika roligt utan dig! Utan dig skulle jag bara vara en mupp som gillar kändisar lite för mycket, men tillsammans är vi OSLAGBARA! Jag älskar dig!

Jag tog lite bilder och filmade ganska mycket, och det kommer så småningom!

Grammis om några timmar

2008-01-09, 15:49:18 / Kategori: This is me

Om några timmar är det Grammis! Jag kan inte beskriva hur taggad jag är! Tyvärr är jag ju ganska trött också, så för att liva upp mig själv har jag köpt en Redbull. Känns bra.
Jag kommer antagligen inte hinna blogga ikväll, men vi får se. Det kommer nog bli galet kul ikväll i alla fall. I can't wait!

Nu ska jag äta lite middag och byta om, och sen drar jag hem till Phizen!
Ha en underbar kväll, för det tänker jag ha!


Andra Avenyn

2008-01-08, 19:27:07 / Kategori: This is me
Nu har jag just ätit middag med familjen och ska titta på 3 avsnitt av Andra Avenyn! Underbart!

Jag har just kommit på...

2008-01-08, 18:46:47 / Kategori: This is me

... att GRAMMISGALAN är IMORGON!

Igår snackade ju jag och mina systrar om att träna på onsdag, och sen idag på lunchen satt jag och tänkte lite. Det kändes verkligen som om det händer något speciellt imorrn, men jag kunde inte riktigt komma på vad det var. Sen efter typ 10 minuter kom jag på att Grammis liksom är då!!

Jag och min kära lilla vän Sophia kommer ju självklart att befinna oss där! Det kommer vara så sjukt mycket kändisar och coola människor där, och vi kommer nog känna oss ganska hemma.

Jag längtar verkligen sinnessjukt mycket, och snart ska jag ringa till Sophia så att vi kan diskutera tider och kläder och grejer.

Puss & gull!


Första skoldagen

2008-01-08, 18:37:26 / Kategori: This is me
Nämen hallååå!

Idag var ju första skoldagen för terminen. Det kändes väl kanske inte så där jättepiggt. Men vi började läsa Psykologi idag! Sjukt intressant verkar det. Vi kommer ha det ungefär 3-5 timmar per vecka. Lektionen var dock ändå ganska tråkig.
Det enda roliga med skolan var väl att träffa alla människor.
Jag har varit sjukligt trött idag, men jag antar att det är ganska bra, för då kommer jag somna snabbt ikväll.
Micke och jag var på A'N'T idag också, och där kollade Tyron upp min piercing och sa att det ser jättebra ut! Myspys. Han sa att det antagligen kommer vara läkt om 2-3 veckor. Det är ju bra.

blogg.se har fuckat lite i några timmar, så det här blir publicerat jättesent.

Middagsdiskussioner

2008-01-07, 21:34:05 / Kategori: This is me
Nu har familjen ätit middag. Vi hade massa roliga diskussioner :P
De största var väl att jag, Bella & Cattis ska börja gymma tillsammans! Vi börjar redan på onsdag med att åka dit och provträna! Det känns galet bra måste jag säga.
Den andra stora diskussionen var att jag, Cattis, Andreas, Pappa & Mamma ska boka tid till handledarkurs för Övningskörning. Det känns också rätt bra. Det känns som att jag faktiskt tar tag i mig själv nu!

Juste, en grej som jag dessutom ska göra den här veckan är att jag inte ska äta något godis! Och ni får verkligen slå mig om jag gör det! För jag ska väl åtminstone klara en vecka?

Men nu, mina kära vänner, ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova, eller först ska jag duscha, men sen ska jag krypa ner i sängen! För det är ju trots allt min första skoldag imorgon. Och efter skolan ska jag hänga med Micke till A'N'T, och Jag gillare! xD Hahaha

Men sov så sött gullungar!
Puss!

Helluu :P

2008-01-07, 18:24:02 / Kategori: This is me
Hellooo :D

Jag är galet hypad :P Lycka till för mig att somna klockan 22 ikväll ;) hahah
Jag och mamma letar fortfarande sjukt mycket efter en katthane till Müsli.... Det ger inte så mycket resultat... =/
Men vi har typ kanske hittat 2 hanar. vi får se om dom svarar på våra mejl :P Mamma sa nyss att hon kanske kan åka till Värmland imorrn till hennes kompis Anki och para Mashen med Silver :D Det är han som vi planerade att vi skulle para henne med från början :P Men sen när hon började löpa så flyttade dom till Värmland alltså... det sög ju lite, men eftersom mamma ändå är ledig just nu så kom hon på att hon kanske lika gärna kan åka dit med miisen i ett par dagar :P Och det skulle ju egentligen vara det optimala liksom :P Men vi får väl se hur det blir :P
Jag hoppas i alla fall verkligen att hon blir parad med nån och får söta små kissemissebebisar :D <3 Fatta mysigt det skulle vara :P

Bellus och jag ska köpa gymkort typ :P Jag tror faktiskt att det blir Njoy i Täby, för vi kom på att då kan vi träna där samtidigt som brorsan tränar karate i byggnaden brevid, så får vi liksom lite struktur på skiten också :P Det skulle nog vara rätt bra. Men vi får se vilket gym det blir. kanske Itrim med mamma :P Eller FeelGood :P Vi får se helt enkelt.. =)

Nu börjar jag bli galet hungrig :P
Puss!

Bönan =)

2008-01-07, 15:58:20 / Kategori: This is me
Idag har jag vart på Bönan med Bellus i typ 4 timmar :P Hon jobbade inte, men vi gick ändå omkring och typ åt och hjälpte till lite :P Och nu mår jag illa eftersom jag har druckit en latte, en te och en varm choklad.:P Dessutom har jag ätit världens godaste macka xD Bella är duktig hon ;) Jag ska börja fika där nu, för det är sjukt mysigt och alla är trevliga och dessutom är det galet gott :P
Efter det drog vi till Souk där jag köpte en plattång :D Galet roligt :P

Imorrn börjar skolan igen och jag är inte så taggad... inte på att gå upp tidigt i alla fall.. men det ska bli kul att träffa alla kompisar :P och så ska det bli skönt att få lite struktur :P Dessutom är det ju faktiskt bara 7 veckor till Sportlovet, så det blir nog inte alltför jobbigt :P och juste (!) jag har praktik vecka 4-5 xD På Kungs zoo på typ Fridhemsplan har jag för mig :P Det lär ju bli rätt kul :P

Nu ska jag försöka skriva min AFS-ansökan :P

Puss!

Katthane sökes!

2008-01-06, 13:09:26 / Kategori: This is me
Hej allihop!

Min katt Müsli löper just nu, och vi letar febrilt efter en okastrerad katthane som hon kan paras med!
Det spelar ingen roll vilken ras eller färg hanen är, det viktigaste är att  han är trevlig, social och har ett bra psyke. =)

Müsli är en 3-årig blandning mellan Norskskogskatt/bondkatt och hon är väldigt trevlig, social, snäll, pigg och mår väldigt bra. 

Eftersom hon löper just nu så är det ganska bråttom.
Vi bor i Stockholmstrakten, närmare bestämt i Täby. Hör av er genom att lämna en kommentar här nedanför och sen får vi höras på mejl eller telefon. Det är bra om ni bor nånstans i Sthlm.

Vi vill inte ha betalt eller betala, men ni kan gärna få en unge som tack för hjälpen.

   

Hör av er!

Frånvaro

2008-01-05, 20:24:22 / Kategori: This is me

Hej sötnosar!

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på några dagar, det är för att jag inte har haft så himla mycket att skriva om :P

Igår var jag hursomhelst på Husdjursmässan i Sollentuna och ställde ut skolans marsvin! Det var verkligen huur kul som helst!
Det enda jobbiga var att jag var tvungen att gå upp klockan 7 på morgonen ;)

Efter mässan (typ runt kl 18) åkte jag hem till Sophia! :D Vi tittade på "På spåret" eftersom Filip & Fredrik gästade ;) Det var grymt, och efter det tittade vi på "Videokväll hos Luuk" där Fredo gästade xD Det var ännu grymmare! Det var iofs en inspelning från förra veckan eftersom jag inte kunde se det då, så det var sjukt roligt att se det! Man fick höra riktigt härliga låtar och en massa sköna minnen! Jag saknar dom!


Nu sitter jag och lyssnar på den underbara låten Summer of '69 av Bryan Adams.
Den kan verkligen kopplas ihop med Sommaren '07 tycker jag :P Allt var så perfekt då!


Bryan Adams - Summer of '69

Nu ska jag och Bella titta på CSI på film :P Sen blir det "Säg att du älskar mig" :D

Ha en trevlig natt!
Puss

Nyårsdagen

2008-01-01, 14:05:47 / Kategori: This is me
Helluu allihop! :D
Det var verkligen jätteroligt igår! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra :P Just nu segar jag med Micke, Anna, Bella & Tommy och vi ska kolla på Jönssonligan nu xD

Ha en skön dag!
Shit, nu är det verkligen 2008!!
Puss!