Studenttider

2008-05-30, 09:14:01 / Kategori: This is me
Ja ni, nu är det bannemej Studenttider!!



Det gör mig verkligen glad! Jag kommer ihåg på mellanstadiet när alla vi ungar stod uppe vid Täby Centrum och vinkade och skrek och sjöng till alla flaken som åkte förbi! Det var en höjdpunkt att få öl slängt på en. Det var så sjukt roligt att se alla glada, berusade studenter och det är det ju såklart fortfarande!!

Anledningen till att jag skriver om detta är för att jag i eftermiddag/kväll ska på studentfirande hos våra familjekompisar, Johan tar studenten! Shit vad tiden går snabbt!!

Det ska bli riktigt roligt, speciellt eftersom jag inte har träffat dom på huur länge som helst!!
Jag hinner nog bara stanna ett tag, men det beror på hur mina planer för kvällen ser ut :P

Have a nice day!

God morgon!

2008-05-30, 09:09:08 / Kategori: This is me
Idag har jag minsann piggnat till ordentligt!
Nu sitter jag i skolan med Sara som också blev tidig idag :P

Eftersom jag inte har nåogn klocka (mobilen är på lagning och jag äger inget armbandsur) så visste jag inte riktigt när jag skulle gå till bussen, så jag fixade helt enkelt till mig och gick så fort jag var klar. Det resulterade i att jag tog bussen en halvtimme innan jag egentligen skulle och kom till skolan 45 minuter för tidigt! Det känns rätt bra i alla fall, för jag har mina korta jeansshorts, en somrig tunika och mina stora solglajjor (dom är dock två år gamla, men duger gör dom) och håret i en slarvig, rufsig fläta. :)

Jag mår så bra när det är såhär fint väder!! Morsan rådde mig dock starkt att hålla mig undan från solen idag, med tanke på att eftersom jag egentligen fortfarande är sjuk (tralala jag orkar inte sitta hemma!!) och om jag är i solen då så kan jag få bihåleinflammation/öroninflammation och det känns ju inte sådär jättelockande inför sommaren.
Men försök stoppa mig från solen idag liksom ;)

På lunchen idag ska jag och min bitch, Sara alltså, hinna med att både att åka till min piercare och hämta ut Saroos piercing och min röda "överkula" till min röda piercing ;) och dessutom ska vi åka till Stureplan och kolla om min kärlek, mobilen alltså, är färdiglagad :P *Hoppashoppashoppashoppas* xD

På eftermiddagen ska klassen till AquariaDjurgården! Det blir kul!

Sjuker

2008-05-29, 22:00:13 / Kategori: This is me
Ja ni, idag är läget inte tiptop med mig direkt.
När jag vaknade imorse kräktes jag...
Dessutom är jag riktigt förkyld och helt matt i kroppen. Jag har känt mig hög (på ett dåligt sätt) hela dagen och har mått riktigt dåligt. Mitt huvud känns som det kommer sprängas och allt gör bara ont.

Jag har varit grovt uttråkad idag bland annat eftersom jag inte har någon mobil att underhålla mig med och smsa och sånt och dels för att internet slutade funka imorse, så jag har inte ens haft dator på hela dagen :S Galet tråkigt!!

Jag är för rastlös för att vara sjuk... På kvällen när morsan kom hem gick vi till Roslags Näsby och köpte sushi!! Gott!
Sen har jag dessutom tvättat alla mina kläder.

Nu tror jag att jag ska gå och tycka i mig en burk alvedon och typ 7 liter vatten och gå och däcka i sängen.
Imorrn ska jag vara frisk!

Nu är det ju helg liksom :P

Trasig mobil

2008-05-28, 21:56:54 / Kategori: This is me
Japp, min mobil är trasig, igen! Surprise liksom! Det är den sämsta mobilen jag någonsin haft!
image775
Så bara så ni vet kommer ni inte kunna få tag på mig nu... Jag ska till 3-butiken imorrn igen, för killen sa att det kan hända att den är färdig redan då. BULLSHIT säger jag ju bara. Det där tar mer än ett dygn kan jag lova. Det är så mycket fel på den så ni anar inte... Men men. Jag måste försöka få tag på en mobil som mitt 3-simkort funkar i...
Nån som har?

Besatt

2008-05-28, 13:33:48 / Kategori: This is me
Okej, nu är jag återigen officiellt besatt av Blondinbellas blogg!
Asså jag kan inte hjälpa det, men den är ju bra!
Jag hade en period innan när jag verkligen var helt tagen av den, men det svalnade lisom efter ett tag, men nu har det alltså börjat igen xD haha Jag har även några andra bloggar som jag läser varje dag.

Puss!

Klasspicknick och ångest

2008-05-27, 22:42:20 / Kategori: This is me
Well, looks like the blog is back on track!

Det känns i alla fall så at the moment. Jag börjar få tillbaka det där begäret av att skriva av mig! Och eftersom skolan lugnat ner sig lite nu så får jag ju i alla fall lite mer tid över ;)

Idag hade vi klasspicknick! Det var hur mysigt som helst! Men eftersom min klass tydligen är bangare så va vi bara ungefär 10 pers och våra lärare där. Vi hade i alla fall huur mysigt som helst verkligen! Vi spelade kubb och pratade massor och busade med Fridas hund Norma! Galet underbart! Och eftersom vi va så seriösa bestod nästan allas "picknickmat" av Donken ;) Hahah jag älskar oss asså!

image774
Frida är ljusrosa, Nickie är blå och Jag är chockrosa <3

Den här bilden får vara med för att det är den enda vi tog idag och för att den är så galet mysig och somrig! Och jag älskar verkligen mina kompisar!
Det är truly hjärtskärande att behöva skiljas från den här klassen på samma sätt som jag var tvungen att skiljas från min gamla. Jag får tillbaka alla känslor som jag kände vid den här tiden, förra året. Det är ångest liksom och visst ska det bli skönt med sommarlov, men jag skräms så sjukt mycket av tanken att jag aldrig mer kommer stå dom här vännerna lika nära som jag gör nu.
För ärligt, allt förändras ju. Jag vill inte förändras, inte med tanke på hur bra allt går nu. Jag vill heller inte att någon annan ska förändras, för så som saker är nu är det perfekt.

Med tanke på att jag gick igenom exakt det här (fast ändå totalt annorlunda) förra året, så kan man ju förvänta sig att jag ska klara det bättre, men det är att ha för höga förväntningar kan jag ju säga!
There will be tears! Helt klart!


I love you! <3

Note to self

2008-05-27, 22:33:06 / Kategori: This is me
Hm, det verkar som att jag har åkt på en förkylning... Undrar vem som har smittat mig *host* (bokstavligen) Alex *host* ;) haha
Kul att vara förkyld och ha ont i halsen när det äntligen börjar bli sommar! Då kan man ju dessutom inte ta på sig massa varma kläder för att bli friskt, det blir snarare färre kläder för varje dag som går ;) haha

Jag måste bara berätta att jag ska till tandläkaren den 9:e juni klockan 14.00. Inte för att ni skulle vara intresserade, utan för min egen skull så jag inte glömmer xD Jag har ju som sagt guldfisk-minne ;) haha

Puss på er!

Nya skor!

2008-05-26, 23:32:01 / Kategori: This is me
Idag köpte jag dom här skorna!


image773

Dom kommer från DinSko, deras nya kollektion Black edition. I love them! Galet snygga och dessutom 9 cm klack ;) Nu kan jag äntligen få vara lite längre liksom :P 349 kr kostar dom.

Mysdag

2008-05-26, 14:11:10 / Kategori: This is me
Igår var jag med pojkvännen hela dagen. Vi började med att städa lägenheten lite eftersom dom skulle ha visning av lägenheten under dagen. Sen skulle Alex pappa paddla kajak och hans låtsasmamma skulle fixa med lägenheten, så Alex och jag tog hand om småtjejerna och gick till parken och gungade och lekte :P Det var galet mysigt, speciellt med tanke på att vädret var helt fantastiskt!
Sen åkte hela familjen till IKEA och käkade lunch och vaccinerade Felicia mot TBE :P IKEA har sjuukt goda köttbullar och dessutom är det rätt billigt också! :)

Efter det åkte vi ut till Ekerö eftersom deras familjekompis fyllde 18 år! HON FICK EN BIL!!! Helt sjukt fin, en röd Peugot med vita stripes! Sjukt söt!
Dom bor så himla fint där ute, helt nyrenoverat hus och deras andra kompisar som typ bor granne har det också så stört fint :P Dom har helt nytt hus, som är i väärsta OC-stilen, en egen liten strand, snygg brygga med ännu snyggare båtar, ett litet extrahus som ska bli bastu OCH en kastknivsbana! Hur coolt är inte det?

Så medan jag gick och bar på Bebis stod Alex och kastade kniv ;)
Vi kom hem till Alex igen vid 20.30 ungefär och vi var riktigt trötta. Det var verkligen en mysdag och den avslutades ännu bättre eftersom min kära mamma lät mig sova kvar hos Alex trots att det är skola idag, så jag behövde inte ens åka hem!

Jobb på Rosersbergs slott

2008-05-26, 14:02:56 / Kategori: This is me
I helgen har jag och min storebror hjälpt mamma att jobba på Rosersbergs slott. Det var riktigt roligt faktiskt riktigt roligt och intressant.


Det här är det fina slottet!

Jag hade hand om barnen och lät dom rita teckningar och gav dom presenter, så dom gillade i alla fall mig liksom :P Men det var ganska jobbigt att stå och hålla humöret uppe när det blev typ 1000 barn på samma gång. Men men, jag får ju cash för det, så det var värt det ;)

I fredags kväll fick jag, mamma, micke och tre tanter gå runt själva i slottet och titta på allting. Utan guide och allt! Det var en otroligt häftig känsla eftersom slottet har stått helt orört enda sen nån drottning dog! Så allting är orginal liksom. Och det va lite kuslig stämning med alla speglar och det dunkla ljuset! Dessutom hittade vi lite hemliga lönndörrar! :D Sjukt roligt!

Micke och jag hade rätt kul tillsammans. Det var länge sen vi umgicks liksom. Och mamma uppskattade hjälpen :)

Rix fm festival goes Stockholm

2008-05-14, 11:25:00 / Kategori: This is me
Imorgon är det äntligen dags för Rix fm festival i Stockholm! I can't wait!

RIX FM Festival 2008


Det är grymma artister som ska vara med, bland annat Ola Svensson (Hej, jag kommer få universums återfall!!), Måns Zelmerlöw (sjuukt mysigt!) och ingen mindre än underbara Jason Mraz!!!!! Det är helt sick att han kommer liksom!! Fatta grymt det kommer bli!!

Imorgon klockan 19 i Kungsträdgården. Jag kommer nog vid typ klockan 14 tror jag.

Hej Växt- och djurliv

2008-05-14, 11:11:29 / Kategori: This is me
Idag blir en ganska seg dag. Jag har snart lunch i två timmar, sen har jag växt- och djurliv (dvs det tråkigaste ämnet) i tre timmar! Det är inte nådigt asså...
Sen ikväll måste jag plugga som ett djur inför provet i ovannämnda ämnet imorrn! Jag har faktiskt inte ens öppnat böckerna.. det kanske inte känns sådär jättebra med tanke på att egentligen måste få mvg på det :P men men, shit happens ;)
jag slutar 16.40, så jag kommer ju liksom vara död!
Ikväll flyttar jag dessutom hem till mamma i några dagar. Det ska bli rätt mysigt faktiskt, och dessutom betyder det att jag kan lägga in lite bilder på datorn från mobilen :P

Ha en nice dag, det kommer inte jag ha ;)

Grattis Sophia!

2008-05-14, 10:55:34 / Kategori: This is me
Idag fyller min älskade Sophia Olofsson 17 år!!!! GRAAAAATTIIIIIS!!!!!
Hoppas du får världens bästa födelsedag gumman! Vi ses snart!


Bilden är från Barnens Allsång sommaren 2007 - Den bästa sommaren!

Eftersom jag fyller år på fredag så ska vi fira våra födelsedagar med en brunch på Stureplan - The place to be, eller så kan man ju kalla det vårt andra hem ;) Det kommer bli riktigt roligt!!

Älskar dig Sophia!

Är det extremt hett idag eller är det bara jag?

2008-05-09, 15:50:49 / Kategori: This is me
Haha närå ;)

I alla fall, det är sjuukt fint väder idag, så jag är helt lycklig!
Skoldagen var däremot ganska seg, för vi hade bara tråkiga lektioner; Matte, Växt- och djurliv och två lektioner svenska i rad. Men på svenskalektionerna skulle vi göra miljö- och personbeskrivningar, så vi fick gå ner och sätta oss i Liljeholmsparken i den stekiga solen. Där hade vi det faktiskt riktigt mysigt. Dessutom fick vi sluta en halvtimme tidigare (14.30) på villkoret att vi skulle göra en personbeskrivning av någon på bussen/tuben på vägen hem :P så när jag satte mig på bussen satt jag och kollade på en tjej och skrev om henne.
Fatta creepy egentligen, tänk om nån skulle sitta och skriva om mig på bussen liksom :S
haha



Nu sitter jag här och dricker ett stoort glas Flädersaft! Årets första! Och ikväll blir det chokladfondue á la Matti ;)
Funderar på att gå ut och grilla mig i solen ett tag innan jag börjar fixa mig för kvällen.

Ha det nice sötnosar!

Tjejmiddag

2008-05-09, 12:44:05 / Kategori: This is me
Ikväll ska jag på Tjejmiddag hos Matti! Det kommer bli hur mysigt som helst, för det var jättelänge sen jag träffade tjejerna!
Idag åker Alex till Gävle för att träffa sin mamma och sina gamla kompisar, så det betyder att vi måste klara oss utan varandra hela helgen, det har inte hänt på över två månader :S haha men det går nog bra, för vi har ju inget val :P

Puss!

Studio Virtanen

2008-05-07, 22:50:00 / Kategori: This is me

Idag var jag och Sophia på inspelningen av det sista avsnittet av "Studio Virtanen"! Det var verkligen helt sjukt fantastiskt underbart!! Kvällens gäster var beloved Fredrik Wikingsson och Håkan Hellström, tillsammans med Fredrik Virtanen blev det helt enkelt en Supertrio! Studion är minimal och vi var endast åtta personer i publiken och det gjorde att vi kändes som en liten, underbar familj!


Fredrik Wikingsson, Fredrik Virtanen och Håkan Hellström

Det här behövdes verkligen eftersom det var länge sen vi träffade kändisar, och så var det rätt länge sen jag och Sophia träffade varandra! Så det blev en perfekt, helt spontan grej!!

Fantastiskt! Jag saknar ord!


Återigen en grym söndag!

2008-05-05, 10:38:51 / Kategori: This is me
Den här helgen har varit awesome!!!! Men jag orkar inte förklara några detaljer, så jag säger bara att gårdagen var ännu en söndag! Huur mysig som helst! Jag, Bella, Celle och Martin var hemma på och i heela dagen. Martin kom och väckte mig kl 11 och då gick vi alla direkt ut i solen och la oss i bikini. Bella och jag krämade på med en massa sololja för att öka och snabba på effekten av vår svenska sol ;) det funkade.

Till lunch käkade vi sushi som jag och Bella åkte och hämtade med min moppe ;) haha första turen i år! Och jag känner att jag var tvungen att köra den lite innan jag ska sälja den liksom :P haha

Sen på eftermiddagen/kvällen gick Bella och jag upp till IP och kollade på Kristofers fotbollsmatch xD Det va fett kul och solen värmde på ordentligt.

När vi kom hem gjorde vi Club Sandwich! Det var nice!

Helt underbar dag verkligen och på kvällen upptäckte jag att jag till och med bränt mig lite :D Är lite röd i ansiktet och resten av kroppen svider lite :P Det känns bra, för då vet jag att det har tagit! hahaha

Hur har ni haft det då?