Jahapp

2010-04-23, 17:36:00 / Kategori: This is me

Helluu...

Livet är assigt ibland. typ som nu. när ska man egentligen satsa? för jag har liksom gjort det känns det som, men får typ ingen respons. men men, whatever.

ska ut med cattis och emma ikväll :) det blir nog kul som vanligt, vi ska faktiskt jobba på Royal Garden ikväll eftersom vi inte har gjort det på sjukt länge, så det blir nice.

skrev typ värsta långa inlägget på mobilen igår och precis innan jag skulle publicera det så försvann det -.- så då orkade jag inte göra om det. fuck it.

oj va man kan va glaad ._____. elleeer?

hejdåpuss<3


100412

2010-04-12, 20:47:27 / Kategori: This is me
Jahaja...

det är minsann slut på påsklovet.. fast inte för mig, för jag är sjuk.. har vart i Storvik (typ gävle) med alex hos hans mamma sen i torsdags natt och blev sjuk typ redan i fredags.. har haft halsfluss och insanely mycket feber.. galet drygt asså!
så idag va jag inte i skolan... och borde nog inte gå imorrn heller :P men det tänker jag göra ändå för jag pallar inte missa nåt mer...

nu borde jag nog försöka plugga lite, men det är ju så tråkigt! :P vi får se vad jag gör :P middag snart kanske? :P

puss puss

100404

2010-04-04, 13:22:30 / Kategori: This is me
Tju.. Jag är sjukt uttråkad. Väntar på bussen till alex efter att ha åkt igenom hela stan som vanligt.. Idag ska vi till stallet och jag ska rida Maijas häst eftersom dom är borta :) det ska bli sjukt kul för det va så länge sen jag red :p vet egentligen inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget.. Så jag slutar helt enkelt. Hejdåpuss