Första skoldagen på en månad idag! Ganska ...

2011-03-07, 12:36:22 / Kategori: This is me

img_1127 (MMS)

Första skoldagen på en månad idag! Ganska tråkigt, sitter här och psykar med Frida :) Fast idag är det faktiskt en väldigt speciell dag, för det är nämligen så att jag och min älskling Alex har varit tillsammans i 3 år idag! :) rätt fantastiskt! Nä men nu ska jag försöka plugga och va seriös :) puss!


Home sweet home!

2011-03-01, 10:56:31 / Kategori: This is me
Hallå där!
Nu är jag och resten av Team Sweden hemma igen från att ha varit i Namibia i tre veckor. Vi hade det hur bra som helst, men som alltid så är det skönt att komma hem igen. Dock känner jag redan lite grann att jag vill tillbaka. Saker och ting känns inte som jag förväntade mig. Dessutom är det hur kallt som helst här. Naiva lilla jag hade hoppats på att det redan skulle va vår nu när jag kom hem. Icke sa nicke! I Namibia va det minsann typ över 30 grader varje dag.
Jag tror att det här är veckan då jag borde ta tag i mitt liv med tanke på att jag har sportlov och jag har inte direkt nåt att göra. Jag borde gå ut och söka jobb, men det ska jag faktiskt. Bara inte just idag kanske. Imorrn ska jag in och luncha med pappa i stan, så jag kanske kan hinna med lite jobbsökande innan eller efter eller både och.
Igår satt jag och kollade igenom alla avsnitt av "Stylisterna" på kanal5play.se. Helt okej serie om man inte har nånting bättre för sig.
Jag la dessutom in alla mina Namibiabilder på datorn och kollade igenom dom lite. Och sen på kvällen började jag och Alex kolla på andra säsongen av How I met your mother! Världens bästa serie!
Idag har jag laddat ner första säsongen av Gossip Girl trots att jag redan har sett den, fast det va för länge sen. Så jag har bestämt mig för att jag ska kolla igenom alla säsonger av Gossip Girl nu.. bra sätt att döda lite tid på också :P
Under tiden som serien höll på och laddade så underhöll jag mig själv med att försöka lära mig spela CS. Det gick så där. När jag tar en paus i tittandet om ett tag ska jag nog försöka lära mig lite mer :P Kul liv!

Hejdå puss <3