Aa

2007-09-30, 03:53:00 / Kategori: This is me

Orka att jag måste plugga hela dagen imorrn! jag ska typ sova till 12 och sen är det pluggpluggplugg typ xD


Småbarn i Västerås

2007-09-29, 22:58:29 / Kategori: This is me
Nu har jag varit i Västerås och träffat mina småkusiner :) Det va mysigt, och dom är så sinnessjukt flummiga!! Tyvärr va ju inte min morbror och hans barn med =/ Jag ville verkligen träffa min morbror eftersom han jobbar på Kanal 5 och därmed har vi en hel del gemensamma intressen ;) *Hooost Filip & Fredrik* xD Men så blev det inte då =/
men vi hade skitkul i alla fall :P och jag älskar småbarn eftersom dom säger så sjuka saker ;)

Här kommer några sköna ord från några sköna ungar ;)

Ebba (en liten brud som är kusin till mina kusiner :P)(frågan är ställd till Micke): "Om inte ni va syskon, skulle du vilja va ihop med Sandra då?

Whataa? xD hahahah cp liksom ;)

Helmer (Den näst-yngsta kusinen): "Nu sitter Molly på min tallrik.. nu äter jag upp henne! Nu äter jag upp din Molly också! Jag gillar Mollisar!"

Haha don't even ask vad det handlade om :P jag fattar typ inte själv heller :P

Kul va det iaf! <3

Ebba ;)

2007-09-29, 11:52:31 / Kategori: This is me
Juste! Jag kom på att både jag och Sophia glömde bort att skriva en sak igår ;)

Vi såg Ebba von Sydow när vi satt och väntade på insläppet xD

HAHA ;)
<3

Viktig information!

2007-09-28, 23:28:15 / Kategori: This is me

Jag tänkte bara att det är ytterst viktigt att alla vet att JAG ÄLSKAR MITT LIV! xD


Musik av betydelse!

2007-09-28, 23:17:57 / Kategori: This is me
Jag blir helt lyrisk när jag kollar på dom här videosarna (eller hur man nu säger xD)!
För grejen är att dom här låtarna (speciellt den första) har betytt så sjukt mycket för oss!!

"Vuxna män"


"Island Times"


Filip & Fredrik är verkligen helt underbara! och det känns riktigt jobbigt att det är ganska långt tills vi träffar dom =/ Fast antagligen så kommer vi åka till Göteborg för att vara med på inspelningen av "På Spåret" där dom ska med ;) eftersom dom sa att vi säkert kommer ses där så är det klart vi måste komma ;)

Allt för dom ;)

Dessutom, när Filip sa hejdå till oss idag så sa han:
"Ni har våra mail-adresser va? det är bara att höra av er! och så ses vi säkert snart!"

Vet ni hur underbart man mår av sådana grejer? För dom som inte själva har upplevt det, tror jag att det är ganska svårt att förstå ;)

Åh, jag blir verkligen gråtfärdig när jag tänker på alla mina och Sophias minnen! Helt underbart! Och vår sommar dessutom asså ;) Meow!

Filip Hammar och Fredik Wikingsson sprider verkligen lycka! <3

Sophia Olofsson

2007-09-28, 23:01:27 / Kategori: This is me
okej, nu låter det här säkert jätteklyschigt, men mitt liv skulle på riktigt inte vara nånting utan Sophia Olofsson! Hon verkligen förgyller mitt liv! Hon ger det mening!
Tillsammans är vi oslagbara!
Grejen är att vi har varit med om så sjukt mycket underbart, sorgligt, pinsamt och bara fantastiskt tillsammans!  och ännu mer som ligger framför oss liksom! Hon vet allt om mig! Jag har aldrig delat så mycket med en människa som jag gör med Sophia! Det är helt sjukt faktiskt, nu när jag verkligen tänker på det asså :P

På tåget hem idag, satt vi och blev galet djupa och pratade om allt verkligen. och som det är nu så känner jag att jag verkligen inte vill åka som utbytesstudent till USA efter ettan på gymnasiet (dvs om ett år), och ett av skälen till att jag inte vill åka är Sophia, för vi har det så underbart tillsammans, och som jag tidigare har nämnt så får vi ju världens abstinens efter varandra! När vi har varit ifrån varandra i 2 dagar, känns det som om vi inte har träffats på typ 3 veckor! Tänk er då ett år!

Sophia Olofsson är ju min drog! och det är inte en sån drog som man vill in på rehab mot ;) och jag är så extremt rädd att det skulle bli som rehab i USA, tänk om vi skulle förlora kontakten?

Vi vill ju vara som Filip & Fredrik! Vi vill börja varje morgon med en latte på Anglais, och sitta där med laptops och bolla idéer med varandra och sen dra vidare på nån tv-inspelning och även hinna med att publicera någon artikel i nån bra tidning!
Det är ju kind of det vi drömmer om!


Sophia & Jag i Grebbestad i somras <3


Vi ska lyckas, och jag vet att vi kan göra det ;)

Sanning är att jag hade inte varit den jag är idag, om det inte hade varit för Phia, jag hade aldrig klara av att utvecklas som person så här mycket utan henne! Hon är verkligen en del av mig! Tillsammans blir vi ett lag!

TACK!

Sophia, you are my homegirl! Jag älskar dig mest i världen! <3

"Ååh ibland känns livet jäävligt lätt!"

2007-09-28, 22:43:33 / Kategori: This is me
Hallåå däär ;)

Idag har jag gått med ett leende på läpparna från sekunden jag vaknade! Den som väntar på nåt gott ;)
och redan på vägen till bussen fick jag den där känslan i magen.. ni vet, typ som när man är kär! man vet inte vart man ska ta vägen, samtidigt som man vet att snart händer det nånting!
Så jag tänkte försöka stilla begäret genom att titta på
"The Sandrus & Phizen special edition "500 miles" @ Grebbestad" i min mobil ;)
Det gjorde ju knappast saken bättre ;) snarare triggade upp mig ännu mer!

Boston Tea Party va det enda jag kunde tänka på i skolan! Det är inte så lätt att vara seriös när man tänker på en flippad inspelning med Filip, Fredrik & Sophia ;)

Efter en världelös föreläsning på Lidingö drog jag till Tekniska Högskolan (där jag först träffade Anna Palmdahl!! :D) för att träffa min älsklings-Sophia ;)
Vi taggade till så mycket när vi träffades att vi instinktivt gick raka vägen till bussen och glömde äta middag ;)

Vi kom typ först till "väntrummet" (såklart ;)). Sen kom Sophias klasskompis Anton och hans kompis Jacob, som även dom var intresserade av Filip & Fredrik! Vi taggade till tusen och jag fortsatte naturligtvis att skaka och få nästan-svimmattacker ;) Vi fick ett härligt välkomnande av F&F när dom såg oss <3

Inspelningen va helt klockren! Jag kan ju såklart inte avslöja nånting om den nu heller =/ det suger! men för att citera två favoriter kan jag ju säga så mycket som:
 
"I början va vi rätt stressade, inför det här med vilda djur, men långsamt har vi insett att, det är vi som har suttit i bur!"

och så kan jag även nämna att jag luktar gris + får ;) och att det va en sjuuukt läskig reptil där ;)
Men resten får ni veta om ungefär 9 veckor ;) <3

Jag kan ju också säga att jag aldrig har varit så mycket på helspänn som under denna kaotiska inspelning ;) Wow asså! Vi va livrädda ;)

Efter inspelningen hängde vi med våra favoriter och Fredrik uppmanade oss att bli fotade med både Micke Svensson & SVT-Henrik <3 självklart va det Fredo som fotade ;) (Bilder kommer snart ;D)
Det var verkligen helt underbart att bara stå och prata om allt mellan himmel och jord med våra älskade komiker! Dom är verkligen bäst!

Sen hängde vi kvar lite extra länge och snackade (ställde dumma frågor till (*HOST*)) med Gris-killen (dvs lill-killen med grisarna ;)), allt för att slippa dra ;)
Vi snackade även med grymt sköne Stig-Björn (som sitter med i Super-femman) och frågade om vi kunde gå rakt genom efterfesten för att gå på toa ;) och han hjälpte oss med det ;) och sen fick Anton & Jacob cigarillier av honom ;)

Såhär gick det till:
Anton: "Kan man få en?" (cigarill asså)
Stig-Björn: "Öhm, hur gammal är du?"
Anton: *tystnad tänkning pågår* "Öööhm, snart 17...?"
Stig-Björn: "Ja då får du göra vafan du vill ;) Här får du!"

Hahaha säger jag bara! Kan man vara skönare än så eller? <3

Filip & Fredrik va så himla söta när dom sa hejdå! Det va typ sorligt liksom.. för nu dröjer det ganska länge tills vi ses igen =/

Jag & Sophia kom på på bussen, att det här var egentligen första gången nånsin som någon "utomstående" har sett oss In action och för det första hakat på liksom, men framförallt så var Anton & Jacob nog dom första någonsin som inte har gett reaktionen: "Fan vad ni är sjuka i huvudet!" när dom hörde om vad vi sysslar med! det kändes som ännu ett steg liksom!

Jag var sjukt rädd hela dagen att min kropp (och mitt sinne också, för den delen :P) inte skulle klara av alla dom här känslorna, allt det upp-speedade och all nervositet och skakingar/nästan-svimmattacker/sömnreflexer. För det jag känner att min kropp (återigen; och sinne!) börjar ta jäkligt mycket stryk av påfrestningarna ;)
Men jag överlevde ju i alla fall en underbar dag ;)

Fredriks söta citat till killarna och oss:
"Ta nu inte in på nån svit och ta ecstasy bara"

På tåget hem blev jag och Phia ganska djupa och satt och snackade om allt möjligt, och bland annat om våra mål med det här.. och en gammal favorit är ju att vi ska festa med Filip & Fredrik, och nu har vi nästan gjort det ;) för vi gick fan rakt genom deras efterfest och dessutom stod dom och förkrökade (det va iofs typ andra eller tredje gången det inträffade) när vi stod och snackade med dom ;) haha söötisar!
Det kan inte sägas för många gånger; Tack för att du finns Sophia! <3

image445

image446

image447

image455

            


"Vi har älskat varje sekund av det här, men nu är det raka vägen till Riche"
//Sandra <3

Boston Tea Party!!

2007-09-27, 21:50:21 / Kategori: This is me
Hey Bitches 'n hoes ;)

Idag har fanimej vart en av dom absolut bästa dagarna i mitt liv!!

Jag och Sophia va ju på inspelningen av Boston Tea Party med våra beloved Filp & Fredrik <3
Vi kom dit ganska tidigt efter att ha hypat ganska länge :P Vi va på helpänn när vi kom dit eftersom man inte visste vad det skulle vara för människor där, men framförallt eftersom vi skulle träffa Fille & Fredo som vi inte har träffat på typ ett halvår :P

Efter att ha suttit och väntat i typ 10 minuter så börjar chocken liksom. Helt plötsligt kommer Micke Svensson och Filip Hammar gående! Vi typ dog och satt och hyperventilerade av lycka! Dom gick och minglade med bla SVT-mannen, dvs Henrik (kommer inte ihåg vad han heter i efternamn xD) ;) Sen kom chock nummer 2 ;) Fredrik Wikingsson kom gående mot Filip & Micke!! Då blev vi ännu mer hypade! Och grejen är att han hälsade på oss som om han kände igen oss, men vi tänkte att det var väl ganska omöjligt eftersom det var så länge sen vi sågs :P

Eftersom vi va så hyperaktiva passade vi på att ta varsin RedBull som det bjussdes på ;) det kanske inte gjorde saken bättre ;) jag satt och skakade verkligen!
Vi va verkligen aslyckliga! Filip Hammar, Fredrik Wikingsson & Micke Svensson är typ världens Vitaste kulor!!!;)

Meow!

Inspelningen var verkligen helt klockren! Jag kan nog tyvärr inte nämna något om den, så vi får helt enkelt vänta tills den visas på tv så att jag kan skriva om allting liksom ;) Läängtar ;) för det finns sååå mycket roligt att berätta liksom!!

Efteråt gick vi fram och snackade med dom och grejen är att dom kom ihåg oss!! Helt sjukt liksom :D
Fredo sa liksom: "Nu tar vi ett nytt foto och ser hur vi har föråldrats sen senaste fotot" och då sa Filip: "Jag kommer inte riktigt ihåg när det var.." och så sa vi att det var på Stina! och så sa Fredrik: Ja, på Stina! och på Rockbjörnen, fast då tror jag att du hade hunnit springa iväg redan"
Dom signade våra armar också <3

jag säger bara: Shiit vilket minne Fredrik har liksom! det finns ju viktigare saker att komma ihåg liksom ;)

Jag och Sophia hade ju fixat tröjor till dom också ;) På Filips står det:
"Fuck L.A
KÖPING
leads the way"

Och på Fredriks är det en bild på Bob Dylan och så står det:
"Dylan is my homeboy"
Och vi gav ju såklart tröjorna till killarna :P och dom verkade bli jätteglada <3
och Fredrik ba: "Men kolla på det här! Jag blir nästan rörd!"
Sen sa dom att dom ska försöka få in dom (asså tröjorna) i nåt program någon gång!! xD WOW liksom ;) Fredrik kom på att dom ska ju till L.A i november, så då kan Filip ha på sig den där :P xD haha så sjuukt sköna verkligen ;)

Sen inträffade det otänkbara:
Fredo: "Kommer ni hit imorgon eller? då är det roligt program!"
Vi: "Asså vi har inga biljetter till imorrn :S"
Dom: "Amen det fixar vi! Det löser vi!"

FAAATTA!!! Vi typ doog ;) så sjuukt klockers ;) (HAHA) xD Vi blev liksom ditbjudna av självaste Filip & Fredrik! <3 sååå söta dom är!!

Sen pratade vi om "Myggan" <3 och vi lovade att få våra kompisar att titta på det (och dissa Idol) och det ska vi självklart fixa ;) Så framöver kommer jag göra sjuukt mycket reklam för Myggan ;)
"Myggan" går på Onsdagar klockan 22.25 på Kanal 5!
Ni måste lova att kolla på det och ni borde dessutom veta att ni går miste om ett sjukt roligt program om ni inte ser det ;)
Don't miss it for the world!

WOW, vi blev liksom inbjudna till imorrn! Jag kan inte fatta det <3

Grejen är att jag har skakat (av lycka och överuppspelthet) enda sen vi såg killarna första gången idag, och jag skakar fortfarande! Jag är så euforisk att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vet inte vad jag ska gööra!! :D

Och imorrn skulle det tydligen bli väärsta efterfesten ;) Undra vart (a) :P

Jag ska egentligen på föreläsningarDjursjukvårdenLidingö, men jag kommer skolka (a) från det, så att jag hinner till Filmhuset i tid ;) För det är så jävla värt det! <3

Det läskiga är att igår stod det i mitt Horoskop att "Jag ska hålla min kalender så tom som möjligt eftersom det finns stor chans till att nånting otroligt roligt, som jag inte vill missa, kommer inträffa!" och grejen är att Sophia har ju samma horoskop som jag (Oxen) och det skumma är att det verkligen stämde!! Så SJUKT <3
Fatta Oddsen!!!

Dagens låt: "Boston tea party"

Filip & Fredrik är verkligen så sjukt underbara! Verkligen lyckoämnen liksom! Och Sophia Olofsson, det finns inte ord alltså! Jag kan inte beskriva hur mycket hon betyder för mig! Tack för ännu en sjukt lyckad kväll sötnos!!
Jag älskar dig!

Nu gör det fan inget om jag dör, för det här är höjden av lycka! Eller okej, imorrn gör inget om jag dör, för då har jag varit på Boston Tea Party igen <3

Vi och Fredrik
Här är Rockbjörnen-bilden ;)

Bilden från idag kommer om ett par dagar ;)

Det här är verkligen vad man kallar att vara High on life!

Jag älskar att leva!

"Är det såhär det känns att va lycklig?!"
//
Sandra fucking Fernlund

Ska vi riva hela haket? SÅKLART!

2007-09-26, 23:17:16 / Kategori: This is me
Idag har varit en väldigt stressig och ansträngande dag :P

Efter skolan hann jag med lite shopping på Gina Tricot med smakråden Micke & Pontus :P haha köpte 3 t-shirt-klänningar (en svart, en vit & en grå) och en vit klänning som är ganska kort och lite ballongig :D
Det gick på 200 spänn och jag hade presentkort på 300 ;) så jag har 100 kronor kvaaar (a) härligt ;)

Jag åkte hem till mamma och va där i seriöst 1 minut.. och sen stressade jag vidare..

Dagens lyckorus: När jag tog bussen hem till pappa, och va ganska pissed off och trött, så spelades Petters nya låt "Goddamit" <3 jag blev asglad!

Dagens 'what the fuck': Att två jävla gubbar satt och nästan skrek till varann när jag försökte lyssna på "Goddamit", så jag fick anstränga mig som fan för att höra... skaffa hörapparat för fan!

Kollade självklart på Idol <3 Daniel va faktiskt väldigt grym när han sjöng "Grace Kelly", en det är ändå nånting som gör att jag inte klarar av honom.. han har så konstiga moves liksom.. gillar inte ryckigheten.. aja :P
Och Christoffer (MEOW) va ju för sööt ;) han sjöng "Cry me a river" och han gjorde det gryyymt bra! i alla fall till refrängen, då va det inte lika bra, men ändå okej liksom :D
Men jag fick vääärsta flashbacksen eftersom att Ola-bejbi åkte ut med just den låten =/

Sen va det Grey's Anatomy :D Galet läskigt och spännande!! Jag ska inte avslöja nånting med tanke på att vissa kanske inte har hunnit se avsnittet ;)
Men jag har tänkt på en grej.. jag tycker att Ellen Pompeo, alltså Meredith Grey, är ganska lik Fergie :P Är det bara jag eller? :P

Sen va det Myggan <3 :D Gaaalet roligt ;) Och Sten-taxi (från "Ett herrans liv") va ju med! Och Timbuktu och Ebba von Sydow!! Och hahahah massa mer :P det är fanimej en genialisk serie ;) Filip & Fredrik är alltid klockers ;)
Ni borde kolla på det ;)

Nu ska jag göra lite Växt- och djurliv och sen ska jag gå och gosa med min dunkudde :)
Vi har fan prov på måndag.. i växt- och djurliv alltså.. ingen i klassen kan typ en skit. :P säger bara lycka till till oss ;) haha xD

Och imorrn är det Boston fucking tea party!!! :D Jag & Sophia kommer ha så gaaalet roligt verkligen!! ;) alltid ;)

Mmmm nu är jag trötter, så ni får sova så gott!

Over and out!

Sport och krönikor

2007-09-25, 22:24:49 / Kategori: This is me
"Pengar rulla in som dom ska, det går bra nu. Det går bra nu, kompis det går bra nu!"

Satt barnvakt idag :)
Igår va det btw derby :) AIK - DIF ;) det blev lika, för er som inte vet xD Läste faktiskt, hör och häpna, sporten i DN på morgonen ;) och jag tycker att journalisten var en aning partisk där.. han verkligen framhävde Djurgården, så det sög ju lite, men det va inte så att jag brydde mig alltför mycket ;) haha xD

Carolina Gynnings krönika i PunktSE idag var ju klockers ;) älskar hennes krönikor :P och Alex & Kittys också för den delen ;)

Igår började ju Boston Tea Party ;) det va gryyymt! xD och dit ska ju vi på torsdag ;D haha

Idol är grymt som vanligt :D
Älskar Mattias, Christoffer, Marie & Gathania :D Jag och Micke sitter och röstar som galningar lite då och då (a)

och jag ska förövrigt eventuellt styla Mike the bike lite grann ;) jag har några idéer på hur jag vill att han ska se ut :P haha
vi har kul tillsammans :) Mysigt :)

Gårdagens skönaste:
"Och nu kommer vi till ett moment som jag älskar; En snabbis med åtta sköna killar!" - Carolina Gynning inför snabb-reprisen i Idol igår xD Så fucking klockers ;)

"Do you feel like I feel?"
//Sandreew

Idol-finalen 2005

2007-09-23, 14:10:44 / Kategori: This is me
Åh herregud, jag hittade det här klippet! Haha jag började fan gråta när Ola, Måns och alla andra kom in på scenen! Vi var fan där då! Det va helt underbart liksom!  Guud vad sentimental och blödig man kan vara då ;)



Agnes - Right here, Right now

<3

Kusinmiddag <3

2007-09-23, 11:45:29 / Kategori: This is me

Jahapp, nu är det söndag igen.. :)
Lite jobbigt att det är skola imorrn igen, men jag överlever, eftersom jag har kul ;) och dessutom har jag mina söta små kompisar ;)

Idag ska jag och mina kusiner ha Kusinmiddag hos min äldsta kusin Jocke, i Bromma :) Galet mysigt verkligen! Det är inte så ofta vi är samlade på samma ställe allihop :P

Jag ber förresten om ursäkt för att jag inte har skrivit typ nånting den här veckan.. men det har varit lite mycket :P

Jag har köpt en ny mobilladdare, för er som vill veta ;) så nu kan jag iaf ladda mobilen, men den är ändå helt cp ;) men nu ska jag lämna in den i veckan :P när jag har tid :P

haha..
fuck, juste, jag har typ 1000 prov nu dom kommande veckorna, så nu i veckan ska jag plugga skiten ur mig :P faktiskt..
önska mig lycka till ;)

Här får ni två sjukt sköna låtar! (Den andra är typ avklippt :S men den är underbar ändå ;))




http://youtube.com/watch?v=Lt6o8NlrbHg&mode=related&search=

<3

Ciao Bella

2007-09-22, 20:39:48 / Kategori: This is me
Idag åkte jag, Bella & Annica helt spontant till Kista Galleria för att se på Ciao Bella xD



Den va sjukt bra och galet rolig :D och jag skulle kunna döda för Linneas (Chanelle Lindell) hår! fast typ i brunt tror jag! verkligen perfekt frisyr!


SE DEN!

Ola & Måns <3

2007-09-22, 20:13:49 / Kategori: This is me
Sitter och kollar igenom lite gamla blogg-inlägg och läste om när Måns va med i Mello <3 haha och jag läste att jag röstade 56 gånger! haha jag är ju sjuk i huvudet :P

Och jag kan inte vänta tills Olas nya skiva kommer! 3 oktober, då jävlar ;) och igår hade hans nya singel S.O.S världspremiär i Bobster! Och det gick även rykten om att han ska vara med i Melodifestivalen 2008!!! <3 så vi får väl se om det blir så ;)

Saknar dom galet mycket <3

Kommentar till Sophias blogg!

2007-09-17, 21:46:11 / Kategori: This is me
Okej, eftersom mina kommentarer aldrig kommer med när jag skriver dom på Sophias blogg, så skriver jag kommentaren till inlägget "Sjuker" här istället!

Det här berör egentligen bara Sophia, men om ni finner någon menig i att läsa det, så Go ahead!

"HAHAHAHAHAAA vet du hur mycket jag GARVAR när jag läser det här eller?! <3 hahah xD
Åh bilden är ju från Grebban :D feeett sexy mama ;) hihi xD oj jag är lite hypad (a)
Jag är också feeeett förkyld :S Men det är Måns förtjänst hoppas vi (a) haha xD
ÄLskar dig mest! Krya på dig som fan! ;)
"

Så, där har du det sötnos! ;) Älskar dig mest! <3

Lyckat som fan :D

2007-09-17, 21:32:58 / Kategori: This is me

Insparken va så gaaalet rolig verkligen!!
Vi hade verkligen skitkul och typ spelade Twister (ni vet, "höger hand på gul" xD) och pictionary och sjöng karaoke och maaassa mer roliga grejer :D Så fucking kul ;)

Men jag är så sjuukt trött och förkyld nu, så jag ska gå och duscha och gå och lägga mig ;) haha

Mest kärlek <3


Inspark

2007-09-17, 17:00:55 / Kategori: This is me
Nu ska vi snart ha inspark :) jag har lite tråkigt just nu :P är såå förkyyld att jag dööör :P
haha xD

Aja Pyyss <3

prov

2007-09-17, 11:46:05 / Kategori: This is me
Vi hade oförberett prov på engelskan :O Väärsta chocken liksom :P haha xD men det gick typ bra hoppas jag :P

Sen köpte vi varm choklad från kaffeautomaten :D Allt kaffe och varm choklad kostar bara 3 kronor här xD Galet billigt ;)

Jag är så sjuuukt förkyld verkligen och trööött!

och vi har typ massa prov inplanerade nu :S jobbigt =/

<3

Prosit!

2007-09-17, 06:47:20 / Kategori: This is me
Haha vet ni hur förkyld jag är eller?! Jag bara går och nyser hela tiden! Inte så härligt :P och så är jag snuvig och täppt i näsan liksom... kan inte prata normalt :P haha men det är ju fortfarande en positiv förkylning eftersom den egentligen kommer från Måns <3

Och jag saknar dom redan! Igår va dom ju i Polen och gigade <3 Skulle kunnat döda för det!

Nu ska jag åka till skolan med Pappa :) Mm kanske blir en latte på Espresso House om jag har tur (a) haha :P

Idag har vi inspark i skolan, så jag kmr inte hem förrän typ 21 eller nåt sånt.

Ha en underbar dag, mina älskade! <3

Cara Mia <3

2007-09-16, 21:53:03 / Kategori: This is me
Micke slutar aldrig överraska mig :) Innan middagen så visade jag honom klippet på Idol med Måns Zelmerlöw aka Martin Nilsson ;) och när jag sa att det va Månster så sa han att han tyckte att han kände igen honom lite i ansiktet! Grymt va?! <3 och så helt plötsligt så bad han mig sätta på Cara Mia by Måns ZelmerlöwYoutube <3 Wow! Så det gjorde jag och vi satt båda två och sjöng med :D




Njöt ni?

Vår utbytesstudent Tommy stod bakom oss när vi lyssnade, och han tyckte att det va skit, och frågade Micke om han gillade det här och Micke ba: "Nä, men asså Sandra har fått mig att börja gilla det!"!!!!! Fatta deeet! ;) Feett lovely ;)

Dessutom sa Micke att han börjar ha koll på alla konsert-datum som gäller mina kändisar ;) Han är som en levande kalender :D Älskar honom asså!
Snart får han ta och börja hänga med på lite konserter ;) haha xD

Och jag fick just en nytändningCara Mia! Besatt!

"I swear I'm never gonna leave you, Cara - Cara Mia"
//Sandra <3

Alex & Calles pappa

2007-09-16, 18:43:37 / Kategori: This is me
Åh herregud, jag läste det här inlägget på Calle Schulmans blogg, det är skrivet igår, eftersom han pappa skulle ha fyllt 88! och jag sitter på riktigt och gråter! vet ni hur jävla rörd jag blev eller?! shit! läs det verkligen!

http://www.schulmangruppen.se/schulmania/post.asp?blog=1&id=172#comments

Jag vill inte att mina föräldrar ska bli gamla! <3

"It's time to be a Big girl now, and Big Girls don't cry"
<3

Hundpromenad i regn

2007-09-16, 17:02:28 / Kategori: This is me
Det va verkligen stört mysigt att träffa Cattis, Emma och Cockerspanieln Bianca :D Milou va sjukt duktig och brydde sig knappt om Bianca ;) vi började med att försöka lämna in min mobil på Stureplan, men dom hade inga lånemobiler, så jag struntade i det. istället gick vi till "Hum-hum från Humlegården" xD Sen drog vi till Djurgården och lekte på en äng där :D xD gaalet kul, men det va typ sviiiinkallt liksom xD och så regnade det ;)

Mille var jättehypad när vi åkte buss och T-bana xD och när vi åkte rulltrappa så bar jag honom alltid, för jag vågar ju inte låta honom åka själv där, och jag vill inte åka hiss ;)
Det såg typ galet kul ut, Cattis med sin lilla hund i famnen, och jag med min stora hund i famnen ;) han väger ju ffs typ 24 kg ;) xD haha! bäst :P

Jag saknar Joan, Måns, Ola & Tom!! <3 

Kärlek <3

God morgon ;)

2007-09-16, 11:14:02 / Kategori: This is me
ååh, fett mysigt, jag drömde om både Joan Alderman och Ola Svensson <3 gaaalet mysiga drömmar jue!! :D
Och jag saknar dom pojkarna redan <3 och asså i fredags va det verkligen så sjukt mysigt! och hela min fick luktar fortfarande fimp ;) men det är det ju värt jue! <3
och igår va ju också så stört mysigt!

Ska lämna in min mobil idag tror jag.. om det finns några lånemobiler förstås ;) annars kan dom dra åt skogen xD (haha vem använder det uttrycket?! xD)
är så gaalet trött... det kmr bli skitmysigt idag :D

msn här hemma hos pappa har typ virus xD orka det liksom :P

och juste, den där Johan från Facebook skrev imorse "kommer du och kollar film med mig ikväll då ;)" jag ba: "haha nää" han ba: "Dåså...Adjö ;) kram"
hahaha lite peddo-varning eller? fett udda kille liksom :P

jaojao.. Pyyss <3

Fergie

2007-09-16, 00:08:08 / Kategori: This is me
Jag har btw upptäckt att i videon till Fergie's "Big girls don't cry" är Peter, från Heroes med!! Det är han som spelar den dösexige pojkvännen <3 titta själva om ni inte tror mig ;)

image444

Jag säger bara MEOW! <3

Reunion <3

2007-09-16, 00:05:12 / Kategori: This is me
Ååååh feett mysigt :D Nu har jag precis hängt med mina soul mates <3 vi käkade middag på Forno Romano :D och satan vad kul vi hade! ;) haha xD och sen drog vi till Donken för "efterrätt" ;) haha McFlurry ;) och så satt vi där ett tag innan vi gick vidare till Videomix som numera heter Boxx Boxx xD HAHAHA vem fan kommer på ett sånt namn liksom ;) xD
vi hyrde Linas Kvällsbok och Thank you for smoking xD och vi garvade galet mkt även där ;) haha så stört mysigt att träffa dom igen <3 har saknat alla så stört mycket verkligen!
jag, Sara & Joel orkade inte stanna så länge för jag va så fucking trött, så vi fick skjuts hem av Saras brorsa :) galet härligt att inte behöva ta bussen :P fast stackars Peeer =/ :P <3
hahah xD

Dagens citat 1:
"Får man peta?" - Joel frågade Matti om han fick peta på hennes tandställning xD

Dagens citat 2:
Ur Linas kvällsbok, när Danne ger Lina en present.
Danne (från filmen): "Det är nåt avslappnande"
Joel (från... öhm.. verkligeheten (?) xD): "Åh, är det massageolja eller en dildo?" - HAHA! Så jävla kul när Joel sa det xD

Dagens citat 3:

Även detta ur Linas Kvällsbok.
"And in the future, you can do your runking by yourself" - HAHA!

Och imorrn ska jag och några kompisar promenera på typ Gärdet med våra hundar :D Myysigt! Det blir antagligen Jag, Cattis, Emma & Steff :D Sjuukt mysigt!

Haha är inne på Facebook (Självklart, the place to be!) och snackar med nån snubbe som heter Johan, som "pokade mig av misstag, men tycker att jag är söt"! haha mm yeah right, och jag tror på jultomten också ;) ofta att man pokar nån av misstag liksom :P
men iaf, han är tydligen 27 år gammal :P och det är ju lite creepy kan tyckas, med all rätt också. men hur som helst, jag fick just skummaste frågan av honom... han frågade hur lång jag är :P xD
Det låter ju typ som värsta freaket! xD haha inget att hålla fast vid kanske ;) men det gör ju inget, för jag har ju Joan <3 fan vad alla håller på och heter Johan förresten! Men min är ju iaf originell, för han stavar Joan utan h <3 söött!
kärlek liksom <3

Hahaha fick just svar från Johan nu, jag skrev att jag är 163 cm (jag vet, feett kort ;)) och så svarade han:
"det är sexigt med korta tjejer ;)
181...97kg..jobbar som personlig tränare"
HAHAHAHAA!! undrar vart han försöker komma... ? liiite mindre diskret tack ;P haha
ofta att jag bryr mig om vad han väger xD haha!

aja, nu ska jag typ sova ;)

Mest kärlek <3

Ajaj

2007-09-15, 10:23:24 / Kategori: This is me
okej jag typ fryser jättemycket :S och är hes och snuvig :P konsertsjuka! <3
fast det är inte så skönt att frysa... och juste, jag hade inte 40 graders feber, jag hade 37,2 :P jag ska fråga min mor sen hur mycket jag behöver ha för att ha feber. och om hon säger att det är över 37, så säger jag att jag har typ 36,3 ;) för om jag har feber kommer jag ju inte få träffa mina älskade klasskompisar ikväll(eller föredetta iofs :S) <3

men okej, jag håller typ på att spy :S palla sånt... jag har lagt upp lite bilder från igår på Facebook, eller vänta, det skrev jag väl om igår? aja whatevs :P kolla in dom ;)

Vad ska alla göra idag då?

<3

Fryser!

2007-09-15, 00:37:06 / Kategori: This is me
Jag fryser! asså jag är så stöört nerkyld :S sitter och skakar liksom :S typ hjälp :P och  så är jag jääättehungrig, så jag har ont i magen :P

håller på att lägga upp bilder från kvällen på Facebook ;)

asså jag hade verkligen så sjukt underbart :D

Och imorrn blir det gryymt mysigt också! <3

men nuu borde jag typ sova :P aaawe Joan liksom <3 vääärsta mysiga kraamarna (a)

kärlek <3

Måns Zelmerlöw @ Gröna Lund

2007-09-15, 00:22:07 / Kategori: This is me
Jag har bannemej haft det underbart ikväll! Tror inte nån kan förstå hur underbart det va liksom (förutom Phia dåra såklart ;))!!!!!! Det va fantastiskt!!!
Okej, jag frös ju såklart som en hund hela kvällen verkligen! Jag är så sjuuukt nerkyld, så bli inte förvånade om jag har typ 40 graders feber och jätteförkyld och är allmänt sjuk imorrn ;) Men jag kan ju tala om att det va sååå värt det!! ;) haha som alltid ;)
det regnade hela tiden typ..
vi kom dit 16.30 och så va det typ soundcheck direkt :D Myyysit!! och det va skitkul att se både Måns, Joan & Tom igen <3 det va fan (typ) länge sen nu!

dom posade som vanligt vackert framför kameran ;) och så skrev jag och Phia våra plakat :D



vackert, om jag får säga det själv (och det får jag xD)!

iaf, okej sen så träffade vi honom utanför backstage-stället :D och fick kramar (a) alltid ;) och så snackade vi lite och tog söta bilder (a)

image441

 

aaa och sen så va konserten heeelt underbar! Och vi fick spel-schemat av PG! (a) Taaack (a)
asså det va verkligen heeelt fantastiskt!!
jag orkar inte skriva så mycket mer om det, för det finns inget annat att säga än att det va så sjuuukt fulländat! <3

Efteråt va det signering och det sötaste då va att på min arm så skrev  Månster "Puss, Måns Zelmerlöw" <3 Söööt!
Och sen så bad jag att han skulle signa ett kort till mitt barnvakts-barn Sarah, hon kommer bli skitglad ;) och sen så bad jag att få ett själv också (för jag har ju verkligen inga sånna (a) ;) haha typ ööverallt i mitt rum xD) och då han ba; "Hm, vad är det du heter nu igen? Sandra va?" jag ba ååh jaa :D och så skrev han "Sandra, Pussar! Måns Zelmerlöw" <3 Söööötast!!! jag älskar honom!! <3

Och så frågade vi (självklart, alltid) om inte Joan & Tom kunde komma ut (a) Och Måns ba jaa visst :D och så bad han Proppen att gå in och säga till dom att komma :D och efter ett tag kom dom, gick rakt fram till oss och kramade oss <3 MYYS!
och så signade dom vårt plakat och våra armar (a) haha xD Vi snackade typ feett mycket med dom ;) bla om Footloose och massa annat :P <3

Sen när alla gick så va vi kvar (alltid), och sen såg vi att Joan gick ut för att ta en cigg, så vi gick dit, men såg att två svinjobbiga brudar va där (dom va btw 30+! är inte det lite creepy?), men vi ställde oss vid honom och fick lite kramar :P Och brudarna typ klängde på honom och va allmänt jobbiga och fulla.. men vi snackade ändå lite med honom :P och när han fimpade ciggen så fick jag en liten idé xD haha Och så va jag bara tvungen att ta den och ta med hem! Haha men det är ju för fuck sake Joan Aldermans fimp! Det är inte alla som har ;) haha xD så nu luktar hela min jackficka (och för övrigt hela mitt rum) fimp :S men det är det värt ;) Min mamma tycker jag är sjuk i huvudet (med det är ju inte första gången) ;) haha lovely <3

Sen droog vi :P
Och Phia fick med sig Måns-plakatet och spel-schemat och jag fick Joan & Tom-plakatet :D Gryymt ;)

Det va of course en av dom bästa kvällarna ;) och Joan försökte övertyga oss om att vi ska till Eskilstuna imorrn och kolla på dom ;) Och vi vill ju verkligen, men kan inte =/ och det suger ju... men han sa att vi kommer hålla kontakten ;)

Dagens mest använda ord:
Fitta & Beetch (Bitch) xD

Tack för att du finns, Sophia Olofsson! Jag älskar dig <3

"If someone thinks your radiant, just tell them you don't medicate, and then you have a go at it!"
//Sandra <3<3

My gosh liksom!

2007-09-13, 22:31:04 / Kategori: This is me
Okej, nu är jag lugnare, nu har jag fått ur mig det ;) Grejen är att jag och Sarah gick vid Mariatorget och gick in i några klädbutiker och kollade läget liksom :P
Och enda sen jag hade hämtat henne hade vi snackat om Ola & Måns <3 och grejen är att hon trodde att jag gillade Ola Salo (!) xD HAHA liksom eew ;) Men jag fick henne att förstå att det va Ola Svensson ;) Så vi hade ju pratat om honom fett mycket!

Och sen så ba helt plötsligt när vi går där så ser jag att OLA kommer där och går och pillar på sin vita mobiltelefon :D och tittar ner i den liksom, och jag vågade ju inte bara typ gå fram och heja när han går och tittar ner. det hade ju vart en annan grej om han hade sett mig också liksom, då hade det vart helt självklart! Men det är ju svårt utan Phia också, då blir jag lite handlingsförlamad ;) Men jag typ glädjedampade som fan och förklarade situationen för Sarah! Hon tyckte det var extremt pinsamt ;) Och jag ba med vi måste ju typ gå tillbaka och hälsa eller nåt! fast egentligen va jag för nervös för det ;) Och dessutom tyckte ju Sarah att det va pinsamt och drog iväg mig =/

Men jag har haft sån jääävla Ångest heela eftermiddagen och kvällen över att jag inte gick och hälsade på honom liksom!

Det är fan första gången jag träffar honom på stan sådär liksom! :O WOOW <3<3 jag är så jäävla lycklig! Höll på att börja gråta efteråt (a) (as always ;)) och höll på att börja gråta på T-banan hem också, både för ångesten och för lyckan liksom <3

Jag och Sarah hade skitmysigt :D vi lekte tills vi va helt slut! Kurragömma, charader, dagis, you name it ;) och så läste jag tre gonattsagor för henne också ;) Vi hade galet mysigt :D och hon är så söt som använder ord som märkvärdigt och förtjust  ;) haha sööötnöt!!
och så blev det lite cash också ;) myys!

Och imorrn är det Måns :D Och idag fick jag svar av Joan Alderman på mitt grattis-mail <3 Asså, kan det bli en bättre dag eller? ;) shiiiit!!!

Men asså fuck me eftersom jag inte snackade med älskling liksom :'( aja, det kommer fler chanser ;) Jag lovar!

Älskar er mest! <3<3<3

Jag såg Ola idag!

2007-09-13, 22:16:51 / Kategori: This is me
JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG! JAG SÅG OLA IDAG!

image91


Han hade btw på sig jeans, vinröd jacka och en grå mössa <3 och under mössan stack hans blonda lockar fram <3

Och jag tror att det bara är Sophia Olofsson som förstår hur ENORMT det här va!
JAG ÄLSKAR HONOM!

Ola Svensson - Du är musiken i mig!

Jag älskar dig!

Joan Alderman <3

2007-09-13, 12:18:03 / Kategori: This is me

Idag fyller älskade Joan Alderman år!

 


Grattis till honom! <3


Mysmys

2007-09-13, 12:12:25 / Kategori: This is me
Imorse på bussen träffade jag Solveig :D Så jääävla mysigt verkligen :D vi har ju inte träffats sen vi slutade liksom!
vi pratade om skolan :P hon har det tydligen skiiitbra i sin skola :D hon går frisör-linje och har verkligen jättekul! och hon berättade att nästa vecka ska dom ha praktik och hon ska praktisera på Hårgänget, som ligger i samma byggnad som min Wayne's Coffee ligger i <3 jag har inte varit och hälsat på där på nästan ett år =/ jag praoade där i 8an :P Myys! det va typ det roligaste jag nånsin har gjort :D

idag slutar vi om en lektion ;) haha vi har lunch nu och har en lektion kvar :D

Haha efter skolan ska jag åka och hämta Sarah i skolan :D och så ska vi typ leka i 6 timmar ;) haha
"Eftersom tid är pengar, och jag har inte bråttom" ;) Så sant så ;)

Kommer vara galet trött ikväll ;)
Pyss <3

:)

2007-09-12, 21:45:44 / Kategori: This is me
okej, trodde aldrig jag skulle säga det här, men orienteringen va fucking kul :D Det gick skitbra för oss :D Galet nöjd ;) haha

jag har ont i heeela kroppen, så mamma har masserat mig lite :P kollade på Idol såklart :D
Älskade första killen som hette Jacob Nilsson typ :D

Nu kollar jag på Heroes, så jag måste dra ;)

Puuss!

Orientering ;)

2007-09-12, 13:28:28 / Kategori: This is me
Kuul, nu ska vi ha orientering :P

HATA xD
Pyss <3

Typ ordinary tisdag

2007-09-11, 22:57:34 / Kategori: This is me
hmm idag har jag... fan, varför glömmer jag alltid bort vad jag har gjort?! :O
jag har.... öhm... äh whatevs ;)

Nu har jag just tittat på det sista avsnittet ever av Gilmore Girls med min mamma xD  Så jävla mysig den serien är! Synd att den är slut =/

Men vet ni nåt underbart då?

Den 3 oktober släpps Olas skiva "Good enough" xD <3

och smart som jag är ska jag förhandsboka den som jag gjorde med Måns skiva - direkt hem i brevlådan ;) Meow!!

"Do you feel like I feel?"
//Sandra <3

Klockers!

2007-09-10, 21:42:51 / Kategori: This is me

haha okej idag hade vi lite tråkigt på matten, så jag gjorde en turbanCattis ;) xD

image433

Mycket vackert om jag får säga det själv ;) haha

Dagen flöt väl på rätt bra har jag för mig (har glömt som vanligt xD) xD

Efter skolan åkte jag hem och dumpade grejer, och sen träffade jag min Favorit-Phia :D Vi catchade upp lite och bestämde oss ganska snabbt för att åka till Calle Schulman och hälsa på lite och sen ta en vända på Anglais ;)

på vägen till Calle såg vi den här :D:

image435
Myyys! Vi fick lite glädjedamp (a) <3

Så här ser det ut i Calles trappupgång:

image434

Den här gången vågade vi oss faktiskt ända upp till hans lägenhetsdörr! där ser det ut såhär:

image436

Helt underbart va det :D Sen drog vi till Anglais och dessvärre stötte vi inte på nån idag ;) Efter ett tag där gick vi runt och kollade i lite affärer :)

Galet undebart att träffa Sophia igen :D Myyys!!

Sen kom jag hem till den här lilla saken:

image437 

Vi är väldigt normala båda två ;)

Och alldeles nyss fick jag reda på att jag ska sitta barnvakt åt lilla Sarah från ca klockan 14.30-21.00 på torsdag ;) Vet ni vad det betyder? ;) det betyder mycket pengar!! Och vet ni vad jag blir av mycket pengar? Rik och glad! ;D hahah häärligt ;) trött iofs också, men ändå ;)

Nu ska jag snart sova :D
Pussy <3


Magont =/

2007-09-09, 22:10:58 / Kategori: This is me
Shit, jag har haft så stört ont i magen heela dagen! Vet inte vad jag ska göra :S kan knappt stå upp liksom.. känns väldigt stark som om jag kommer bli sjuk... pallar inte det...
har kollat på en film med Will Smith som heter "Jakten på lycka" :D Så galet mysig :D hih :P

imorrn är det skola... jobbigt, men kul ;) haha xD
hoppas jag inte blir sjuk inatt...

kärlek <3

Nämen!

2007-09-09, 13:00:27 / Kategori: This is me
HAHA okej, nu är det såhär, jag såg reklam nånstans att man kunde chatta med Ola SvenssonOkej.se, så då skapade jag ett konto (a) *nananaa förvånad?*
och så kollade jag igenom Olas galleri, och hittade dom här bilderna!!!
På den här första är det på Grönan när Ola (näst längst till höger) och Kalle (en av våra vaktkompisar, längst till höger) åker Fritt fall xD Faaatta kuul xD

image431

Och den här andra då! Herreguuud liksom! Det va ju på Nickelodeon-dagen på Grönan (återigen (A)) xD Då va både Ola & Måns där xD
Det är jag och Phia med våra plakat "O(L)A hela natten" och "Zelmerlove is all we need" xD Haha orka att jag ser ut som en klad hest xD Men asså, det är så man blir när man träffar sina älsklingar (a) haha xD

image432

Men liiite coolt att Ola hade dom bilderna i sitt galleri där :D (A) haha :P

Gammalt citat: "Det är skiitsnyggt! Alla snackar om det! ;)" - Ola på Rockbjörnen om vårat plakat (samma plakat som på bilden)

"För det är så vi gör det här i Stockholm!"
//Sandraaa

Lördagkväll...

2007-09-09, 11:34:32 / Kategori: This is me
Igår blev jag lite uttråkad, så jag hängde med Micke & Pontus till Tanto :P där träffade vi två skumma punkare :P Sebbe & Sid hette dom :P Sid va dryg och tråkig och Sebbe va snyggsnyggsnygg xD haha :P
men vi satt där ganska länge och dom berättade massa skumma grejer :P och sen tog dom muskotnötter på Konsum :O för dom trodde dom skulle bli höga xD damp liksom :P
och sen gick vi till Donken för att Micke & Pontus skulle "uträtta sina behov".. undertiden gick Sid runt och åt mat från brickor som folk lämnat :O sååå jäävla ofräscht! Och jag sa det till honom och han ba: "Vadå, passar inte det din rika stil eller?" xD asså shit vad jag lackar på sånt! och han gick och kallade mig fjortis typ hela kvällen, så jag kallade honom för emo...! rätt åt honom... ;P haha xD
Vid toaletten stod det btw en knarkare och hackade knark! OMG liksom! xD haha (shit vad jag skriiver!)
och nattens kändisspaning blev Mark in tha mother fuckin park från Idol förra året ;) haha xD men han är också ofräsch ;)

Sen drog jag med mig Micke & Pontus till tunnelbanan hem, jag dissade dräggen, och så träffade vi Micke & Pontus kompisar Gustav & Frida så dom fick hålla mig sällskap på t-banan eftersom pojkarna va "lite borta".. xD
skönt med normala människor :P haha

det va hur som helst galet skönt att komma hem! speciellt eftersom det regnade hela kvällen :P

nu har min mobil fuckat upp sig och typ vägrar bli laddad, stänger av sig och är allmänt cp! =/ awe stackars.. orka sånt...

<3

Dopet

2007-09-08, 19:18:19 / Kategori: This is me
Dopet va jättemysigt :D och jag verkligen älskar dop, för alla ungar är så oseriösa och springer omkring och skrattar/gråter xD så sjuukt mysigt!

jag är så sjukt trött :P haha jag gick fan och la mig klockan 23 igårkväll :P bra ;P

Och jag vill vara på Håkan! Men det regnar och så.. och jag är så trött =/ awe, fuck vad jag hade sett fram emot det =/  aja fuuck...  en annan gång... =/

<3

Freedag

2007-09-07, 22:40:17 / Kategori: This is me
Haha, idag hade vi Växt- & Djurliv i 3 timmar!! :O Haha galet tråkigt :P fast vi va sjukt oseriösa, så det gjorde det lite roligare ;) Vi gick ut och plockade löv (HAHA) typ länge och sen gick vi in och skulle ta reda på vad det va för löv vi hade :P xD HAHA!
och så åt vi omogna hasselnötter som vi hade hittat också :P

och nu på kvällen har jag hängt med Bella och hennes kompisar :P så galet roligt xD hahaha! och nu är jag typ död och ska nog sova tror jag.. eller nåt :P
vi får se :P

orka att jag är ensam hemma :P jag har tråkigt :P

aja imorrn ska jag iaf på dop :D Galet mysigt! Och så ska jag hem till min kusin Jocke för första gången sen dom flyttade :D Kul :D

Men jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag ska gå på Håkan eller inte :S för asså jag vill verkligen! Men det är ju inte samma sak utan Phizen heller =/  men asså vi får se hur jag gör :P haha

nu är jag typ svinigt trött.. orka att klockan är typ 22.40 på en fredagkväll och jag ska gå och lägga mig ;) haha men det är ju skööönt ;P

orka att mitt hår är nytvättat och jobbigt! xD haha

aja, pussipuss! <3

Dagens låt

2007-09-06, 22:07:23 / Kategori: This is me
Dagens låt: (Förutom "Du är musiken i mig" (a) xD) Big girls don't cry - Fergie



Underbar <3

Live

2007-09-06, 20:16:11 / Kategori: This is me
lite live-blogging under Idol ;)
Den senaste bruden, Johanna tror jag hon hette, va ju fööör hemsk!!
Haha och vilken bortförklaring hon hade ;) Att lappen ramlade av liksom xD haha Yeah right bitch ;)
Och vilket låtval sen, xD haha E-type och Nanne Grönwall xD Jävligt roligt ;) Och så kunder hon inte engelska för fem öre :P

aja, nu börjar det snart igen <3

Okej fortsättning: Björn, polisen, MEOW asså! Såg ni armarna eller? ;) Haha xD Han va ju riktigt het och hunkig ;) fast han såg ut lite som Robinson-Robban i vissa vinklar :P
Men grejen är att han sjöng "I'm Yours" och det är typ en av dom bästa låtarna nånsin!! <3 myys! Favorit på honom asså ;)

Simon Kroner, raggaren, han hade typ sköön låt, även om han inte kunde sjunga ;) haha xD jävligt roligt :P

pussi <3

Idol igår

2007-09-06, 19:55:37 / Kategori: This is me


Snart är det Idol :D Åh igår hade Peter Swartling på sig en likadan keps som Ola har <3 mysigt! Hallå Ludwig igår va ju fett söt när han beskrev sig själv :D han va charmig och sjöng mysigt, men bytte tonläge lite väl ofta ;) haha

Han Thomas som fick åka limo med Carolina Gynning va det ju synd om :( han va fett missanpassad :P och shit vad hemskt han sjöng :P

Och det va nån som sjöng "Isn't she lovely" och jag tänker alltid på Raoul när jag hör den :D Fett mysigt :D
Och han den där Patrik Bohlin som sjöng "Die Mauer" av Ebba Grön va ju sjuk i huvudet xD hahah! "Sjöng" ju så stört hemskt :P

Nu ska vi se vad vi kan hitta för talanger idag då ;)

"I can't say I'm sorry!"
//Sandra <3

Dissekering

2007-09-06, 19:46:29 / Kategori: This is me
Haha lite bilder från Djurrummet ;)
Haha idag blev det bara på skäggisen <3 söt han är :P

Och på Väst- & Djurliv-lektionen skulle vi dissekera frukter och bär ;) haha xD Jag har kul xD ;)
     

<3

Drooog! <3

2007-09-06, 19:43:30 / Kategori: This is me
Okej, "Du är musiken i mig" har verkligen bivit min nya drog! Det är den enda låten jag lyssnar på, tänker på, sjunger på! Herregud asså! Från det att jag kommer hem från skolan, tills jag går och lägger mig så spelar jag den om och om och om igen på youtube.com ;D Och idag, va jag på Åhléns med mamma, och så såg jag detta:

image424

Så jag köpte den såklart (a) haha ;)
Och fortfarande; repeat! Jag verkligen älskar den låten! Och Ola <3 det va fan länge sen nu.. =/ snaart <3

"Du kan se mig som jag är, det har aldrig hänt förut"
//Sandra <3

Jaoo :P

2007-09-06, 13:24:14 / Kategori: This is me
okeej :P nu har vi engelska xD galet tråkigt ;) haha xD
idag har vi väl inte gjort nåt speciellt tror jag :P eller iofs, jag gick upp 05.20 :O palla sånt :P och så bråkade jag och mamma om hennes skjorta som jag försökte ta.. men orka va dryg och inte låna ut den till mig liksom :P jobbigt... men iaf..

det känns seriöst som om det är fredag idag.. men icke.. imorrn slutar vi dessutom 16.30 typ =/
och det kanske inte blir nån Hellström på lördag för min del heller :( Suuuger!

Och Matti och jag ska börja rida :D nu håller vi typ på att ta tag i det här ;) haha jag är så galet taggad liksom xD

mmm men jag har tråkigt..

vi har fan två lektioner kvar idag..

"Kiss a toad and see a prince, lick a toad and see just about anything" xD
pussi <3

Bilder xD

2007-09-05, 22:06:51 / Kategori: This is me
Följande inlägg har fått lite bilder ;)

orientering och förvirring http://kalmien.blogg.se/2007/september/orientering-och-forvirring.html
barnpassning och spöregn http://kalmien.blogg.se/2007/september/barnpassning-och-sporegn.html
underbar dag idag http://kalmien.blogg.se/2007/september/underbar-dag-idag.html
myskväll, precis som det ska vara http://kalmien.blogg.se/2007/september/myskvall-precis-som-det-ska-vara.html
Vad är klockan? sviiindyyyr! http://kalmien.blogg.se/2007/august/vad-ar-klockan-sviiindyyyr.html
blablablaa http://kalmien.blogg.se/2007/august/blablablaa.html

Enjoy ;) <3

Bra eller Anus?

2007-09-05, 19:59:41 / Kategori: This is me
Nu är det Idol om typ två minuter :D

Men jag passar på att be om hjälp...

image405



Tänkte be er om lite råd; Bra eller Anus? ;) haha xD bara Sophia som kommer fatta det där xD Wiie ;)

Men allvarligt, sitter den bra eller? och ska jag ha den i grönt (som på bilden) eller i svart? svart kan man ju matcha till allt, men grönt känns kanske roligare :P

Lämna er åsikt ;)

<3

Orientering och förvirring

2007-09-05, 19:54:45 / Kategori: This is me
Haha, kul att jag trodde att vi började 9.20 idag.. för det stod det på School Soft, så jag gick upp kl 07.00 och kollade på schemat, och där stod det att vi började 8.10! :O
Fatta paniken!?!

så jag drog på mig lite kläder, tog gympakläder och lite foundation och drog med lite smink i väskan xD Och skyndade mig till bussen :P
så jag tog första bästa buss som gick 7.20! Fatta snabb jag är på att fixa iordning mig på morgonen när det väl behövs ;) haha det är ju andra gången det där händer nu (a) haha *nanaana*

Men iaf, jag kom på att Natalia skulle ju också åka den tiden :D så vi träffade varann på danderyds sjukhus :D
Mysigt ;)

Sen när jag kom till skolan va det ju såklart andra från min klass där också, så vi gick upp och frågade om vi hade lektion 8.10 eller 9.20.. det visade sig att lektionen 8.10 hade blivit inställd i fredags! Kan man inte säga nånting till små förvirrade ettor då eller? :P haha
Men jag hade ju inte ätit frukost, så vi gick några stycken till Donken (a) och så åt jag pannkakor till frukost xD Myys ;) haha

Sen på eftermiddan hade vi orientering i typ 2 timmar ;) jobbigt :P haha fast vi hade ju typ kul iaf :P

image403
Gänget på Donken ;) Från vänster: Frida, Sara, Cattis, Therese och Lilly :D

image404
Det där är vad jag sysselsätter mig med när vi snackar om betygskreterier på engelskan ;) haha bra liksom :P

Dagens visdomsord: "Håll ögonen öppna, annars ser ni ingenting" - Izabelle när vi orienterade ;)

Älskar er mest <3 nu är jag btw hemma hos mamma, för alla som undrar ;)

Nickelodeon Kids Choise Awards

2007-09-05, 18:08:57 / Kategori: This is me
Wiie, har precis läst om Nickelodeon Kids Choise Awards!

Och jag säger ju bara det att Jag och Sophia måste dit! Kolla på bilderna jag fixade här nedanför! Det var det jag upptäckte när jag röstade liksom xD

   

Wooow liksom! Haha gulligt btw att dom hade stavat Filip med Ph xD
Men asså fatta, där måste ju Ola & Måns konkurrera mot varandra :S inte bra, inte bra.. och Danny också för den delen :P Men hur det än blir så blir det underbart!!!

Haha och på "Bästa tecknade serie" fanns Svampbob fyrkant med, så jag röstade såklart på honom xD HAHA!

BÄST artister som kommer vara där! Vi bara måste fixa in oss!!! <3

och hallå, apropå Ola Svensson - Jag sökte på wikipedia på honom och fick fram på diskografi Album:

19 oktober 2005 - My Own Idol - Idol 2005
31 maj 2006 - Given to fly
12 september 2007 - Good Enough


Observera den understrukna!! Det står ingen annan stans när hans nya skiva släpps, och det står ingen annan stans vad den ska heta!! OH MY GOSH liksom! <3
I can't wait!

"The love we share makes us the same"
//Sandra <3


Barnpassning och spöregn

2007-09-04, 21:50:54 / Kategori: This is me
Jag har som vanligt glömt bort vad som hände i skolan :P men det va kul tror jag :P haha jag har verkligen minne som en guldfisk xD

Men efter skolan spöregnade det! :O galet jobbigt! Så jag och Lilly hade tidningar över huvudet när vi gick till tunnelbanan xD haha jag såg ut som en luffare ;) mmmm sexy! xD *noot*

 

Men jag åkte ju och hämtade Sarah i skolan också :) Skitkul faktiskt :D och så gick vi hem och blev dyngsura ;) så jävla blött och kallt xD och så va vi hungriga också! Och när vi skulle trycka in portkoden så funkade inte kod-grejen, för det hade ju åskat och blixtrat! :O så vi kunde liksom inte komma in :S
Men så då kom Peter, Sarahs pappa hem :P och så gjorde jag och Sarah lite mat och lekte med katten och flummade :D Så jävla kul det va :P xD
så jag ska passa henne typ en gång i veckan nu :)
Vi satt och pratade om Ola & Måns <3 Mysigt! Så vi har lite gemensamma intressen (a) haha xD bra, hon är 7 och jag är 16 ;) toppen ;) haha xD

jag tog mig hem, trött och genomblöt! där hemma väntade Bella, Tommy, Micke, Axel & Pontus xD Haha och vi åt typ flummig middag och alla satt och skrek och typ försökte överrösta varandra xD
Haha väldigt lyckat ;)

Och sen va det ju Idol också :D Sjukt roligt :D Men jag får sånna jäkla Ola & Måns-flashbacks! Även Danny dåra ;) det är lite sorgligt men ändå så jäkla mysigt :D

Och imorrn, fan önska mig lycka till dåra, vi har fan orientering i 2 timmar ;) KUL! mm grattis Sandra!!

Haha nu känns det sådär igen, som om jag inte har träffat Phizen på typ 2 veckor, och det var igår kväll liksom ;) haha xD

Jag kommer btw få lunginflammation! För jag har ju varit så blöt hela dagen liksom =/

Dagens drog: Fortfarande "Du är musiken i mig" by Ola Svensson & Molly Sandén ;)

"Du kan se mig som jag är, det har aldrig hänt förut"
//Sandra <3

Underbar dag idag ;)

2007-09-03, 22:04:27 / Kategori: This is me

Hahah jag har haft sjukt roligt idag :)
Och jag älskar min klass :D Alla är så sjukt roliga :P och typ flummiga xD
idag på matten skulle vi presentera oss för en tjej som heter Madeleine som är ny i klassen, och då skulle vi säga: "Hej, jag heter (Sandra) och jag förknippar mig själv med en (katt)" xD och det lät typ som värsta AA-mötet xD Så jävla kul :P

Och efter skolan åkte jag och fikade med mamma på Sturekatten :) Jättemysigt verkligen! Så jag fick en räkmacka och en cocostopp ;) *tjockiiiiiis* xD haha ;)

Sen va hon tvungen att dra vidare så jag dödade lite tid genom att kolla på snyggsnygga kläder :)

Sen åkte jag till Mariatorget och hälsade på Sarah som jag ska passa imorrn :) och träffade hennes kusin också (a) ;) haha meow!
Det va jättemysigt :)

Sen åkte jag och träffade SophiaStureplan :D Som vanligt ;) haha xD
Skiiiitmysigt att träffa henne igen! För det va ju faktiskt 2 dagar sen ;) haha jag fattar inte hur vi kan få 2 dagar att kännas som en oändlighet när vi är ifrån varandra! <3 hon är mysig!

Jag hade inte så mycket tid på mig, så våra fötter styrde stegen mot Scandic Anglais såklart ;) och vi gick in där, lite sådär lagom förväntansfulla som man måste vara eftersom Calle, Alex, Filip eller Fredrik kan sitta där ;)
Men vi gick in och scannade av sofforna med blicken, och jag störde mig lite av att det stod 3 ganska unga killar och hängde i baren och dom kollade rätt mycket på oss.. och så gick vi förbi dom och precis i samma sekund som vi gick förbi dom så såg jag att det var ju för i helvete Danny Saucedo! xD ;)
Vi gick in i badrummet där, och skrek av oss lite! Vi blev helt chockade xD hahaha han stod där med två polare och snackade :)

Vi gick och satte oss en bit ifrån honom och drack vår efterlängtade tranbärsjuice <3 vi satt där och snackade och jag tog en liten smygbild av Mr Saucedo ;) Snyyygg han vaa!!

image408
Min fina lilla bild ;) Halva Sophia är med också xD Danny hade keps och hood och en Ica-kasse över axeln ;)

Sen skyndade jag mig hem för att äta smörgårtårta med familjen eftersom min pappa fyller 51 idag ;) hihi
Så jag har ätit maassor idag verkligen!

Dagens citat 1:
"Är det Michael Jackson som går där borta?!" - Lilly om en tjej som såg ut som Michael Jackson xD hahah!

Dagens citat 2:
Ylva: "Det är den där bilden jag skulle ha haft på datorn."
Cattis: "Sa hon vibratorn?!?!?!!"

xD HAHA!! Dom är sköna hela högen ;)

"For all the love that we share
For every moment
Every time you're there
You make it easy
Every step of the way
For all the love that we share"
- Sophia, du är allt för mig! <3

Nu ska jag gå och sova <3 Pussy <3


Gammalt julkort

2007-09-03, 07:27:12 / Kategori: This is me
image398

Här kommer en bild för er som inte visste att jag va svartrockare innan ;)

Haha, men notera att det var för väldigt länge sen xD Orka mitt hår där förresten.. det är en cool frisyr egentligen, för det är massa flätor där bak, men dom syns inte :P

Sådär, hoppas ni har fått er ett gott skratt nu ;) Och det var förresten Micke, vars knä jag sitter i, som fyllde 19 år igår :D

<3

Facebook igen

2007-09-03, 07:23:42 / Kategori: This is me
Åh vad härligt, nu har jag typ addat nästan alla som jag kom ihåg att jag hade :)
Och nu när jag kollade hade jag 49 notifications och 44 friend request details xD grymt ;) så nu är allt nästan som förut. nu måste jag bara lägga in dom gamla bilderna och även några nya :P

Men det kanske jag löser senare ikväll ;) vi får se :)

PUSS! <3

Ola Svenssons liv ska bli film!

2007-09-02, 14:14:55 / Kategori: This is me
image91

Oh my gosh:
http://www.expressen.se/noje/1.821191/idol-olas-liv-blir-film

Wohooo!!! Undrar vad jag och Sophia ska titta på? ;)

"Dreams are coming true!" <3

"Du är musiken i mig"

2007-09-02, 14:07:35 / Kategori: This is me
Ola Svensson är verkligen helt fantastisk!
Här sjunger han typ världens finaste låt tillsammans med Molly Sandén!



Här är live-verisionen också:





"Du är musiken i mig" heter den och är med i "High School Musical 2"

Hm, jag ska köpa den filmen när den kommer ut på svenska (a)

För att citera Sophia efter att vi hade sett honom sjunga den här: "Palla att vi inte heter Molly Sandén ;)" Haha så rätt så ;)

Ola - Du är musiken i mig!
//Sandra <3

Skicka friend requests!

2007-09-02, 12:07:26 / Kategori: This is me
Okej, nu gör vi så att alla som vill/har varit kompis med mig på Facebook får ta och skicka en friend request till mig, för nu har jag fixat en ny mailadress som jag gjorde enbart med syftet att kunna göra en ny facebook, (som naturligtvis är samma namn som förut, dvs Sandra Fernlund).

och jag håller på att skicka massa friend requests till alla som jag tror att jag va vän med innan på mitt gamla konto, men det är ju lite svårt att komma ihåg alla, så om ni inte har fått en request från mig så får ni jättegärna skicka en!

Så, det va min lilla vädjan till er ;)

Nu måste jag bara försöka hitta så många av dom gamla vännerna som möjligt :P

Help me out here! <3

Facebook

2007-09-02, 01:22:02 / Kategori: This is me
Orka att jag har blivit avstängd från Facebook! ;'( Facebook är ju typ halva mitt liv nu xD (a) haha :P
Men så fucking störigt liksom! För nu måste jag ju på nåt mysko sätt skapa ett nytt account och då måste jag återigen bli vän med alla människor =/ Galet jobbigt att leta upp alla =/

Jag pallar fan inte det här!!

Varför liksom!? det va typ nåt jävla grejs som va konstigt, men jag har fanimej kontaktat kundservice xD och klagar lite xD Och dom ska tydligen "ta tag i mitt fall så snart som möjligt"... Palla sånt!!

Gah, Jag dööör!

"I'll die without you" 
//Sandra

Myskväll, precis som det ska vara

2007-09-02, 01:18:28 / Kategori: This is me
HAHA idag va vi på Livrustkammaren xD Värsta muséet (gud vad udda det såg ut när jag skrev det där, hmm undra om jag stavade rätt :P) :P


haha, jag och Bella lekte med en Rustnings-hand xD

Det va väl inte sådär jättekul :P
Sen gick jag, Bella, Andreas & Tommy runt lite i stan och kollade på grejer :P

Sen åkte jag och Bella till Täbban och köpte grejer :P

Sen åkte jag hem till Jojjo för att träffa henne, Madde & Phia :D Vi hade fan skiitkul :D Jag har inte träffat Madde & Jojjoheeela sommaren liksom! :O Så det va sjuukt kul xD

vi käkade god middag, sen spelade vi Singstar precis som vi alltid brukade göra innan ;) Så stört roligt xD Det slutade med att vi typ satt och skreek xD Haha bra där ;P

Och sen kollade vi på beloved "RENT"! <3 Såå underbart!!
Jag ÄLSKAR den filmen!
All musik, varje fras, allt är helt fulländat verkligen!

Och HAHA, jag har kommit på att jag och Phia är helt Schulmanifierade xD För vi säger hela tiden saker som "Det är helt briljant!" och "Så jävla rätt!" och massa sånna saker liksom :P haha så jävla kul ;)

Hela vägen hem från Jojjo satt jag och sjöng

"Will I loose my dignity,
will someone care?
Will I wake tomorrow,
from this nightmare?"

<3 Mys! Mest för att jag älskar den och för att jag inte skulle vara rädd xD Haha så jag satt alltså i 10 minuter och sjöng 2 meningar om och om igen ;)  haha jag är speciell xD

Idag fyller faktiskt min storebror Micke år :D Grattis till honom ;) 19 år idag xD

Dagens mening: 
"Logiskt sett borde jag varit död för tre år sen"  - Ur RENT


"Forget, regret, or life is yours to miss"
//Sandra

Mysko fredag :P

2007-09-01, 09:42:18 / Kategori: This is me
Okej jag orkade inte skriva om igår igår ;P haha :P

Det va skönt i skolan eftersom vi hade 3 lektioner och slutade 13.30 ;)

Sen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, för jag ville åka hem och typ sova, samtidigt som jag  typ ville göra nånting :P Eftersom Micke och Pontus ändå var i Mörby så skulle dom vänta på mig och dra med mig till Slussen. Sagt och gjort. vi drog dit, och det var fanimej den skummaste affären jag nånsin har varit inne i xD hhaha jag nämner inga orsaker, men asså HAHAHAHAHAA!!!
Nån dag ska jag nog ta med Phia dit xD HAHA!

Iaf, sen köpte vi kakor och chips inför kvällen, eftersom vi tänkte ha lite filmkväll :P
och sen åkte vi tillbaka till Mörby för att köpa det som killarna saknade och sen åka hem liksom.

Så blev inte fallet.

Först måste jag bara nämna en svinrolig grej! haha när vi gick inne i affären så skulle  vi gå runt ett hörn vid godishyllan, och då gick Micke först och så flög det in två små ungar (typ sprang så fort dom kunde) i honom xD Och han ba skrek av skräck xD han blev livrädd och aschockad :P Jag och Pontus började asgarva xD Och ungarna sprang, även dom gravt chockade, iväg..

När vi stod vid kassan och funderade på vad vi ville ha så såg jag i ögonvrån att nån med en kundvagn kom snabbt åt mitt håll. när det va typ 20 cm ifrån mig sprang/hoppade jag åt sidan. och grejen är att det var Pappan till barnen som sprang, och barnen själva! Och jag lovar att pappan ville köra över mig! Han gick med jättebestämda kliv rakt mot mig verkligen!! om jag inte hade kutat åt sidan hade han kört på mig och klämt fram ett ilsket "ursäkta"... Jag lovar!

Sen fick Mickel iaf ett samtal och var tvungen att skynda till Skanstull för att fixa grejer till ett möte.. jag och Pontus va ju trötta båda två och blev osäkra på om vi skulle följa med eller inte... men Micke mutade oss med chips xD hahha ;) Så vi följde med dåra...

Sen kom vi äntligen tillbaka till Mörby, typ 2 timmar senare eller nåt liksom :P

Sen åt vi middag och jag kollade på Lilla Melodifestivalen eftersom att Ola <3 skulle sjunga med Molly Sandén nån gång under programmet xD Och han va verkligen underbar!
Sen blev det iaf The Grudge för oss ;)

Efter ett tag "valde" jag att somna (a)  xD för jag va svintrött och så va det läskigt i filmen :P

Sen kollade vi tydligen på en till film och jag sov då också :P och Pontus höll typ också på att somna, så då gick Micke till busssen med honom :P xD
Då gick jag tillslut och la mig :P

Gaalet skönt :P Och Milou fick sova i mina säng hela natten, för Bella va ju inte hemma och dessutom va jag lite rädd efter filmen (a) hahah xD

Mest kärlek!
//Snadrii ;)