Teoriprov

2010-07-30, 08:19:28 / Kategori: This is me
Okej, det betyder säkert otur eller nåt att skriva, men om ett par timmar ska jag skriva teoriprovet för körkort :D jag är jävigt nervös, men rätt taggad :) det känns som att det kommer gå bra och jag hoppas verkligen det :P

Just nu sitter jag och kollar på  mtv för att slappna av med lite nice musik :P jag hade typ kunnat gå upp en timme senare, men jag har stått och fixat mig i tusen år och tvättat håret och allt sånt.. för innan teoriprovet så tar man fotot till körkortet.. :O det är jag typ nästan mest nervös över :P jag ska liksom ha det här fotot i 10 år, so it better be good :P jobbigt annars...

det står i brevet att man ska va där ca 30 minuter innan man ska skriva provet, men jag, nervig som jag är, satsar på att va där en timme innan xD haha men det blir säkert bra :P

blää va jag är nervös nu! har haft sjukt svårt att sova dom senaste nätterna och har ständigt väärsta klumpen av nervositet i magen.. därför vill jag bara ha både teorin och uppkörningen ur vägen liksom :P det skulle va så sjukt nice om jag klarade allt och fick körkort :D

okej men nu ska jag gå och borsta tänderna och titta lite mer på mig själv och träna inför fotot ;D haha ego much?

Ha en grym dag och wish me luck!!!
Pusspuss!

Middagsdags!

2010-07-22, 19:13:53 / Kategori: This is me
Ja, shit va hungrig jag är nu! Idag har det verkligen gått hur bra som helst och det har varit jättekul :D orkar inte skriva mer just nu, måste äta :) fast maten är så varm att jag bränner mig på tungan, men jag pallar inte vänta :p Pusspuss!

100722

2010-07-22, 07:19:27 / Kategori: This is me
God morgon! Blää va jag är trött :p Haha shit va jag klagar på sömn den här veckan! Jag lyckades iaf ta mig upp tidigt och käkade klart för ungefär tio minuter sen och nu sitter jag bara och väntar på min lärare så vi kan sticka ut och köra :) jag är faktiskt hur taggad som helst :D vi hörs senare! Pusspuss!

100721

2010-07-21, 21:28:45 / Kategori: This is me
God kväll! Idag har jag som sagt bara haft teori, men imorrn har jag min första lektion vid 7.30, så imorrn blir det minsann ingen sovmorgon :p nu har jag precis vart nere i källaren och tvättat håret, Japp duschen ligger nere i källaren.. Och så kollar jag såklart på Oc nu :p big shocker ;) Jag är inte så trött nu eftersom jag gick upp på lunchen och sov typ 2 timmar :p men jag ska ändå försöka gå och lägga mig efter det här avsnittet :) jaja, det finns inte så mycket mer att säga eftersom det inte har hänt nånting idag.. Såå.. Pusspuss!

fyyfan...

2010-07-21, 09:14:06 / Kategori: This is me
God morgon typ.. Jag är så trött så jag håller på att dö.. Vill bara sova i typ ett dygn eller nåt! Jag tog iaf lite sovmorgon idag, på typ en timme, men det räcker inte riktigt :p idag ska jag bara plugga teori för jag har inga körlektioner. Så nu ska jag typ gå ner och käka frukost och sätta igång. Asså apropå det här med att sova mer så måste jag verkligen börja göra det från och med nu. Snart har jag ju teoriprovet och då tar man även bilden för körkortet och asså just nu ser jag på riktigt ut som en zombie, bokstavligt talat! Har världens mörkaste ringar under ögonen och min concealer är dessutom slut, så jag ser verkligen för jävlig ut! Har nog bestämt mig för att gå och lägga mig vid typ 22 ikväll :) jaja nog om det här, nu måste jag ner och sätta igång känner jag! :) Pusspuss!

Plugga, plugga, plugga

2010-07-20, 13:04:21 / Kategori: This is me
Har som vanligt suttit och pluggat massa teori nu :p har gjort en massa test på datorn och det går bra :) nu har jag dubbel körlektion igen vid 13 :) jag fick faktiskt köra med självaste hasse på förra lektionen! Han va superbra och supersnäll och allt :) och kände igen mig eftersom tre av mina syskon har varit här xD Haha han va så rolig och sa hela tiden: "åh jag får nästan tårar i ögonen för att du kör så bra!" :) då blir man minsann glad :p Haha min lärare är lite seg och sitter och pratar i telefon.. Det är därför jag har tid att sitta och blogga lite snabbt nu :p hoppas han är klar snart :p Pusspuss!

Trötter

2010-07-20, 09:14:20 / Kategori: This is me
Idag va det riktigt svårt att vakna asså! Men nu ska jag ha körlektion :p har suttit och pluggat teori en timme... Pusspuss!

Helt slut!

2010-07-19, 23:07:27 / Kategori: This is me
jag är typ helt död! Sjukt surt, försökte publicera ett inlägg vid typ 17.00 men sen försvann det.. Och alla som har mobilbloggat vet hur jävla drygt det är, så nu orkar jag inte skriva nåt långt eller förklara om dagen eftersom det försvann.. Hur som helst har jag pluggat hela dagen, haft 4 körlektioner, typ inte ätit nånting, inte druckit nåt och kollat på lite Oc :) och nu ska jag sova :) har egentligen inte körlektion förrän kl 9.15 imorrn, men tänkte va duktig och vara nere och börja plugga redan vid 8 :) det är rätt kul att vara seriös, dock jävligt ansträngande :p Nämen shit, jag va smart och kopierade det andra inlägget innan, så här är det, fast det kommer va helt ihopklämt nu eftersom det inte går att hoppa ner rader :p men ändå! Pusspuss! Här är det gamla: Herreguud, jag är verkligen helt slut! Idag har jag haft hela 4 körlektioner och innan, mellan och efter så har jag pluggat teori som en idiot :) redan idag har jag hunnit med att göra alla dom 6 pärmar som finns med Teoriprov :) och så har jag börjat med proven på datorn :) det känns bra, men jävligt intensivt. Duuh, det är en intensivkurs liksom.. Däremot har jag typ redan ångest för teoriprovet och uppkörningen.. Jaja. Nu ska jag kolla lite på Oc och senare käka middag. Har nästan inte ätit eller druckit nånting idag.. Faktiskt så har jag inte druckit nåt! Inte så bra :p pusspuss!

This is it!

2010-07-19, 07:13:58 / Kategori: This is me
Japp, This is it! Nu börjar den här intensivveckan! Jag ska alldeles strax gå ner och äta lite yoghurt om jag kan (är typ alldeles för nervös och förväntansfull) och sen börjar introduktionen klockan 7.30! Det blir nog bra det här tror jag, men det är som sagt nervöst också :p jag sov ganska gott eftersom det va svalt och skönt, men jag fick inte många timmars sömn i och med att jag låg och va nervös och typ vaknade hela tiden för att kolla på klockan för att se om jag hade försovit mig och sånt :p jobbigt! I natt blir det nog bättre :) nu måste jag dra! Pusspuss!

Flen

2010-07-18, 23:20:20 / Kategori: This is me
Hellu! Jag är i flen :p alldeles själv och uttråkad.. Har faktiskt inget internet på hela veckan.. Bara min laptop och The OC säsong 3 ;) så det blir faktiskt bara mobilbloggar den här veckan :p så det kommer se lite ihoptryckt ut och slarvigt ut, men men :p Så... Nu sitter jag i alla fall och kollar på Oc och har gjort det i typ 2 timmar :) jag kom hit typ vid halv 9 och blev visad själva lokalen och mitt rum :p sen jag jag till ica innan dom stängde för att köpa lite yoghurt som jag kan äta till frukost här. Imorrn börjar jag klockan 7.30 och då ska vi typ gå igenom lite saker och få schema för veckan och så :) ska jag va ärlig så är jag lite nervös, men sjukt taggad på att börja köra och sånt :D Haha apropå Oc så sitter jag här och typ grinar bara för att det är så sorgligt och jag är på känslig :p Haha men det är hur som helst världens bästa serie! I alla fall, jag kommer ju inte ha nåt internet, men thank god att jag har internet på mobilen, så jag kan kolla facebook och läsa bloggar och sånt :) men aa, nu ska jag kolla på ett avsnitt till och sen ska jag sova så jag orkar anstränga mig imorrn :D Pusspuss!

Tvättdag

2010-07-16, 13:46:03 / Kategori: This is me
Hellu!

Jag gick upp strax innan 9.00 för att tvätta mina kläder. sen dess har jag sprungit upp och ner i tvättstugan för att hänga in grejer i torkskåpen och massa sånt :P och hahaa, jag manglade även två lakan bara för att det va kul xD moget liksom :P

nu har jag precis tvättat håret och druckit en smoothie gjord på bara gul vattenmelon och mynta. Mamma och jag ska typ åka iväg till täby centrum för att handla kläder till henne. Jag kommer säkert också få med mig nåt hem om jag känner mig själv rätt :P jag kommer väl typ tröttna på att gå runt med mamma och springa till gina tricot och köpa nåt :P haha nä men jag borde faktiskt låta bli eftersom jag inte vill slösa pengar.

aja nu måste jag typ börja göra nåt för mamma skriker på mig..

pusspuss!

100715

2010-07-15, 23:58:28 / Kategori: This is me
God kväll:)

Idag har jag faktiskt varit rätt duktig och städat mitt rum :) äntligen!
jag skulle egentligen ha åkt till Utö med David, men efter nattens händelser så mådde jag faktiskt inte tillräckligt bra för det... sjukt synd, för det hade varit galet nice! ska jag va ärlig så har jag fortfarande lite ont och har haft det hela dagen... fattar inte, för det har verkligen aldrig hållit i sig så här längte! konstig som fan.

hur som helst så har jag rensat ut massa gamla kläder och en massa skit och det känns mycket bättre :) ska nog försöka fixa lite mer i rummet imorrn och typ dammsuga och så. Ska gå upp strax innan 9 för jag har tvättid mellan 9-11. juste, mamma är faktiskt hemma igen :) det känns bra, skönt att inte va helt ensam längre, fast jobbigt att hon tjatar om att jag måste städa ;) hihi

nu på kvällen så åkte mamma och jag och tog ett kvällsdopp i rösjön :) riktigt mysigt! dessutom, något som är galet underbart är att mamma köpte en fläkt åt mig på väg hem från småland :D så nu står den i mitt rum och fläktar massor :) så jag hoppas att det blr skönt att sova i natt!

just nu sitter vi och kollar på nån asläskig skräckfilm så jag kommer säkert ha mardrömmar i natt :P
tror jag måste kolla på nåt glatt innan jag går och lägger mig ;)

pusspuss!

Akuten

2010-07-15, 10:10:18 / Kategori: This is me
God morgon!

Usch, igår va jag och min brorsa på akuten halva natten.. Redan klockan 18 när jag hade kommit hem från jobbet fick jag jätteont i magen och till slut kunde jag inte sitta/ligga stilla utan va tvungen att vrida på mig hela tiden.. Jag får så där ont typ en gång varannan månad eller nåt, ibland mer sällan och ibland mer ofta. Hur som helst gjorde det skitont och jag ringde mamma som är på semester och hon tvingade mig att gå till doktorn. så först gick jag bort till doktorn i täby centrum, men dom hade stängt och jourstället där ville typ inte ta emot mig...

Då fick jag be Micke följa med mig till akuten och där va vi till 00.30 liksom.. Dom tog lite prover och lite sånt där, men som vanligt visste ingen vad det var för nåt... så jag fick typ ligga där i en säng i 500 år och till slut kom doktorn och frågade: "Vill du ha en sån där cocktail?" Jag ba "va? aa visst?" och så förklarade han att det typ är nån medicinblandning som typ är smärtstillande så då fick jag det och den va såå jäävla äcklig verkligen! Den bedövade hela halsen och munnen så det kändes som att jag skulle kvävas och spy...

strax efter det fick vi i alla fall åka hem och jag va så jäkla trött då så jag somnade nästan direkt.
Nu när jag vaknade upp så har jag fortfarande lite ont.. har aldrig haft ont så här länge förut! Det brukar liksom gå över efter more or less 5 timmar typ.

Nu måste jag försöka få i mig lite frukost och sen lägga mig och vila typ...

pusspuss!

Blödig

2010-07-12, 18:48:05 / Kategori: This is me
Haha, sitter och kollar på 16 and pregnant och jag är så jävla blödig alltså :P varje gång jag kollar på det (älskade programmet!) så börjar jag gråta när barnet väl kommer och alla blir så lyckliga :)
myys :)

pusspuss!

Fairly nuts

2010-07-12, 18:17:44 / Kategori: This is me

fyyfaan vad det har varit varmt på jobbet idag asså!

på vägen hem köpte jag därför lite ben & jerry's :) aslänge sen jag käkade det och jag köpte en ny smak som jag inte har smakat som heter Fairly nuts och den är skiitgod :)

haha kul att jag började skriva på det här inlägget för typ aslänge sen och sen somnade jag... xD haha
aja, chillar och kollar på tv nu :)

pusspuss!


Jobb

2010-07-12, 12:00:44 / Kategori: This is me
Hallå där! Idag är det slut på min en-veckassemester för idag jobbar jag minsann 9-17. Och jobbigt är det ska jag säga. Är supertrött och det är sjukligt varmt, kvavt och klibbigt... Usch och fy, här klagas det mycket :p asså nu kommer jag säkert få stryk av nån, men jag gillar inte sån här värme om jag inte har tillgång till typ pool eller hav eller nåt :p nu är det bara lökigt liksom... Om en timme är det lunch i alla fall :) mådde fett illa imorse så jag kunde typ inte äta nån frukost så jag är hungrig :p Pusspuss!

Vaarmt!!

2010-07-11, 14:42:22 / Kategori: This is me
Asså herreguud vad det är varmt! Just nu sitter jag på bussen på väg till alex. Jag tror jag ska möta killarna på telefonplan och spela fotboll, men jag vette fan ifall jag pallar spela eftersom man typ dör bara man sätter foten utanför huset liksom. Jag kanske sätter mig i skuggan och tittar på :) Längtar ner till tuben där det iaf är lite svalare :p Har inte så mycket batteri, så det får räcka så här :) Pusspuss!

100710

2010-07-10, 18:09:09 / Kategori: This is me
Shululuuluuu :)

igår på dagen hängde jag med Maija till stallet och red galningen kelly :P hon började bocka och dampa som fan i början, men jag höll mig kvar :) Nu har jag däremot skitont i mina ben och lår eftersom dom slog i sadeln jättehårt och jag har världens jävla blåmärken på innsidan av låren liksom :P

På kvällen hängde jag med Frida, Amanda och Evelina :D Suuperkul att träffa dom igen! :D Först va vi lite hemma hos amäändii, sen blev det nivå (såklart haha), collage och slutligen soap :) Collage sög som vanligt, har bara vart där en gång innan, men kände att jag borde ge det en chans till och dessutom på sommaren liksom, men nää :P

Idag har jag vart och ridit Scilla :) Supermysigt trots att det är så sjuukt varmt liksom! Fast när vi va i skogen så snubblade hon (det gör hon alltid iofs :P) och tappade en sko :( den liksom fastnade typ i mossan (?) och dessutom följde en liten bit av hoven med :S men det verkade inte göra särskilt ont, för hon kunde gå typ som vanligt efteråt. Tur det, fett läskigt liksom. Förhoppningsvis kan hon bli skodd typ imorrn så det blir bra igen liksom :)

Nu ska jag mysa lite med katten :)

Pusspuss!

100708

2010-07-08, 12:16:24 / Kategori: This is me

Vaknade för typ en halvtimme sen och slappar lite framför tv:n. Borde nog börja tvätta mitt hår och sånt snart eftersom jag kanske ska dra iväg och åka ribbåt sen ju :)

Borde nog också äta frukost eller lunch eller nåt, men jag orkar verkligen inte laga eller fixa nånting... haha jag skulle typ aldrig kunna bo själv för för det första blir jag så galet uttråkad när jag är ensam, för det andra är jag mörkrädd och för det tredje så tycker jag att det är helt värdelöst att laga mat till bara en person. Det är liksom inte kul att äta själv och stå och göra nånting gott/fint när det bara är jag som kommer se/smaka det.. satteehh :P

Haha min katt har hoppat runt och dampat typ hela morgonen och typ kommit och irriterat mig genom att slicka mig i örat och sånt. Nu när jag gick upp så är hon fett trött och ligger kvar på sängen och sover xD

Nä men nu får jag ta och börja med nånting så jag är färdig när det är dags att dra. :)
Ha en skön dag!

Pusspuss!


Kärlek

2010-07-07, 22:19:17 / Kategori: This is me
Kom på att idag har jag och Alex faktiskt varit tillsammans i 2 år och 4 månader! :)



Jag älskar dig min kärlek!

Pusspuss!

Not another teen movie

2010-07-07, 21:51:20 / Kategori: This is me
Hej!

Just nu sitter jag och tråkar och kollar på Not another teen movie som driver stenhårt med alla tonårsfilmer :P Vet inte om jag har sett den, i så fall va det länge sen, för jag kommer inte ihåg nåt av den.

Idag åkte jag som sagt till täby centrum och shoppade lite. Fick med mig en randig tröja, lackleggings, ett par andra coola leggings, svarta shorts, solpuder och tre olika armband. :) Det blev alltså en del :p Hade lätt kunnat köpa mer grejer, men brände alldeles för mycket pengar.

Har vart hemma hos pappa hela kvällen och typ käkat middag och kollat på nästan hela Sommaren med Göran tills Bella somnade :P Då bestämde jag mig för att åka tillbaka hem till mammas lägenhet och till kissekatten :)

Och nu är jag sjukt uttråkad.. Asså ensamhet gör mig typ galen och jag får typ ryck att jag vill göra massa saker, som att till exempel städa upp i mitt rum så att man faktiskt kan vara där, men sen pallar jag typ ändå inte :P

Imorrn ska jag i alla fall kanske dra och åka ribbåt med David! sjukt kul, varken han eller jag har gjort det, så vi ska typ åka på sån där sightseeing med nån båt :) Det blir spännande, vi får se om det blir av. :)

Pusspuss!

Shopping

2010-07-07, 11:35:54 / Kategori: This is me
Good morning!

Usch va jag vaknade tidigt idag.. 10.30 typ.. för grejen är att vi va ute och firade lite att Bella är hemma och vi kom väl hem vid typ 2 (dock va det sjukt skönt eftersom vi tog taxi hela vägen hem från stan :)) men jag va supertrött och otaggad typ hela kvällen.. så nu orkar jag inte att jag vaknade fett tidigt trots att jag är trött :P

Idag i alla fall så hade jag nog tänkt ta mig till Täby Centrum för att shoppa lite :) är så galet sugen på det :P
Sen ikväll har Bella och jag planerat att kolla på Sommaren med Göran hemma hos oss :) det blir kuul för jag typ älskar den filmen xD

Just nu ligger jag och chillar galet i soffan och kollar på MTV.. Funderar på att typ försöööka dra mig så snart som möjligt så att jag sen kan åka hem till pappa och lägga mig och pressa på altanen eftersom det verkar va nice väder ute. :) Fast först måste jag nog äta lite grapefrukt :)

Slänge upp typ världens mysigaste låt också! Såg just videon till den och tyckte den va lite cool :)


Fireflies - Owl City

Pusspuss!

Vänta lite...

2010-07-06, 10:18:15 / Kategori: This is me
... Jag har upptäckt en fett skum men lite rolig grej xD haha jag tror minsann att "Kissies stalker" läser min blogg :O hihi jag dör :P välkommen om så nu är fallet, alla är välkomna, är det inte kinda däför man har en blogg? :P

aja, måste som sagt dra :)

Pusspuss!

God morgon!

2010-07-06, 10:09:45 / Kategori: This is me
Hej hej hallå!

Today's the day! Om mindre än en timme kommer Bellus hem :) pappa kommer och hämtar upp mig om typ 5 minuter eller nåt tror jag, men asså aah, jag vet inte vad jag ska ha på mig, för det är typ helt molnigt och äckligt ute, men ändå lite soligt och typ kvavt... egentligen borde jag nog ha shorts, kommer svettas ihjäl i mina lackisar :P jaja det får gå ändå :)

Men nuu måste jag åka till Arlanda! :)

Pusspuss!

Lillasyyysteeer kommer hem!

2010-07-05, 19:34:27 / Kategori: This is me
Hej!

Alltså, det skulle vara intressant att veta vilka det är som varje dag går in och läser min blogg. Jag menar, jag skriver ju typ aldrig nånting ens och när jag väl gör det så är det knappast något intressant.

Hur som helst, det jag tänkte skriva är att väärldens bästa lillasyster Bella kommer hem imorrn!!! Asså, helt seriöst, hon kommer HEM!! IMORRN!! Vi har träffats två veckor på två år! Först var ju jag i USA i ett år och när jag kom hem, åkte Bella iväg till Nya Zeeland efter två veckor och där har hon nu varit i ett år. Det ska bli så sinnessjukt roligt att träffas igen! Vi gör liksom allt ihop i vanliga fall och när vi inte är med varandra pratar vi i telefon. Det ska verkligen bli nice att saker och ting återgår till det normala!

Imorrn klockan 11 tror jag det är hon kommer! :) Fyfan vad jag längtar asså!
Nu ska jag snart iväg och övningsköra med pappa, det ska bli sjukt kul! :)

Saknar förresten mina fina vänner som är i Norge hela sommaren också :(
Puss puss!

100701

2010-07-01, 15:06:44 / Kategori: This is me
Första juli idag :) rätt dåligt väder typ, eller asså termometern på balkongen säger att det är 20 grader i skuggan, men det är typ jättemolnigt och fuktigt..

har just ätit en jättegod och enkel lunch :) mamma har sagt att det finns en mozarella som jag va tvungen att käka upp innan den blev dålig, så då gjorde jag typ baguett i ugnen med en röra av tomat, rödlök och vitlök och la på och sen mozarellan ovanpå det :) supergott förutom att jag inte gillar mozarella xD och nu  är jag sjukt mätt och smakar lök i hela munnen xD

jag måste verkligen börja fixa mig nu, för jag ska dra till jobbet vid typ 16 liksom.. ooooorkar inte jobba idag :P skrek typ sönder rösten igår eftersom jag jobbade hela dagen, så nu är jag helt hes :P
har fastnat framför tv:n :) det är helt sjukt vad jag uppskattar att titta på tv nu när jag aldrig annars har tid med det! haha jag tittar på Made på MTV :)

jaja, mååååste fixa mig nu!

Puuss!