Lägenheten

2011-01-31, 18:09:40 / Kategori: This is me

Fantastiskt av mig att blogga från datorn för en gångs skull! Tänkte att medan jag ändå håller på så kan jag slänga upp en bild på hur huset vi ska bo i kommer se ut om ett år när det är färdigt :)


Fasaden

Och så innuti lägenheten:


Sett från fönstrena och balkongen (fast vi kommer ha ett ek-golv)
Dessutom kommer inte sovalkoven som är till vänster i bilden att vara sådär, för vi ska nämligen flytta ut väggen som är där och göra om klädkammaren till ett litet sovrum :)

white 2.jpg

white 3.jpg

badrumny
Badrummet :)

kök2
Köket

Ja så här kommer vår lilla lägenhet se ut :) På ett ungefär i alla fall. Den som man ser på bilden är typ visningslägenheten och jag har för mig att den är på typ 33 kvm medan vår är på typ 49 kvm. Så pyttelite större blir det i alla fall :) Och vi längtar så mycket att vi håller på att döööö!!!Hitills har vi väntat i ett halvår, vilket faktiskt har gått ganska snabbt, och om ytterligare ett halvår kan man ju nästan börja köpa lite grejer till den och börja kolla på soffa och sånt där :)

En sak som är sjuuukt nice är ju att allting kommer vara heeltnybyggt! Det är alltså inget äckel som har bott där innan och äcklat ner placet, det känns skönt att veta :P och sen helt enkelt att allt kommer vara fräscht och fungera (förhoppningsvis haha).

Så, mars 2012 är det som gäller om dom inte komme med några ändringar!


Mikrobiologi

2011-01-31, 17:20:12 / Kategori: This is me

Nämen jaa vad kul det är i skolan nu för tiden! Imorrn har vi prov i Mikrobiologi och Genetik och det handlar om svampar och bakterier. Jag insåg först idag att provet är imorrn, efter att ha blivit påmind av min kära lilla Frida. Panik!



Så fort jag kom hem började jag faktiskt läsa igenom lite papper, men jag förstår inte ett dugg, så det känns totalt ovärt! Istället började titta lite på min internetbank och ringde några banksamtal (ohlala vad vuxet det lät). När jag var klar med det började jag titta runt på typ fondsparanden och lite andra sånna där grejer och det slutade i alla fall med att jag öppnade ett nytt konto. Kontots namn är "Lägenheten" och gör mig bara galet taggad på att sätta in massa pengar där och flytta in i vår fina nya lägenhet!

Det finns dock två ganska stora problem. Eller okej det första kanske inte är något problem direkt, men det är drygt. Det är nämligen att vi inte flyttar in förrän i Mars 2012! Så det är ju faktiskt ett helt år kvar! och självklart finns det ju både fördelar och nackdelar med det, men en fördel är ju att man faktiskt kan hinna spara ihop lite pengar så man har en buffert liksom. Detta leder oss osökt in på problem nummer två. Det är ju jättebra att ha ett vanligt sparkonto och ett för lägenheten, MEN, det går inte så bra att spara om man varken har pengar för tillfället eller någon inkomst!

För det är faktiskt så att jag tog mig i kragen i början av januari och sa upp mig från mitt jobb som telefonförsäljare eftersom jag på riktigt mådde psykiskt dåligt av det. Det kanske inte va det smartaste draget, men jag tror att det var det klokaste i alla fall. Alltså håller jag på att söka lite nya jobb, men har tagit en paus i det eftersom jag ska åka på praktik i tre veckor nu på lördag. Men jag ber till gudarna att jag kan fixa ett jobb när jag kommer hem! Jag behöver både pengar att spendera och pengar att spara! :)

Bara för att göra mig själv glad så satte jag över en symbolisk pytteliten summa på 50 kronor både till mitt sparkonto som jag tömde på sista öret i december och till lägenhetskontot :) Typiskt mig.


Wow, min blogg suger verkligen! Orkar inte...

2011-01-30, 12:30:58 / Kategori: This is me

Wow, min blogg suger verkligen! Orkar inte att jag baaaraa mobilbloggar liksom! Sitter verkligen aldrig vid datorn, för det första så har jag typ inte direkt tid med det och för det andra så har jag verkligen noll intresse av att sitta vid en äcklig dator liksom. Aja igår va vi i alla fall ute i gamla stan och drack en mass öl. Det va helt okej, men det va knappast top notch hela kvällen... Men som sagt, helt okej.


Sitter i skolan och har har djurkunskap fö...

2011-01-28, 13:06:30 / Kategori: This is me

img_0970 (MMS)

Sitter i skolan och har har djurkunskap fördjupning. Just nu håller vi på med centrala nervsystemet :p inte såå intressant, men det funkar eftersom vi bara skriver av vad läraren skriver på tavlan :) nu ska vi kolla klart på en film som vi började kolla på förra veckan :p Sååå, hejdåpuuss! <3 bra dag idag förresten!


Någonstans måste man fan börja sätta gräns...

2011-01-17, 23:51:47 / Kategori: This is me

Någonstans måste man fan börja sätta gränser! Jag tror någonstans är här.


Igår byggde jag, Alex och Jeffrey ett hopp...

2011-01-16, 22:35:50 / Kategori: This is me

img_0924 (MMS)

Igår byggde jag, Alex och Jeffrey ett hopp med en box i trädgården och åkte lite snowboard där :) det va riktigt kul! Jag har aldrig hoppat eller gjort några som helst tricks med brädan EVER! Och så satte jag det hela tiden :p visserligen la ja mitt fokus på att bara klara av att ta hoppet och landa på boxen utan att ramla och jag klarade det alla gånger utom en, då jag landade pladask på ryggen :p Hur som helst känns det  riktigt grymt att ha klarat av det där. Synd bara att det har regnat och varit plusgrader hela dagen, det förstör ju hoppet. Men jag tog i alla fall ett litet åk idag också :) vill verkligen bara ut och åka i backe!!! Men livet är galet hårt utan pengar... Usch va trött jag är på att mobilblogga.. Det ser så plottrigt ut och så blir det inga mellanrum trots att man gör det.. Så småningom ska jag börja blogga på riktigt igen. Tills dess - puss puss


I'm the dumbest girl i know!

2011-01-13, 22:51:58 / Kategori: This is me

I'm the dumbest girl i know!


Usch.. Jag har försatt mig själv i en väld...

2011-01-13, 21:53:54 / Kategori: This is me

Usch.. Jag har försatt mig själv i en väldigt dum situation... Så sjukt dumt av mig! Så nu vet jag inte vad jag ska göra.. Man kan helt klart säga att det går dåligt på alla fronter just nu! I think i'm fighting an uphill battle...


Damn you auto correct!

2011-01-11, 19:00:42 / Kategori: This is me
Ett tag nu har jag bokstavligt talat legat dubbelvikt och typ gråtit av skratt! Anledningen heter http://damnyouautocorrect.com/! Det är på riktigt det roligaste som finns!



Det här är en bild som jag screen shottade med min mobil xD fyyy vad kul jag har haft åt detta! Vet inte hur jag ska förklara på ett vettigt sätt hur roligt det är, ni måste helt enkelt gp in och kolla själva!

Hård dag

2011-01-10, 14:29:35 / Kategori: This is me

Sista dagen på lovet nu! Känns riktigt surt faktiskt, men på nåt sätt antar jag att det blir bra med lite rutiner igen. Det här lovet har varit lite speciellt. Lite upp och ner hela tiden. Och idag är det ner. Ungefär så nere det kan vara. Fast det blir nog bra till slut. Det är bara vägen dit som är jobbig.


Så här ser jag ut idag :)

Puss!


Den här veckan har jag ridit och tagit han...

2011-01-06, 16:51:12 / Kategori: This is me

img_0814 (MMS)

Den här veckan har jag ridit och tagit hand om scilla både måndag, tisdag och onsdag :) i tisdags var det riiktigt fint väder! Jag drog ut typ vid 10 på morgonen så jag fick det bästa vädret!  Och Jaa, det blir lite ovärda och tråkiga mobilbloggar nu.. Sitter på jobbet :p puss!


Här har vi i och för sig ett till halva-pr...

2011-01-06, 16:47:38 / Kategori: This is me

img_0792 (MMS)

Här har vi i och för sig ett till halva-priset-köp! Fina och enkla och blingiga smycken :)


Här har vi förresten mitt absolut bästa kö...

2011-01-06, 16:46:00 / Kategori: This is me

img_0774 (MMS)

Här har vi förresten mitt absolut bästa köp från mellandagsrean! En klocka från ur&penn för halva priset, så den kostade bara 250 kronor :) brutalt nice! Är riktigt nöjd med den! Ganska blingig :)


Never make someone a priority when they on...

2011-01-05, 20:30:26 / Kategori: This is me

Never make someone a priority when they only consider you as an option


Vidriga dagar, vidrigt liv! Och vidrigt li...

2011-01-05, 18:54:54 / Kategori: This is me

Vidriga dagar, vidrigt liv! Och vidrigt lite bloggande måste jag säga! Man kanske ska ta tag i det på riktigt igen? Så jag slipper bli så rastlös! Och så jag kan sluta irritera min omgivning... Imorrn har jag i alla fall lite planer. En vidrig plan och typ tre bra.. Den vidriga är att jag ska jobba mellan 12-18 och det är INTE frivilligt kan jag ju säga.. Jag kan säga två av dom bra sakerna i alla fall, den första är att Sofie och linda kommer från Dalarna imorrn! Riktigt mysigt! Den andra trevliga planen är att jag ska ut och äta middag med några av mina finaste människor! Dock är anledningen till middagen inte den roligaste, nämligen att emma och danni ska dra iväg till Asien i tre månader... Men det ska bli sjukt mysigt att träffas! Den sista trevliga planen som jag egentligen kommer börja dagen med kan jag inte nämna än. Inte förrän jag vet hur det går :p går det bra så blir jag glad, men går det dåligt så kommer jag fan ta livet av mig! Orkar inte med den här SKITEN mer! Hur som helst, anledningen till att jag ens började skriva nu var för att jag ville uttrycka mina cravings efter kokosnöt just nu!! Det är helt GALET! Det började med att jag spelade fruit ninja på mobilen och nu kan jag inte släppa tanken på kokosnötter! Fan jag MÅSTE ha en! Skulle dessutom va ett bra sätt att bli av med lite aggressioner just nu :p det jag hoppas mest är att det ligger en kokosnöt hemma och väntar på mig, men sån tur har jag nog inte så jag får väl åka och köpa en när jag kommer hem. Eller nej juste jag kommer ju hem när alla affärerna har stängt. FML! hejdåpuss!