God morgon!

2008-09-10, 14:46:04 / Kategori: This is me
Nu ar klockan 8.40 har hos mig, det betyder att den ar 14.40 hos er i Sverige. Jag ska till skolan alldeles strax, bade igar och idag har alla Seniors sovmorgon till kl 9.39 istallet for att borja 7.39 som vi vanligtvis gor. Anledningen ar att alla utom oss gor test som heter Bench Marks, dom kan jamforas med Nationella Proven ungefar. Det har varit galet skont att fa sova ut lite for det ar ratt hart att annars ga upp kl 05.30 varje morgon.

Idag spelar vi fotbollsmatch mot New Brighton, det ar en borta-match, sa vi far sluta skolan kl 2 pm ist for 2.25 :D Skont, och vi kommer typ fa sluta innan sista lektionen for nastan alla behover ga till Portia, som ar var typ sportsjukskoterska eller vad man ska saga :P Jag maste fa mina fotleder tejpade.
Efter fotbollen ska hela laget aka och kaka tillsammans, men mina pengar ar helt slut (forutom hela 26 cents haha ;P) sa jag ska folja med men inte kaka :P Eftersom jag ar pank kan jag inte ens kopa lunch, det kostar 2.25 dollar varje dag (feett dyrt i langden, jag raknade ut hur mkt svenska det blir pa 52 veckor och det blev nat med 14 000! Helt sinnes assa..) Sa det kommer bli en laaaang och hungrig dag eftersom jag maste klara mig pa frukosten heela dagen liksom... En liten skal med flingor och blabar, yay!

Jaja, nu ska jag ga och borsta tanderna och typ packa ner dom sista fotbollsgrejerna i min vaska :P
Onska mig lycka till, jag hoppas vi vinner matchen!

Maste skriva av mig lite

2008-09-05, 01:50:18 / Kategori: This is me
Som ni kanske marker sa bloggar jag knappt nanting nu. Datorn jag anvander har ar sjukt seg, sa nar jag val har tid att vara inne prioriterar jag i forsta hand Facebook och i andra hand Bilddagboken. Om ni vill se bilder sa kan ni (ni som ar van med mig dar) kolla pa alla mina bilder. Jag lagger upp bilder da och da, men eftersom datorn som sagt ar sa seg sa lagger jag typ upp bilder sallan, men manga i taget, nu har jag just lagt in over 20 stycken. For er som ar intresserade forstas!

Jag langtar tills jag ska kopa en egen Laptop! Har inte borjat kolla riktigt annu, men min pojkvan har gett lite forslag, som later bra :D Jag ar taggad! Da ska jag skaffa Skype sa jag kan "ringa" graits till Sverige och sa ska jag skaffa MSN, eftersom dom inte har det pa den har datorn for det ar morsans jobbdator... Och nar jag val skaffar egen dator kommer det bli en massa bilder, bade har, pa FB och pa BDB, det kan jag lova ;) Kanske till och med blir mer bloggande.

Jag har inte sa mycket att saga egentligen, kanner bara att jag vill skriva av mig lite typ. Dom senaste dagarna har varit jobbiga, for jag saknar Alex och andra manniskor sjukt mycket. Jag visste inte att det ar sa jobbigt att sakna. Det ar deprimerande. Jag har verkligen perioder som gar upp och ner nu, ibland grater jag typ 10 ganger per dag och ibland mar jag bra. Det varierar verkligen. Det ar ganska jobbigt att lyssna pa musik, for varenda lat paminner mig om Alex och det far mig bara att sakna annu mer.
Jag ska ringa honom pa sondag, jag langtar!!
<3