Soccer Scrimmage

2008-08-20, 13:42:39 / Kategori: This is me
Japp, nu om en halvtimme ska jag dra till var Soccer Scrimmage. Scrimmage betyder typ traningsmatch. Det ar lite pre-season typ, sa vi far kanna pa hur det kanns att spela match. Jag ar superexalterad! Men sjukt nervos ocksa! Jag har pa mig min soccer outfit nu, och i eftermiddag har vi picture day med soccer laget, sa jag ska be nan fota med min kamera ocksa sa jag kan lagga ut bilder sen nan gang :D

Var Bonfire igar va riktigt rolig! Det kom en del manniskor och vi anvande Hot tuben som antligen har lyckats bli 104 grader F! Det ar ungefar 37 grader C ;) Det va nice!
Jag och Rox hade skiitkul!!

Wish me luck for the scrimmage!

USA, here I am!

2008-08-20, 00:46:46 / Kategori: This is me
Ja, nu ar jag faktiskt i USA! Det kanns galet laskigt men roligt ocksa. Jag kom hit i onsdags och har inte orkat blogga nat :P Har far ni en harlig youtube-film som jag och Brorsan <3 gjorde nar jag hade kopt min nya ROSA youtube-kamera ;)


Micke och jag pa busshallplatsen ;)

Ikvall ska vi ha en Bonfire, dvs party med brasa hemma hos oss. Forhoppningsvis kommer det en massa manniskor :P
Jag har borjat pa fotboll nu och ska antagligen borja som Cheerleader for basketlaget med min syrra Roxy :) Det blir sjukt kul!
Idag har jag varit pa Wal Mart och handlat lite grejer :P hittade bla Escada Summer Heat (assa parfymen) for typ 30 dollar och det ar liksom typ 180 kr!! Den kostar ju typ 400 i sverige ;) Jag kopte den inte idag, for jag har kopt massa grejer till fotbollen (bla ett par fotbollsskor som ar svarta och ROSA :D), men jag ska kopa den nasta gang vi drar dig ;)

Have fun sweeties!! <3