Tåg mot Stockholm

2009-07-27, 14:22:41 / Kategori: This is me
Hej alla söta!

Sitter jag på tåget påväg mot Stockholm, efter att ha varit nere på landet i en vecka :) Det ska bli galet skönt att komma hem även om det va sjukt mysigt nere i Mellbystrand :) Jag har ju jobbat där nere, eller asså ja, tvättat hela utsidan av huset.. Det sög kan jag ju säga, men det va kul ändå eftersom man såg tydliga resultat och att jag fick pengar :P Så man ska väl inte klaga :P
Trådlöst internet i 1 klass på X2000 är ju inte helt fel :P Jävligt chill. Just nu sitter jag och laddar upp massa bilder på Facebook och läser lite andra bloggar :P Har hyfsat kul faktiskt :P kommer fram till sthlm kl 15.50 och då står förhoppningsvis Alex och möter mig, eller så kanske Micke kommer.. Det får vi se :P kommer dock bli sjukt segt att åka tunnelbana och buss hem med min stora jävla resväska som väger typ 1000 kg...  och dessutom har jag laptopen i handväskan, så den är ju rätt tung den också :P Palla...

Vad jag ska göra ikväll är jag inte helt säker på, men jag ska i alla fall va med Alex :) Emma frågade om vi ville titta förbi en stund, så vi kanske gör det, det skulle va sjukt mysigt :)

Hejdå Puss :)

Ullared

2009-07-23, 19:51:55 / Kategori: This is me
Imorse åkte jag iväg på äventyr på Ullared som vi brukar göra på somrarna :) Jag va ju såklart galet taggad redan igår kväll när jag gick och la mig klockan 1 efter att ha pratat med Alex i typ 2 timmar :P Sen gick jag ju upp klockan 5.45 :P Inte sådär jätteskönt kanske, men nödvändigt om man vill hinna före köerna, och det gör vi ju alltid. Just idag va det dessutom mindre kö än vanligt :)
Eftersom min ekonomi är lite på det torra och inte som det ska vara så bestämde jag mig redan igår att jag helt klart skulle spendera mindre än 1000 kr, och jag lyckades ta mig därifrån med ett kvitto som sa 743 kr ;) vad sägs om det då? Det va dessutom bara nödvändiga grejer och saker jag vet att jag kommer använda :) i klädväg så köpte jag faktiskt bara 2 linnen som är samma sort, fast ett svart och ett vitt, sen en svart tunn v-ringad kofta och ett par ljusa jeans shorts :) sen blev det också ett svart, smalt skärp, ett typ beige-brunt skärp att ha i midjan, en snygg liten axelremsväska och lite lösögonfransar, avsminkningsservetter och andra smågrejer :) jag är riktigt nöjd!

När jag shoppar känner jag mig läskigt tillfredsställd :P Men jag höll verkligen bra i pengarna och jag är rätt stolt över att jag verkligen tänkte på vad jag köpte.
Jag va tillbaka i stugan vid klockan 12 och då va jag helt slut asså!

Även om jag va så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna så gick jag ut och fortsatte med fasadtvätten som jag håller på med. Som sagt så har jag verkligen inga pengar, så då som lite sommarjobb har pappa sagt att jag kan tvätta utsidan av vår sommarstuga och tjäna pengar på det liksom :) Jag får rätt bra med pengar och han sa att det antagligen kommer ta runt 15 timmar. Nu har jag jobbat sammanlagt 7 timmar :P Det är slitit som fan, men väl värt pengarna :)

Imorrn ska jag nog ta lite sovmorgon till typ 9 och sen är det förhoppningsvis hyfsat väder så jag kan sätta igång med jobbet så snabbt som möjligt igen. Även om jag tycker att det är skitjobbigt och tråkigt så vill jag bara få det överstökat så jag får mina pengar och kan ägna mig åt roligare saker :P

Min plan är att åka från landet på söndag, förhoppningsvis funkar det. Ojdå, man kanske borde ta och kolla upp tåg snart :P

Nu är jag supertrött, men ändå lite rastlös så jag sitter och kollar på dom avsnitt av 16 and Pregnant som jag inte såg när jag va i USA :) Jag älskar den serien!

Puss!

Picnic idag

2009-07-05, 15:07:09 / Kategori: This is me
nu är jag äntligen hemma igen :) det känns så otrooooligt bra  asså :)
jag har hunnit medm att göra en massa grejer, bland annat att gå ut första gången på krogen (lagligt asså) och så har vi åkt ut med båten, träffat lite nära & kära :) det är nice :)

idag ska jag och alex på picnic med min familj :) alltså mamma, mats, micke och typ min moster :) ska bli trevligt. det är lite kyligt så jag har på min jeans för första gången på typ en månad :P (höhö dom passar inte så jättebra längre :P ojdå)
När jag kom hem från USA så tappade dom bort mina väskor, så jag har inte riktigt haft några kläder pa ett par dagar. Men nu har jag äntligen fått tillbaka båda mina väskor :) så livet leker :)

Alex ligger och sover tror jag så jag lär ju vecka honom snart eftersom min sega mamma förhoppningsvis kommer snart :P Imorrn ska jag söka lite jobb på datorn :) Har ju inga pengar tills typ september när studiebidraget kommer :P ajdå :)


Pyyyysss :)