Min vackra klädsäng :p

2009-10-31, 21:32:15 / Kategori: This is me

091031

2009-10-31, 21:30:17 / Kategori: This is me
Hej alla sötnosar :) hela dagen spenderades i en bil som tog mig ner till munkedal på västkusten. Igår va jag som sagt ute med emma och Danni och jag kom inte hem förrän halv 4 imorse.. Så jag har sovit hela resan :p men nu är jag som sagt framme och det känns ju bra :p har ett gulligt litet rum med handfat, liten tv, spegel (tur) och två sängar :p så jag har packat upp alla mina kläder och grejer på ena sängen ;) nu ligger jag och kollar på körslaget och jobbar lite med en grej åt mammas jobb.. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig nu :p men asså åh, jag längtar redan hem och saknar alex och mina kompisar :( nu måste jag fortsätta med arbetet. Får ner pappas mobila bredband på typ torsdag så tills Dess får det bli mobilbloggar :p jag ska förresten försöka lägga in en fin bild på min lilla fina klädsäng ;) puss puss!

Sann lycka

2009-10-30, 16:16:12 / Kategori: This is me
Nu är jag klar med att handla mat och det blev sjukt mycket gott asså :) jag ser fram emot att få laga allt mumsigt :-) jag berättade ju även att jag behövde köpa skor och det gjorde jag :) närmare bestämt blev det 4 par! (a) hehe :p hittade skitsnygga skor, lägger upp nån bild senare om jag hinner :) nu har jag precis kommit till mörby centrum där jag ska möta frida och miranda :) frida tog bort sin tandställning igår så det ska bli kul att se :) och så ska jag även betala för min tokio hotel biljett :) och juste btw, jag åkte just i muppigaste bussen asså :p såg typ ut som sånna där bussar som man reser långt i :p fett skumt :p men vi hörs sen! Puss Puss!

091030

2009-10-30, 12:09:42 / Kategori: This is me
God morgon på er :) eller jag har vart vaken sen kl 10 :p nu är jag på väg hem till mamma för vi ska åka till arninge för att storhandla inför mina 5 isolerade veckor :p kom på att jag måste köpa nya skor också och så kom jag på att skopunkten finns i arninge :) har inga pengar kvar på kontot, så jag får ta från mitt sparkonto haha. Det är inte lätt när man är fattig :p därför vill jag ha nästa feta lön :) ha en nice dag nu, vi hörs senare! Puss Puss!

Välkomna till mitt stressiga liv

2009-10-30, 00:38:01 / Kategori: This is me
Ja ni... länge sen det uppdaterade här asså :P Nu har jag i alla fall skrivit klart min uppsats som är sista delen i min avtentning av Engelska B... det känns alltså riktigt skönt att va klar och det är helt klart en tyngd som har lyfts från mina axlar. förutom det här så är mitt liv just nu allmänt stressigt. på lördag morgon åker jag till västkusten för min 5-veckors praktik! jag ska ju då till en liten veterinärklinik och bo på ett pensionat helt själv i 5 veckor. det finns inget att göra där. jag har en känsla av att antagligen kommer bli mycket bloggande då asså ;)

nu är jag sjukt trött och ska gå och lägga mig :) imorrn väntar världens stressigaste dag med alldeles för många dubbelbokningar! typiskt mitt liv asså! jag ska i alla fall få träffa min kära syskon som jag inte har träffat på ungefär 2 månader! riktigt mysigt ska det bli :) vi ska baka och mobba varandra :)
senare på kvällen blir det antagligen utgång med min emmutt, även om det antagligen betyder att min mamma sliter huvudet av mig.. men det får det va värt, vi har trots allt inte träffats på 4 veckor och kommer inte träffas på 5 veckor :P vi träffades ikväll och hängde på ett mysigt fik :D sjukt underbart, jag älskar den flickan asså!

puss puss!

Operation slitning av Sandras hår

2009-10-18, 17:09:47 / Kategori: This is me

Nu är jag helt färdigfixad. Tog ett supervarmt, långt bad lite tidigare och tvättade håret och sånt. Sen använde jag min gamla älskade plattång för första gången sen jag kom hem :) och asså, jag har nog aldrig använt en bättre plattång tror jag. Den blir supervarm och jag råkade bränna mig lite hårbotten hehe, men shit va den plattar :) sen tuperade jag håret lite och sprayade massor som vanligt :P Det här kanske låter lite dumt, men nu har "Operation Slitning av Sandras Hår" påbörjats. Jag har alldeles för bra kvalitet på håret, så när jag tuperar det går det ur efter typ 3 minuter, och det är inge kul. så nu ska jag få det lite mer slitet så det håller sig :) och jag ska ändå klippa mig igen när jag kommer hem från praktiken. så det blir nog bra :P

Nu blir jag snart upphämtad av Alex och hans låtsasmamma som är så gulliga och åker enda till The Hood för att hämta mig :) vissa människor är underbara, andra inte. Dom är! 

Nu är det slut på helgen :( Men det är  ju snart helg igen :) så det är lugnt :P nästa helg får det nog bli en galen party-helg, för nu orkar jag inte med nå mer slappa och sega runt liksom :P men vi får se vad som händer.

Puss puss!


Baby I love your way

2009-10-18, 13:50:31 / Kategori: This is me


Riktigt mysig låt :) längesen jag hörde den

091018

2009-10-18, 13:45:23 / Kategori: This is me
God morgon! eller ja, typ :P
jag har vart vaken sen typ 11.30 när alex ringde och väckte mig :P fast det gjorde inget för jag har ändå sovit skitdåligt hela natten, så jag va väl typ halvvaken. Nu har jag i alla fall fixat snyggt i köket och ätit frukost.

Nu sitter jag och kollar på Family Guy och asgarvar :P asså shit vilken seg helg jag har haft :P bara typ degat och kollat på tv och jobbat :P

det har ändå vart ganska skönt att bara slappna av. men nu är jag så sällskapssjuk så det finns inte :P ska chilla ett tag till och sen ska jag duscha och fixa mig och sen åka till alex tror jag.

det jag är mest taggad på nu är egentligen att åka till Täby Centrum och shoppa :D jag har inte shoppat på tusen år, seriöst! problemet är bara att jag verkligen inte har ett öre kvar innan jag får lön på fredag... så det blir ingen shopping. men jaja..
btw, shit va nice väder det är :)

Puss puss!

Bed time

2009-10-17, 22:48:41 / Kategori: This is me
Ja, nu är det helt klart sängdags för mig tror jag. oj, palla att klockan inte ens är elva :p men jaja, jag är trött och har jobbat hela dagen så jag har rätt att gå och lägga mig :P

Och juste, stort grattis till Foki som vann Årets Blogg på Blog Awards :) jag hade hoppats på att Kenza skulle vinna, men Foki är helt klart värd det :)

Men natti natti nu :)
Puss puss!

091017

2009-10-17, 21:13:57 / Kategori: This is me
Idag har jag jobbat typ hela dagen. eller i alla fall mellan 12-18. Men det va sjukt slitet. Den sista timmen höll jag verkligen på att somna :P men jag tjänade en jäävla massa pengar asså!! så det va ju värt att jobba lördag :P har däremot varit på dåligt humör hela dagen igen... på grund av några olika saker, men framförallt en grej.. men jaja skitsamma.

ikväll har jag återigen en nice, ensam chillkväll :) just nu kollar jag på ett program som heter Hål i Väggen och det är ju sjukt kul faktiskt :) haha ska kolla på Catwoman som börjar efter det :) eller kanske Wild Hogs, har inte bestämt mig än :P

Puss puss

She Wolf

2009-10-16, 23:06:16 / Kategori: This is me
En viss liten Lillzor Leete har fått mig sjukt hooked på Shakira's She Wolf!
Den är så sjukt bra och riktigt skön :) det funkade inte att lägga in klippet här nu, men här är länken i alla fall :)

http://www.youtube.com/watch?v=xt1jhoP4Btg

Puss puss

Mer klagosång

2009-10-16, 21:46:51 / Kategori: This is me
okej nu känner jag att det blev en jävla hype här med inlägg. kanske nån som har lite dåligt samvete på grund av sinnessjukt dålig uppdatering eller? eller så kanske det bara är nån som har väldigt tråkigt och är jävligt understimulerad och ensam? ja.. who knows? det kanske är lite av varje?

jag känner att jag under hösten har blivit en person som jag inte riktigt gillar. jag tror att det beror mest på stressen och allt. det är ju som sagt jävligt mycket nu. jag känner att jag beter mig jävligt argt och aggressivt mot allt och alla. det är verkligen inte okej. jag flippar ur för dom löjligaste och minsta grejerna och förstorar typ allting. fett fult asså.
jag tror på riktigt att jag håller på att bli lite utbränd. men samtidigt så finns det inte så mycket att göra åt det. så jag vet inte, jag får väl hoppas på det bästa bara..

jag vill ut och resa. jag vill till nåt varmt och soligt ställe i 2 veckor, där jag bara kan koppla av och slappa och inte bråka. jag pallar inte bråka. helst skulle jag nog vilja åka till Grekland just nu tror jag. men vad som helst skulle duga, bara nån tar bort mig från allt deppet här..

det lär väl inte heller bli bättre när jag ska på praktik. eller asså, stressen kanske blir bättre, men ensamheten kommer det gå åt helvete med. jag är ju typ den mest sällskapssjuka människan som finns :P jag kommer alltså va heelt själv på ett vandrarhem på västkusten... jobbigt läge. jag får inte ens ta med mig mitt kattskrälle :( hur ska jag klara mig utan henne? och jag har ju hört att stället jag ska till verkligen är heelt dött asså! det finns tydligen inte ett piss att göra där nere.. hm. kul!

okej, nu känns det som jag har klagat tillräckligt mycket för ikväll! som ni kanske redan har fattat är det ingen bra kväll och det beror nog mest på utmattning.
ska förresten jobba imorrn. hoppas på att tjäna grova pengar :)

Puss puss

Vänner

2009-10-16, 21:34:20 / Kategori: This is me
Apropå mina älskade vänner som jag nämnde i det förra inlägget, så saknar jag dom sjukt mycket just nu! för mina allra bästa vänner är just nu ute på deras spännande praktiker runt om i världen :) några är på cypern, andra i australien och sen på lite andra ställen :P

jag saknar dom så sjukt mycket! dom drog iväg vecka 41 och några kommer tillbaka i slutet av vecka 43, men en hel del kommer vara kvar även under höstlovet. det här innebär att jag inte kommer träffa dom på 9 veckor! för jag ska ju ut på min egen praktik under vecka 45-49. det här känns givetvis rätt sorgligt :( men dom som kommer hem under höstlovet kommer jag hänga sjukt mycket med och ta vara på den korta tiden vi får tillsammans under den korta veckan :P

jag längtar som en galning tills jag får träffa dom igen! tänk att mitt liv kan bli så himla tråkigt, meningslöst och värdelöst utan dom! fatta då hur jag kände mig i 11 månader. det tog på krafterna kan man ju helt klart säga.

men snart är dom som sagt hemma och jag längtar mest av allt!

Puss på er mina underbara bästisar! Ni vet att jag älskar er! och om ni inte gör det så har jag failat min livsuppgift :P och förresten, tack mina kära älsklingar, för att ni fanns kvar även när jag kom hem :) ni betyder allt och lite till för mig!

<3<3<3

Kolmården

2009-10-16, 21:24:55 / Kategori: This is me

Klassen har varit på Kolmården från igår till idag :) igår gick jag upp 4.30 och va  skolan klockan 6.30 :P jobbigt läge :P men så är det när bussen går tidigt :P
igår så fick vi kolla på en massa fina djur, lyssna på några föreläsningar och även göra en etologisk studie på schimpanser :P vi va alla väldigt övertrötta, speciellt när jag och amanda skulle skriva vår rapport på studien :P haha det blev gaaaanska mkt flumm och en hel del felsägningar mm :P haha jävligt roligt :p

sen spårade jag, amanda, miranda och frida ur LITE när vi skulle sova :P det va sjukt kul xD

idag började vi med att redovisa våra studier och efter det fick vi gå in till vargarna och mysa :D dom va supermysiga och otroligt gosiga! dom va väldigt pussiga och slickade en i ansiktet precis som vanliga hundar :D dom såg alltså verkligen ut som schäfrar fast med otroligt stora huvuden :) det va jättegulligt och känns sjukt coolt att ha gjort det här :D
efter det fick vi gå och kolla på massa andra sötnosar och sen va det en till föreläsning :P och så avslutades dom här dagarna med en rovfågelshow och liten uppvisning av vad elefantarna kunde göra :)

vi har alltså fått va med om mycket under dom här två dagarna. vi har lärt oss mycket och det har vait väldigt intensivt. roligt, men slitit :P

nu sitter jag här i soffan, ensam hemma med kissemissen och tittar på Idol :)
Ensamt, men som jag och mina älskade vänner brukar säga: "VA ska man göra?"

Puss puss!


091016

2009-10-16, 20:40:01 / Kategori: This is me
Jag hatar hösten!

eller okej, nu va jag orättvis. hösten kan va supermysig, typ när det är jättefint väder och solen lyser på alla fina löv som är helt höstfärgade och fina. och så ska man ha på sig stora mysiga halsdukar, mössor och vantar. dessutom ärr efter en mysig promenad gå in och sätta sig framför en brasa med varm choklad. visst fan är hösten mysig då!

men...

när hösten innebär regn och rusk och depp är den inte  så jäkla nice. skolan måste vara det stressigaste som finns. en massa prov och arbeten hela tiden. inlämningsuppgifter och redovisningar. jag orkar inte. att jag dessutom har skaffat ett jobb på det gör inte saken bättre. jag jobbar tre kvällar i veckan och visst drar jag in pengar, men det skapar ju otrolig press på samma gång. sen att jag inte har några pengar om man tittar på hur mycket jag faktiskt behöver köpa, det är ju lite jobbigt.
nu har allt mitt smink dessutom bestämt sig för att ta slut på en och samma gång.. och jag har fan inte råd att köpa nytt! vad ska jag göra åt det då? jag orkar inte. jag får panik när det kommer till pengar. och dessutom när det kommer till TID! det är ännu värre. so little time, so much to do. och det stämmer verkligen. panik. orka!

så ja, som sagt, jag hatar hösten eftersom det för mig är förknippat med ett jävla helvete utav stress och kyla mm.

puss puss

091002

2009-10-02, 09:21:44 / Kategori: This is me
God morgon!
Igår klippte jag mig :) det va galet skönt eftersom det inte har hänt sen i mars ;) ojdå :P
Ikväll blir det i alla fall en GRYM utgång i slöddertälje (läs: södertälje) med Lilly och Izzy!!! Det ska bli riktigt kul :) Femfemnoll, krogen som Izzypizzy jobbar på, fyller ett år ikväll :) och självklart ska jag och Lillzor va där med henne :P det kommer bli riktigt kul!

Men nu börjar jag, så ha en bra dag sötnosar! :)
Puss puss!

091001

2009-10-01, 07:52:11 / Kategori: This is me
Ja hörrni ni, nu är det alltså oktober här. Och tro mig, det känns i luften! Det börjar ju bli svinkallt och inatt va det dessutom minusgrader! Sjukt va? Tänk, nu är det inte långt kvar till julen :) och det är inte heller långt kvar tills jag ska ut på praktik! Jag ska ju till västkusten vecka 45-49, dvs hela november och en vecka in på december! Sjukt länge liksom :p att det här är nära innebär också att det är verkligen inte långt till Höstlovet! :) och det känns ju som det behövs :p jag tror förresten att jag inte ens har hunnit berätta Här att jag har skaffat ett jobb :) nämligen som telefonförsäljare :) så då jobbar jag måndag, tisdag, onsdag. Kvällar dåra såklart :p nu är jag på väg till skolan och det är sjukt mycket folk överallt och mycket stress :p nu ska jag sätta mig och mycket läsa mitt horoskop :) puss puss!